Distanța mă omoara. Mă omoară gândul că vreau să te strâng în brațe și nu pot. Gândul că vreau să adorm in brațele tale si nu pot. Gândul că nu ești aici să te țin in brațe și să îmi șoptesti că mă iubești. Dar singurul gând care mă încălzeste este faptul că iubirea noastră e mai presus decât kilometrii dintre noi.Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar un singur lucru insa stiu: mi-e tare dor de tine.
Distanța mă omoara. Mă omoară gândul că vreau să te strâng în brațe și nu pot. Gândul că vreau să adorm in brațele tale si nu pot. Gândul că nu ești aici să te țin in brațe și să îmi șoptesti că mă iubești. Dar singurul gând care mă încălzeste este faptul că iubirea noastră e mai presus decât kilometrii dintre noi.Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar un singur lucru insa stiu: mi-e tare dor de tine.
Normal , era mai distractiv atunci Ai vrea sa detii Venetia?
Apropo , stiu ca , noi doi cam vorbim pe un topic la care ultima postare era acum 6 luni , numai ca acesta era(si inca mai este , probabil) un joc distractiv si ar fi tare daca ar "invia" sa ne distram cum ne distram pe atunci..
Comentarii
Ai vrea sa iti fure Lestern porcii ?:)))
ai vrea sa fii sef de cooperativa?
Daca suntem in aceeasi coop , udati-mi copacul!
@Blackana5 (Ro1)
Ai vrea sa dormi 19 ore pe zi?
Ai vrea sa ai un bmw x6?
︻╦̵̵͇̿̿̿̿ Ghenea SoryN╤─
Ai vrea sa fii Tessa ?
Brigada_Veselaa
ai rea sa fii bebe/?
@Blackana5 (Ro1)
Ai vrea sa fi presedinte?
︻╦̵̵͇̿̿̿̿ Ghenea SoryN╤─
Ai vrea sa fi cal?
ai vrea sa traiesti in lux?
@Blackana5 (Ro1)
Ai vrea sa fi presedintele Romaniei?
︻╦̵̵͇̿̿̿̿ Ghenea SoryN╤─
ai vrea sa revina farmecul big farmului de acum 3 ani?
Ai vrea sa detii Venetia?
Apropo , stiu ca , noi doi cam vorbim pe un topic la care ultima postare era acum 6 luni , numai ca acesta era(si inca mai este , probabil) un joc distractiv si ar fi tare daca ar "invia" sa ne distram cum ne distram pe atunci..
Brigada_Veselaa
Ai vrea sa devi politist/a ?
︻╦̵̵͇̿̿̿̿ Ghenea SoryN╤─
vrei sa ai iphone 10+?
@Blackana5 (Ro1)