Numele preferat al CM-ului japonez este Mikazuki, ceea ce inseamna ca @Anita6 (RO1) castiga marele premiu de 5k galbeni si deco comunitatii, iar ceilalti 3 mai sus mentionati 3k galbeni
Acum castigatorii desemanti de mine:
Cel mai amuzant nume: Furatzara Kutotu postat de catre @Alinna4 (RO1), care castiga 5k galbeni si deco comunitatii pentru cel mai amuzant nume
Comentarii
''De soţia mea , de amantul ei , de tot zbuciumul de atunci, mi-aduc aminte cu adevărat ca de o întâmplare din copilărie.'' C.P
Au sosit rezultatele concursului. Am onoarea de a va spune ca 4 dintre aceste nume au fost alese de Community Managerul japonez!
Mai intai cele alese de expert:
- Yasumasa - やすまさ
- Zenjiro - ぜんじろう - 善治郎
- Maestrul Mishima - 三島先生
- Mikazuki - 三日月
Ceea ce inseamna:- @alyn23 (RO1)
- SPY
- @cosmincosyyy (RO1)
- @Anita6 (RO1)
Numele preferat al CM-ului japonez este Mikazuki, ceea ce inseamna ca @Anita6 (RO1) castiga marele premiu de 5k galbeni si deco comunitatii, iar ceilalti 3 mai sus mentionati 3k galbeniAcum castigatorii desemanti de mine:
Cel mai amuzant nume: Furatzara Kutotu postat de catre @Alinna4 (RO1), care castiga 5k galbeni si deco comunitatii pentru cel mai amuzant nume
@yourdreams132 (RO1) si @nouggg (RO1) 3k galbeni pentru Toshihiro san si Maestrul Fukurokuju
P.S: SPY, te rog sa mentionezi aici numele tau de joc pentru a stii cel ce crediteaza recompense cui sa crediteze
Recompensele vor fi oferite saptamana viitoare