Nivele noi pentru: Parcele fertile, hambar spatios, pepiniere, casa confort sporit, pajistea prieteniei, resedinta principala
Nivel suplimentar pentru manuale - disponibil doar la Mayasi
Eu am resedinta principala la niv. 9. Desi este arhitectul prezent, nu-mi permite sa-i maresc nivelul. Noile niveluri anuntate, nu-s pentru tot poporul?
Multumesc pentru raspuns! E de tot rasul. Unei constructii i se gasesc 9 denumiri, functie de nivel, iar alteia nici macar una diferita de ceea ce exista deja.
Multumesc pentru raspuns! E de tot rasul. Unei constructii i se gasesc 9 denumiri, functie de nivel, iar alteia nici macar una diferita de ceea ce exista deja.
Nu va exista nici un downtime (intrerupere/timp de intretinere), cand problema va fi rezolvata o sa fiti doar delogati de sistem iar voi trebuie sa va conectati din nou
Comentarii
Daca suntem in aceeasi coop , udati-mi copacul!
@Blackana5 (Ro1)
Ooo, s-au schimbat legile?
@Blackana5 (Ro1)
Si e un fel de Arhitect?
@Blackana5 (Ro1)
tot legea veche e?
@Blackana5 (Ro1)
@Blackana5 (Ro1)
- Nivele noi pentru: Parcele fertile, hambar spatios, pepiniere, casa confort sporit, pajistea prieteniei, resedinta principala
- Nivel suplimentar pentru manuale - disponibil doar la Mayasi
Eu am resedinta principala la niv. 9. Desi este arhitectul prezent, nu-mi permite sa-i maresc nivelul. Noile niveluri anuntate, nu-s pentru tot poporul?(Langa fericire si licratori)
@Blackana5 (Ro1)
Brigada_Veselaa
ce moderatori
@Blackana5 (Ro1)
ce fata plictisita:)))))
@Blackana5 (Ro1)
S-a anuntat un hotfix pentru azi: