Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Update: Saptamana de aur Japoneza - Discutii

Salut fermieri,

Aici asteptam feedback-ul dvs in legatura cu actualizarea de maine :)
Post edited by BeoFarmer on
«1

Comentarii

• cvg9 (RO1)cvg9 (RO1) Postări: 421
    Grupele sunt pentru Saptamana Japoneza, sau pentru Lucratorul Harnic? Sper sa fie pentru Lucrator o:)
    cvg9 @ ro 1
  • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
    cvg9 (RO1) a zis:
    Grupele sunt pentru Saptamana Japoneza, sau pentru Lucratorul Harnic? Sper sa fie pentru Lucrator o:)
    Hahaha, era prea frumos sa fie pt lucrator

Pentru Saptamana Japoneza sunt, dar incerc sa aflu ce se va face si la Lucratorul Harnic :) 
    Se va reveni dupa up-ul de azi la limitarea depozitelor, sau se asteapta dupa 7 mai cand se termina si saptamana japoneza?
    cvg9 @ ro 1
    cvg9 (RO1) a zis:
    Se va reveni dupa up-ul de azi la limitarea depozitelor, sau se asteapta dupa 7 mai cand se termina si saptamana japoneza?
    Din pacate dupa acest update se revine la hambare :( Si mie imi place sa fie nelimitat dar asta e :/ 
    Va fi o placere sa adunam ceea ce se cere daca se vor bloca iar parcelele / pajistile / gradinile. Sper sa se fi rezolvat eroarea.
    cvg9 @ ro 1
  • adi41 (RO1)adi41 (RO1) RO1 Postări: 133
    Buna,
    Pe pagina de deschiderer a jocului anunta ceva nou la pescuit?La mine nu s-a schimbat nimic.
    adi41 @ ro 1
  • Denion (RO1)Denion (RO1) RO1 Postări: 297
    cvg9 (RO1) a zis:
    Va fi o placere sa adunam ceea ce se cere daca se vor bloca iar parcelele / pajistile / gradinile. Sper sa se fi rezolvat eroarea.
    Din cate stiu nu poti aduna chestiile de se cer de pe parcele, doar din productii :))
    Denion @ ro 1

editat 26.04.2017
    cvg9 (RO1) a zis:
    Din cate stiu nu poti aduna chestiile de se cer de pe parcele, doar din productii :))

Colectarea colectibilelor se va putea face de pe toate cele 3 ferme principale ( doar de pe parcele, gradini si pajisti) - citat din "Update - Saptamana de aur japoneza"
    Post edited by cvg9 (RO1) on
    cvg9 @ ro 1
  • Denion (RO1)Denion (RO1) RO1 Postări: 297
    cvg9 (RO1) a zis:
    cvg9 (RO1) a zis:

Colectarea colectibilelor se va putea face de pe toate cele 3 ferme principale ( doar de pe parcele, gradini si pajisti) - citat din "Update - Saptamana de aur jaopneza"
    Da, le-am inversat, scuze :(
    Denion @ ro 1

editat 26.04.2017
    Monezile norocoase (primite la recoltare) se folosesc numai la Omar de tip japonez, sau mai au si alta utilizare? Sa nu ne trezim ca avem nevoie de monezi norocoase si nu avem ca am cumparat una-alta. Si ca putem cumpara acele monezi care ne trebuie in urma unei sume "modice" de galbeni.
    cvg9 @ ro 1
  • ArwynArwyn Guest Postări: 800
    cvg9 (RO1) a zis:
    Monezile norocoace (primite la recoltare) se folosesc numai la Omar de tip japonez, sau mai au si alta utilizare? Sa nu ne trezim ca avem nevoie de monezi norocoase si nu avem ca am cumparat una-alta. Si ca putem cumpara acele monezi care ne trebuie in urma unei sume "modice" de galbeni.
    Da, doar la Omar se folosesc
    Multumesc
    cvg9 @ ro 1
  • Buna ziua!

La cat timp apare Tanuki?

• Petre Vali (RO1)Petre Vali (RO1) RO1 Postări: 236
    editat 26.04.2017

Buna ziua!

La cat timp apare Tanuki?

Apare din 4 in 4 ore ... :)

''De soţia mea , de amantul ei , de tot zbuciumul de atunci, mi-aduc aminte cu adevărat ca de o întâmplare din copilărie.'' C.P

• Buna seara!!! Am si eu o intrebare,cand incepe lucratoru harnic,deobicei incepea imediat dupa campionat, Multumesc!!!
    cristina 74 @ ro 1
    Buna seara!!! Am si eu o intrebare,cand incepe lucratoru harnic,deobicei incepea imediat dupa campionat, Multumesc!!!
    Salut,

Nu detinem informatii despre asta insa din moment ce exista Saptamana de aur nu cred ca va fi
  • Multumesc frumos!!!
    cristina 74 @ ro 1
  • el toro (RO1)el toro (RO1) RO1 Postări: 6
    buna seara, am refugiu cu pesti koi la calitate 3.aceasta valoare pot sa o maresc? cum?
    sadisfactia si sadisfactia sat la ce ma ajuta?

• Monezile norocoase nefolosite (necheltuite la bazarul lui Omar) vor dispărea la sfârşitul eventului, sau vor rămâne în stoc (aşa cum se întâmplă cu jetoanele sau cochiliile de la tropicală, de ex.), putând fi adunate şi folosite la o altă ediţie ''Tanuki'' din viitor pentru cumpărarea unei chestii mai scumpe şi mai preţioase?
  • Monezile norocoase nefolosite (necheltuite la bazarul lui Omar) vor dispărea la sfârşitul eventului, sau vor rămâne în stoc (aşa cum se întâmplă cu jetoanele sau cochiliile de la tropicală, de ex.), putând fi adunate şi folosite la o altă ediţie ''Tanuki'' din viitor pentru cumpărarea unei chestii mai scumpe şi mai preţioase?

•   Salut , am cateva curiozitati legate de noul eveniment ,, Saptamana de aur japoneza
       1. De unde pot vedea cate monede norocoase am?
       2. Puteti sa imi spuneti cate flori trebuie adunate pt toate decourile gen. Insula pitoreasca , Iaz linistit etc ?
       3. O sa mai faceti si anul viitor SAptamana de aur japoneza?" Imi place eventul
    Sper sa imi raspundeti la intrebari

Brigada_Veselaa

• Catharsis (RO1)Catharsis (RO1) RO1 Postări: 89
    Iti pot raspunde la prima intrebare: pentru a vedea cate monezi norocoase ai click la inventar (in partea de jos a ecranului) iar de acolo intri la echipament (acea ladita)
    "Adevărul e mult mai ciudat decât ficțiunea."

• ms

Brigada_Veselaa

Salut , am cateva curiozitati legate de noul eveniment ,, Saptamana de aur japoneza
       1. De unde pot vedea cate monede norocoase am?
       2. Puteti sa imi spuneti cate flori trebuie adunate pt toate decourile gen. Insula pitoreasca , Iaz linistit etc ?
       3. O sa mai faceti si anul viitor SAptamana de aur japoneza?" Imi place eventul
    Sper sa imi raspundeti la intrebari
    Da, va fi in fiecare an, insa doar o singura data deoarece simbolizeaza si un eveniment din "real-life"

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier