Acasă Goodgame Big Farm - Jocul Probleme tehnice şi bug-uri

Mare dezamagire .

Buna ziua .
Eu azi sunt dezamagita din nou de acest joc si de comportamentul celor de la ggs .Decoratiunea de la spiridus nu am primit-o ,deco de la campionat cea cu vacuta nu am primit-o si acum nici recompensa de la intreruperea jocului pe care din nou nu am primit-o .Sincer mi se pare cam mult sa dati asa mult doar intr-un singur jucator .
flory 2013 @ ro 1

Comentarii

 • Buna ziua .
  Flory iti inteleg dezamagirea   , nu esti singura  care a patit asa ceva , au disparut inclusiv  compensatiile
    ** uluitoare ** ale ggs dupa dezastrul de ieri - ieri dat - azi ggs luat .Tudor Gheorghe  , are dreptate ,ar fi trebuit  compensatii ptr cat  am zapacit PC ul nestiind despre ce e vorba , caci Beo cu o viteza uluitoare , a postat abia dupa doua ore si ceva - dar il aveti   la voi in coop  si dincolo de postarile de pe forum , banui ca are acces direct , prin intermediul vostru  ,  la lista nemultumirilor  jucatorilor.
  Am si eu o nelamurire ; de ce in cadrul aceleasi  coop , in cutii exista premii  diferite , de ce cutiile  de aur  . contin seminte fructe ???
  Poate se intereseaza  Beo  .........)))))))))))))))))) scuza-ma  radeam de propria naivitate /
  oanab58 @ ro 1
 • flory 2013 (RO1)flory 2013 (RO1) RO1 Postări: 181
  Buna Oana 
  Referitor la cutiile cu premii si noi aveam aceleasi  probleme si nemultumiri ,Moderatorul nu are nici o vina si el are ca si noi premiile dar sigur va transmite problemele noastre mai departe numai ca nu se stie daca si cand se vor rezolva .Eu sincer sunt tare dezamagita ca pe mine m-au ales de trei ori la rand :(
  flory 2013 @ ro 1
 • deniyanca (RO1)deniyanca (RO1) RO1 Postări: 80
  editat 29.03.2017
  buna fetelor:) eu nu prea o sa zic multe,ca de ieri pana azi,m-am mai calmat :P ....dar ar fi buna o greva.... :)):pensive:
  bine...nu ca ar rezolva ceva,sau ar interesa pe cineva...asa de plictiseala :))) asa ca si compensatiile primite :)
  deniyanca @ coop JUST 
 • deniyanca (RO1)deniyanca (RO1) RO1 Postări: 80
  stii de ce sunt mirata? ca suntem cam putini furiosi pe aici :) restul se pare ca sunt multumiti de generozitatea ggs -ului :pensive:
  deniyanca @ coop JUST 
 • Buna seara Claudiu .
  Am o oarecare experienta si vechime in acest joc  , iti cunosc foarte bine opiniile si ti le respect   , asa cum ,sunt convinsa  , le stii si tu pe ale mele si doresc sa-mi fie respectate /

  ,, Eu personal, chiar daca voi continua sa primesc doar seminte simple in cutiile de aur, voi continua sa ma bucur la fel de mult cand un coleg de al meu va primii "bunatati"  **

  Repet , este opinia ta ,  din pacate eu fac parte din categoria celor , ca si Flory , simt dezamagire  vis=vis de unele aspecte ale jocului =sunt mai multe , nu numai premiile / cred ca am dreptul acesta  , sau NU ???
  No offense  Claudiu  , cred ca de fapt ai scris ptr ceilalti jucatori BF  , sa afle si ei   parerea ta  , noi am mai avut discutia asta , nu cred ca trebuie  sa continuam dezbaterea , sunt convinsa ca nici tu, nici eu , nu ne vom schimba parerea .
  O seara buna .
  oanab58 @ ro 1
 • TLC (RO1)TLC (RO1) Postări: 49
   

  Buna Oana, vreau sa spun ca Beo a postat mai multe posturi si informatii de cat s-au postat pe forumul eng, si spre exemplu pe forumul spaniol nu era nici un anunt pana in seara zilei de ieri.
  Asa ca Beo si-a facut datoria cu varf si indesat in opinia mea.

  nu zau, scuze, dar chiar are nevoie de avocat ? .... parca erai profesor de mate  mai acum ceva timp ?!!!!!!!!!!
 • cvg9 (RO1)cvg9 (RO1) Postări: 421
  editat 30.03.2017
  BeoFarmer a zis:
   
  Aceasta a fost doar o notificare de aceea nu vei fi sanctionat pe forum momentan.

  Mesaj scris in calitate de JUCATOR, nu de moderator!

  Cu respect,
  BeoFarmer.
  Oare un jucator poate sanctiona?
  Aveti grija ce scrieti, ca iar va fi inchis topic-ul!
  Si ca sa fiu in topic, chiar m-ai dezamagit!
  cvg9 @ ro 1
 • Buna arabu,lolo- imi cer scuze ca folosesc ID-ul , dar erai atat de sters/a , ca jucator in CS  , incat nu te retin - inca o data scuze.
  Ptr stiinta ta , vreau sa te anunt  ca am mai fost in Castigatoarea , cu mult inainte de a  face proasta alegere  de a veni la voi -desi aleg  partea plina a paharului - am aflat la prima mana ce fel de oameni sunteti. Daca ai incercat cu interventia ta , sa dai  masura inteligentei si  elegantei tale  individuale , ai reusit , felicitari.!!!!
  Mai am un motiv sa-ti multumesc ptr postare : am realizat abia acum  , ca desi topicul este deschis de o   jucatoare CS nu de  noi , eu doar am sustinut-o , voi ar fi trebuit sa o faceti , tot circul care a urmat a fost provocat de imensa voastra ranchiuna , ciuda, ura  ca nu puteti sub nici o forma  sa  ne depasiti  ati facut o adevarata obsesie care apare voalat si in prezentarea coop..Ptr tot acest circ  si laturi varsate in public , imi cer scuze celorlalti jucatori BF care au fost nevoiti sa asiste la asa ceva .
  Exista un proverb - desteptul cedeaza -asa ca   aceasta discutie ptr mine este inchisa 

  ps.Beo , da ai dreptate , de data asta  am fost off topic - accept cartonasul .
  oanab58 @ ro 1
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!