Dolarii rurali

"Cu cat satisfactia satului tau este mai mare, cu atat vei plati mai putini dolari rurali pentru costurie de productie"
Pentru nivelul 1 al satului, sunt necesare 100 puncte de experienta.
Astea-s informatiile pe care ni le da jocul.
Parerea mea este ca vom putea construi in cadrul cooperativei 4 cladiri, a caror abilitate, sa-i zicem asa, este de a creste fericirea satului (cooperativei). Dupa cum ne-am obisnuit deja, fericirea mai mare inseamna costuri mai mici de productie. La ce, poate vom afla daca nu ne toaca de tot nervii si renuntam la joc.
O seara frumoasa tuturor! Sa ne-auzim numai de bine!
Pentru nivelul 1 al satului, sunt necesare 100 puncte de experienta.
Astea-s informatiile pe care ni le da jocul.
Parerea mea este ca vom putea construi in cadrul cooperativei 4 cladiri, a caror abilitate, sa-i zicem asa, este de a creste fericirea satului (cooperativei). Dupa cum ne-am obisnuit deja, fericirea mai mare inseamna costuri mai mici de productie. La ce, poate vom afla daca nu ne toaca de tot nervii si renuntam la joc.
O seara frumoasa tuturor! Sa ne-auzim numai de bine!
improbus
1
Comentarii
Unii din noi s-au plafonat si au renuntat la o lupta inutila cu un sistem care se vrea numai de partea lui. Altii s-au aruncat in cooperative mici sau "pe camp" si intra de placere, fara stres si fara a se mai gandi ca au ce pierde... ei au pierdut deja de mult.
Daca parerea jucatorilor care cotizeaza nu e importanta, si respectul fata de jucatori cu un moderator care sa transmita nemultumirile noastre, sustinere in limba romana pe forum romanesc s.a.m.d nu sunt importante pentru ei... totul ramane doar o amicitie virtuala.
Imi pare nespus pentru cei care "sufera", dar sunt placut surprinsa ca jucatorii in sfarsit incep sa deschida ochii in al noualea ceas.
Felicitari pentru initiativa!
Bine ai venit in joc!
Intram pe ferme, ne facem treaba, dar nu facem misiuni.
Sau, incepem misiunea dar nu culegem nimic din ce are legatura cu misiunea. Astfel, daca toate cooperativele au 0 puncte inseamna ca toate cooperativele sunt pe locul 1, si ar trebui sa primeasca recompensele pentru locul 1. Sau ne descalifica pe toti. Dar nu cred ca ne pot trece pe toti la incepatori.
Dar asta inseamna ca trebuie sa fim uniti.
Eu sunt jucator nou, oarecum.
L-am mai jucat si acum 4 ani, la lansare, dar am abandonat din lipsa de timp fizic.
Atunci era doar ferma, acuma vad ca e mai complex.
Totusi, care ar fi trebuit sa fie rolul dolarilor rurali?