Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Întrebări cu privire la joc Tutoriale şi sfaturi

Dolarii rurali

"Cu cat satisfactia satului tau este mai mare, cu atat vei plati mai putini dolari rurali pentru costurie de productie"
Pentru nivelul 1 al satului, sunt necesare 100 puncte de experienta.
Astea-s informatiile pe care ni le da jocul.

Parerea mea este ca vom putea construi in cadrul cooperativei 4 cladiri, a caror abilitate, sa-i zicem asa, este de a creste fericirea satului (cooperativei). Dupa cum ne-am obisnuit deja, fericirea mai mare inseamna costuri mai mici de productie. La ce, poate vom afla daca nu ne toaca de tot nervii si renuntam la joc.

O seara frumoasa tuturor! Sa ne-auzim numai de bine!
improbus

Comentarii

 • sustin pe Aragon14, are mare dreptate.

 • fau5ta (RO1)fau5ta (RO1) RO1 Postări: 44
  Cred ca pana nu protestam nu vor face numic cum trebuie, ar trebui sa hotaram o zi anume si incepand cu data respectiva sa nu mai intram pe joc pana nu primim informatiile necesare, moderator, etc. Trebuie sa facem asta destul de multi jucatori pentrua le atrage atentia. Oare nu putem face un grup secret pe facebook pentru a hotari asta?! Ca incepe sa ma lase rece rau de tot jocul asta, au mai facut si sondajul ala si vad ca au tinut cont de el fix pix.

  sustin pe Aragon14, are mare dreptate.

  Ehh... poate acum se intelege (macar unii inteleg deja pe pielea lor) ce a insemnat boicotul facut de QV acum cateva luni. Imi pare rau sa vad ca deja a ajuns cutitul la os pentru unii, si imi pare rau ca va dezamagesc... lucrurile vor ramane exact asa cum sunt daca nu suntem uniti pe banii nostri.
  Unii din noi s-au plafonat si au renuntat la o lupta inutila cu un sistem care se vrea numai de partea lui. Altii s-au aruncat in cooperative mici sau "pe camp" si intra de placere, fara stres si fara a se mai gandi ca au ce pierde... ei au pierdut deja de mult.
  Daca parerea jucatorilor care cotizeaza nu e importanta, si respectul fata de jucatori cu un moderator care sa transmita nemultumirile noastre, sustinere in limba romana pe forum romanesc s.a.m.d nu sunt importante pentru ei... totul ramane doar o amicitie virtuala.
  Imi pare nespus pentru cei care "sufera", dar sunt placut surprinsa ca jucatorii in sfarsit incep sa deschida ochii in al noualea ceas.

  Felicitari pentru initiativa!
  fau5ta @ ro 1
 • Buna ziua La ce ajuta dolarii rurali?(abia am inceput jocul)
 • Dj_deea90Player (RO1)Dj_deea90Player (RO1) RO1 Postări: 899
  Sunt o functie a jocului care nu a fost activata inca. Asteptam si noi cuminti sa aflam la ce o sa ii folosim.
  Bine ai venit in joc!
  improbus
 • Bine v-am gasit.Multumesc de raspuns spor! ;)
 • Dragi prieteni,sint un jucator mai vechi si mi ma chinui sa tin o cooperativa micuta dar ce incearca sa progreseze,din pacate,fara vreun sprijin din partea jocului.Sintem jefuiti prin costuri exorbintant de mari,plus ca,cerintele de a ne lua din donatiile cooperativei pentr-u a incepe un proiect,sint inexplicabile si de neinteles,in harababura asta de joc.De curind am pierdut 3 jucatori pretiosi,doar pentr-u ca au fost scirbiti de schimbarile bruste din joc  si de adaugirile fara noima cu aspect de a te pune in dificultate fara rost.Am participat la un sondaj,din care nimic nu sa pus in discutie pe forum sau macar luate in seama,toate cele spuse acolode mine si cred ca si de alti jucatori.Eu credca toate schimbarile in joc erau deja hotarite dinainte dar am fost intrebati doar ca pe niste fraieri fara valoare care doar le joaca acest asa zis joc si nu au dreptul sa comenteze.Rusine si cer tuturor jucatorilor sa boicoteze cel putin o saptamina jocul sa vedeti ca vor da inapoi,pentr-u ca daca nu am fi noi ei nu ar inceta sa mai existe.
 • TAMARA6 (RO1)TAMARA6 (RO1) RO1 Postări: 19
  Buna tuturor.Sunt de acord ca ar trebui sa protestam.E o porcarie ce au facut cu jocul...Mie mi-au disparut si decoratiunii foarte bune..............
  TAMARA6 @ ro 1
 • balauru5 (RO1)balauru5 (RO1) RO1 Postări: 171
  manjesc  ochi decat la uni cu 2 deco la alegere si gata   merita sa  ne lasam de joc un timp
 • valentin19922 (RO1)valentin19922 (RO1) RO1 Postări: 55
  aha la fel si in cooperativa ,mea  din cauza schimbarilor astea ridicole oameni nu mai intra ,nu aveam multi dar cat de cat .asa ca sa incepa PROTESTUL  ori ii lasam noi ori ne lasa ei (sa inchida jocul daca vor)
  valentin19922 @ ro 1
 • Preturile ptr.achizitia de terenuri sunt aberante, la fel si unele dintre cerintele evenimentelor. Aurul dobandit este infim in comparatie cu necesitatile, asa ca esti nevoit sa cumperi daca vrei sa avansezi. Totul a devenit cam monoton si mai e un pas pana  sa cazi in plictiseala. Iar picatura care umple paharul e ca "urli la luna"...Cand incepe PROTESTUL?
 • Arwyn (RO1)Arwyn (RO1) RO1 Postări: 403
  In aprox 24h incepe competitia cooperativelor, ar fi o data buna (30 sept 2016) pentru a incepe protestul, cred ca o scadera drastica a participarii la competitie din partea RO 1 ar atrage atentia, poate si celelalte tari vor urma exemplul. Si am putea repeta treaba asta ori de cate ori nu e ceva in regula, ca noi gresim ca inghitim tot ce ne baga pe gat GGS. Astept pareri!
  ~ QUO VADIS ~

 • fau5ta (RO1)fau5ta (RO1) RO1 Postări: 44
  In aprox 24h incepe competitia cooperativelor, ar fi o data buna (30 sept 2016) pentru a incepe protestul, cred ca o scadera drastica a participarii la competitie din partea RO 1 ar atrage atentia, poate si celelalte tari vor urma exemplul. Si am putea repeta treaba asta ori de cate ori nu e ceva in regula, ca noi gresim ca inghitim tot ce ne baga pe gat GGS. Astept pareri!
  Puncte se vor face, dar un boicot la cumpărat galbenii îi va durea cel mai tare. Iar dacă nu le convine- pot închide şandramaua: noi vom fi pierdut ceva timp, dar nu ne stă viaţa în asta, dar lor le va seca sursa de bani. În urma bulibăşelilor făcute şi pentru bugurile de la floricolă, anunţ oficial boicotarea din partea coop. mele a cumpărării de galbeni de la ggs.
  si de la Paradyse boicot !


  fau5ta @ ro 1
 • Arwyn (RO1)Arwyn (RO1) RO1 Postări: 403
  Bun! Pacat ca nu se uita cat mai multa lume pe forum, ca asa informatiile ajung numai la cativa care urmaresc in mod constant forumul. Totusi ce incepem acum poate fi doar inceputul a ceva mai mare, raspanditi informatiile si prietenilor din joc din alte coop, daca ei nu ne dau alta varianta, ne-o facem noi. 
  ~ QUO VADIS ~

 • Arwyn (RO1)Arwyn (RO1) RO1 Postări: 403
  O sa fac si grupul secret pe facebook pe seara, ma puteti gasi cu numele Tanase Adriana Ioana, port ochelari in poza de la profil sunt cu prietenul, ca sa va adaug in grup trebuie sa va am in lista de la prieteni.
  ~ QUO VADIS ~

 • Buna tuturor.Sunt de acord ca ar trebui sa protestam.E o porcarie ce au facut cu jocul...Mie mi-au disparut si decoratiunii foarte bune..............
  Si mie la fel, mi-au disparut toate decoratiunile de la ferma floricola. Din cate observ Eu, jocul se transforma dintr-unul de placere intr-unul de fite costisitor, in care trebuie saa bgi bani reali, daca vrei sa progresezi. Daca nu, la un moment dat te saturi de Ei si ii trimiti in origini, cu jocul lor cu tot.
  Laszlo81 @ ro 1
 • Arwyn (RO1)Arwyn (RO1) RO1 Postări: 403
  Grupul e facut, astept membrii. 
  ~ QUO VADIS ~

 • Arwyn (RO1)Arwyn (RO1) RO1 Postări: 403
  Inca astept cereri pe fb pt a va adauga in grup, unii s-au alaturat deja. Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine, asta pentru cine chiar vrea sa miste ceva, singura nu am ce sa fac, trebuie sa ne unim toti ca sa fim auziti
  ~ QUO VADIS ~

 • cvg9 (RO1)cvg9 (RO1) Postări: 421
  Am o propunere mai "neortodoxa" de a fi auziti: sa ignoram urmatoarea competitie.
  Intram pe ferme, ne facem treaba, dar nu facem misiuni.
  Sau, incepem misiunea dar nu culegem nimic din ce are legatura cu misiunea. Astfel, daca toate cooperativele au 0 puncte inseamna ca toate cooperativele sunt pe locul 1, si ar trebui sa primeasca recompensele pentru locul 1. Sau ne descalifica pe toti. Dar nu cred ca ne pot trece pe toti la incepatori.
  Dar asta inseamna ca trebuie sa fim uniti.
  cvg9 @ ro 1
 • Arwyn (RO1)Arwyn (RO1) RO1 Postări: 403
  Perfect!Buna idee, eu sunt de acord si propun sa votam
  ~ QUO VADIS ~

 • BGD_2 (RO1)BGD_2 (RO1) RO1 Postări: 458
  o-ho-hoooo, total de acord din partea mea, dar . . .  . nu pot vorbi si pentru ceilalti din coop mea.
 • balauru5 (RO1)balauru5 (RO1) RO1 Postări: 171
  daca se  tin toti membri de chestia asta eu  sunt de acord cu colegii mei
 • Ladaru12Player (RO1)Ladaru12Player (RO1) RO1 Postări: 94
  buna seara si eu sunt deacord


 • sustin pe Aragon14, are mare dreptate.

  razvanp7 @ ro 1
 • eu cred ca ar fi bine sa nu mai cumpere nimeni gold,sa-i facem pe ei sa bage mai mult gold in joc
 • ferma cristi (RO1)ferma cristi (RO1) Postări: 3
  editat 22.10.2016
  Dragi prieteni,vreau sa ne intelegem o data pentr-un totdeaun cu inceperea unui boicot total al jocul cel putin o saptamina ,la inceput.Apoi daca nu ni se vor lua  in considerare protestul si cererile,sa facem un boicot total pe timp nelimitat.Nu se poate ca noi sa nu fim luati in considerare,deci respectati,sa ni se bage pe git tot felul de misiuni si schimbari aberante fara sa fim intrebati dfaca vrem.Si mai ales asa zisele ,,recompese,,in joc sa fie badjocoritoare.Nu se poate ca prin joc,jucatori sa fie obligati chiar sa cumpere pe bani reali(obligati daca vor sa avanseze in joc ),galbeni,terenpentr-u constructii noi,alte aberante cereri plictisitoare si de neacceptat.Ei nu se gindesc ca noi le tinem jocul in viata?Ma adresez in special sefilor de cooperative ce pot vorbi cu membri cooperativelor lor,si asa se poate rezolva mai usor o intelegere privitoare la sustinerea unui boicot total al jocului.
 • E ceva cu boicotul?
  Eu sunt jucator nou, oarecum.
  L-am mai jucat si acum 4 ani, la lansare, dar am abandonat din lipsa de timp fizic.
  Atunci era doar ferma, acuma vad ca e mai complex.
  Totusi, care ar fi trebuit sa fie rolul dolarilor rurali?
 • cvg9 (RO1)cvg9 (RO1) Postări: 421
  Boicotul a fost facut in principal pentru ca celor de la GGS nu le mai ajung mainile cu care sa stranga bani de la noi, fara ca macar sa ne trateze cu respect. Pe langa faptul ca fac UP-urile care, din punctul meu de vedere au ca scop sa mai stoarca niste bani (pentru a cumpara galbeni), abunda de bug-uri. Iar cireasa de pe tort a fost faptul ca au "imbunatatit" recompensele la campionatul cooperativelor, adica au renuntat la a da autorizatie albastra pentru mina si flori de aur, dand in schimb humus si hrana mov. S-a propus initial sa nu facem misiuni, dar unii nu s-au putut abtine, asa ca s-a propus sa nu mai cumparam galbeni cel putin pana la Craciun, si sa jucam eco (fara a folosi galbeni). Cam asta este rezumatul.
  cvg9 @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier