Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Probleme tehnice şi bug-uri

In cinstea naturii

2»

Comentarii

 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 786
   ideea e buna dar din ce stiu si ce am patit nu cred ca ai voie sa o expui aici  se va considera instigare la boicot si bunul nostru moderator nu permite asa ceva, deci eu zic sa jucam cei care mai vor sa joace si sa investim doar in ce ne aduce noua satisfactie  iar restul sa ignoram:))

                                        
 • edu9 (RO1)edu9 (RO1) Postări: 4
    Bunul nostru moderator o fi ruda cu Putin... ? Sau e Roman de-al nost'... Banuiesc ca o relaxare nu ii strica nimanui, de ce sa fie instigare ????
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 786
  eu sunt patit  probabil ca iti va spune el mai multe:)))

                                        
 • mariachi (RO1)mariachi (RO1) Postări: 7,850
  Astazi este ultima zi in care mai indeplinesc functia de moderator. De maine, acest forum va fi liber de "tirania" mea. 
  Prin urmare, nu voi da un ban pe care sa nu mai aiba cine sa-l scoata... norocul vostru ;)


 • cvg9 (RO1)cvg9 (RO1) Postări: 421
  Cred ca e destul de ingrata pozitia asta de moderator. Probabil ca, in particular, e de acord cu noi, dar ... banuiesc ca scrie in fisa postului ca nu are voie sa critice, ci sa incerce sa ne "modereze". Oricum, el nu e vinovat ca nu merge cum trebuie jocul, sau ca nemtii sunt avizi de bani. Numai ca noi ne-am gasit tapul ispasitor in capul caruia sa ne varsam toate frustrarile legate de joc. Si nu sunt putine. Dar nu el e programatorul. Poate, eventual, sa transmita o parte din aceste suparari mai departe. Dar nu stiu daca asta e rolul lui.
  Ideea cu pauza, cred ca au avut-o multi. In lista de rang sunt aproximativ 24.000 de jucatori, dar daca te uiti la activitatea de saptamana aceasta, nu stiu daca sunt activi 8.000 (aproximativ 1/3). Si cu toate astea ... se fac up-uri in continuare, apar bug-uri in continuare.
  cvg9 @ ro 1
 • maria_7474 (RO1)maria_7474 (RO1) RO1 Postări: 127
  Buna mariachi,chiar imi pare rau ca nu vei mai fi moderator si iti multumesc pentru eforturile care le-ai facut pentru noi,iti doresc spor in toate.
  maria_7474 @ ro 1
 • Tya75 (RO1)Tya75 (RO1) Postări: 7
  Credeti ca ii intereseaza pe cineva ca noi pierdem timp si punem suflet in acest joc?
  Nuuu....Eu eram la ultimul nivel cu toate 6 ferme,am stat pe joc enorm si acum chiar ma gandesc serios sa renunt la acest joc. Pacat !!!!
  Tya75 @ ro 1
 • mariachi (RO1)mariachi (RO1) Postări: 7,850
  o buna vorba din popor spune: "ce-i prea mult, strica" ;)
 • Aragon14 (RO1)Aragon14 (RO1) Postări: 69
  Sa fi ajuns la nivelul de saturatie?! Cel mai probabil! Dar nu stiu cat de mare e pierderea lor daca utilizatorii romani incep sa renunte la joc  ca au restul serverelor care sa-i sustina.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier