Acasă Goodgame Big Farm - Jocul Întrebări cu privire la joc

Concurs : aliat sau inamic?

Nu am primit rasplata,goldul promis.Au trecut demult cele 2 zile de asteptare.Daca mai intarzie 1 zi,am sa dau si eu teapa GGS-ului,nu voi mai cumpara gold.Sa vedem,care pe care. Om cu om,se face tavalugul mare.

Comentarii

 • mariachi (RO1)mariachi (RO1) Postări: 7,850
  editat 28.03.2016
  lista castigatorilor a fost transmisa inca de martea trecuta. cand revine la lucru persoana respectiva ii voi mai aduce aminte de ea.

  in ce priveste boicotul.. incep sa cred ca o inchidere a serverului ar face mult bine tuturor. carcotasii pot reveni la chibitatul partidelor de sah in parc, mamele pot reveni la educarea copiilor, nevestele la facut curat prin casa, barbatii vor merge iar la fotbal sau la o bere cu baietii, angajatilor le va creste productivitatea muncii si economia Romaniei va cunoaste o crestere inexplicabila... vad ca si suportul romanesc intarzie.. o fi trecut din training direct in demisie sau concediere, ca doar vorba despre boicot circula deja de ceva vreme...


 • Didi8 (RO1)Didi8 (RO1) Postări: 14
  Oi fi tu bunul samaritean,care intoarce si celalalt obraz...sau poate ,doar un supus fidel,dar eu sunt realista . Eu cred,totusi,ca tu te temi ca vei reveni la suportarea barbatilor din jurul mesei de sah,la copiii educati,care nu vor accepta sa fie prostiti nemasurat,iar boicotul este doar urmarea faptelor GGS. Se pare ca noi,ceilalti, avem in sange democratia.
 • mariachi (RO1)mariachi (RO1) Postări: 7,850
  nu, eu voi fi de partea celor carora le va creste productivitatea, ceea ce nu e rau deloc ;)
  in ce priveste prostitul si restul.. eu sunt din ce in ce mai putin interesat de soarta acestui forum. de cand am anuntat ca ma retrag, mi s-a luat o mare povara de pe umeri si ma simt foarte zen :)

  din pacate pentru voi, cred ca nu mai astept sa vina acel mult-promis suport si voi abandona activitatea mai repede.
 • valentin19922 (RO1)valentin19922 (RO1) RO1 Postări: 55
  mariachi jocul acesta mda este popular dar nu e nimeni obligat sa il joace ,eu unul am timp de toate ,ok cu proiectele nu ma omor dar si cand ne apucam :) multa lume nu joaca pe cand altii rup jocul acesta ceea ce am facut-o si eu dar mam invatat minte, pana la urma nu e nimic de castigat ...o zi frumoasa !!!
  valentin19922 @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier