Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Întrebări cu privire la joc

De ce cand revin fermele de pe insula nu tin cont de ceea ce s-a investit anterior?

Hei! Am o curiozitate in ceea ce priveste fermele "extra" (vikinga, de bomboane, etc.) de ce de fiecare data cand revin trebuie sa o luam de la zero? Pentru cei cu nivel nu prea avansat este destul de dificil. Va multumesc!
dragutandrea @ ro 1

răspunsuri

 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 786
  sunt facute sa se investeasca bani nu pentru placere

                                        
 • mariachi (RO1)mariachi (RO1) Postări: 7,850
  editat 25.03.2016
  fermele temporare functioneaza ca un eveniment, desi sunt mult mai complexe. asa cum evenimente precum Asia sau Hawaii revin periodic si se reiau de fiecare data dela pasul 1, asa si fermele vikinga, de bomboane etc. revin periodic si le incepi de la zero.

  daca vrei sa investesti in ele sau nu, daca vrei sa investesti mai mult sau mai putin, e la alegerea jucatorilor. poti ignora cu desavarsire evenimentul sa te poti dedica lui. fiecare alege in functie de nevoile si disponibilitatile lui.

  referitor la investitii, daca placerea unora este sa tina banii sub saltea in loc de a-i investi, evident ca pot face si asta :)
  iar in ce priveste banii reali, daca vrei sa-ti platesti distractia cu bani reali sau daca nu este iarasi la alegerea fiecaruia.

  daca unii vad doar partea plina sau doar partea goala a paharului, este o chestiune de caracter si de formatie personala. jocul ofera fiecaruia posibilitatea de a se manifesta si de a-si gasi placerea de a juca, in felul lui propriu si personal ;)


Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier