inseamna ca a plecat si trebuie sa astepti un timp pentru a reaparea , timpul il vezi deasupra cabanei de la port sau dand click pe port ... sper ca te-am ajutat
''De soţia mea , de amantul ei , de tot zbuciumul de atunci, mi-aduc aminte cu adevărat ca de o întâmplare din copilărie.'' C.P
ba din contra trebuie sa o incarc dar nu mai apare in plus nu mai am nici arenele de calarie si nici grajdul, iar pe floricola nu pot sa intru
ma puteti ajuta?
Nu a disparut doar nava (adica tot portul), dar si grajdul si aeroportul si libraria. In plus, nu pot intra nici pe ferma floricola, nici pe cea gastronomica si nu pot vizita fermele altor jucatori !
Apasaţi CTRL+F5 pentru a reîncarca pagina fără a folosi fişierele din cache care pot fi incomplet descărcare, ceea ce duce la neafişarea unor elemente din joc (nava, aeroport, case, parcele etc).
Imi este indiferent ce cred ceilalti despre mine, caci oricum fiecare crede ce-i convine lui si nu ceea ce e real, doar ca mi-ar fi placut sa ma vada asa cum sint de fapt, nu asa cum poate le-ar placea lor sa creada. Ei au ales deja...
Comentarii
''De soţia mea , de amantul ei , de tot zbuciumul de atunci, mi-aduc aminte cu adevărat ca de o întâmplare din copilărie.'' C.P
ma puteti ajuta?
··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷··
·· · ·M· · ·I· · ·D· · ·I· · ·· ·· ·M· · ·A· · ·N· · ·I· · ·A· · ·C· · ·S· · ··
··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷·· ·· · · · ·· ··÷¦÷··