Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Sugestii, laudă, critică

Simplificare

Grecu Flavius (RO1)Grecu Flavius (RO1) RO1 Postări: 87
editat 04.01.2021 în Sugestii, laudă, critică
   De când au apărut primele clădiri pe diamante cu excepția blocurilor, am fost dezamăgit să observ că, pentru a culege laptele este necesar a intra în clădire și a hrăni fiecare văcuță manual. De asemenea, atunci când colegii au cerut cadouri pe văcuțe, cea mai mare (prin urmare, cea la care bonusul ar fi fost cel mai eficient) nu putea fi sclipicită.

   Și m-am gândit: 

1) oare nu ar fi mai eficient să putem culege comunitățile vacilor, palatele porcilor, cabanele găinilor, orașele albinelor cu un singur click? 

2) nu ar fi mai bine să aplicăm un bonus acestor clădiri, așa cum aplicăm la toate clădirile ce produc ceva?(perii, sclipici mici, mari.. se știe că un bonus aplicat la o clădire cu producție mai mare.. îți dă și o producție mai mare decât la celelalte)
Am întrebat același lucru 28 de persoane.. rezultatul?

https://ibb.co/tP0dWL2

   28 de persoane... 28 de aprobări... sau sondaj cu 100% din răspunsuri afirmative (persoane din 6 cooperative) :)
   Am notat și condițiile dacă a fost cazul: mulți își doresc ca această modalitate de culegere să fie posibilă fără a cheltui galbeni.. venind cu o completare: sper că nu va fi neapărat necesar să avem abonament:). De asemenea.. s-a solicitat ca vechea modalitate de culegere manuală a fiecărei clădiri din comunitate/palat etc. să fie încă posibilă, concomitent cu noua opțiune de a culege.
  
   Prin urmare, sper să fie luate în seamă aceste propuneri și.. visând frumos, până vine vara (primăvară e deja SF:)) ).. să fie și posibile ...:)
   Un nou an mai bun tuturor!

"Adevărul e mult mai ciudat decât ficțiunea."


Comentarii

 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  buna seara ..... si La multi ani !!!

  1. ar fi interesant si de mare ajutor sa putem aduna toate cladirile dintr-o comunitate cu un click. s-ar putea pune optiunea pe cercul fiecarei comunitati, bineinteles pastrand si posibilitatea de a aduna  manual  cate o unitate de productie.

  2. la ferma floricola eu am toti stupii - 12 stupi in 2 comunitati, prin urmare mi-ar fi de mare ajutor sa pot primi cadouri - talismane sau perii. de asemeni staulele abundente, voluminoase sau colosale care sunt mari, majoritatea jucatorilor le au in comunitati. ar fi de un real ajutor sa putem  pune cate un bonus comunitatilor. 

  prin urmare sustin ce a scris Tavi si .... sper sa avem un raspuns pozitiv :)

  o seara excelenta 

 • bebelusha92 (RO1)bebelusha92 (RO1) RO1 Postări: 37
  De acord . Nu cred ca au batut o colosala inainte sa puna comunitatea:))
  Smile , one day everything will be fine ...
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua!
  Propunerea  lui Tavi, imbunatatita si cu cea a Gabrielei_M, a fost transmisa acum.

 • Gabriela_M (RO1)Gabriela_M (RO1) RO1 Postări: 140
  multumim frumos Iris :)
 • PlayerDana28 (RO1)PlayerDana28 (RO1) RO1 Postări: 138
  M-as bucura mult sa aiba si ecou aceasta propunere.
  PlayerDana28 @ ro 1
 • CyberJohn (RO1)CyberJohn (RO1) RO1 Postări: 596
  Eu am doar palatul porcilor pentru moment si da, e foarte aiurea sa stai sa intri in meniul palatului si dupa sa te apuci sa culegi individual si sa incepi tot individual.

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier