Acasă Goodgame Big Farm - Comunitate

Campionatul Cooperativelor asa cum intelege coop Extasy sa joace

corinanic (RO1)corinanic (RO1) RO1 Postări: 5

Astazi s-a incheiat campionatul cooperativelor, un campionat plin de adrenalina jucat in conditii extreme. Care au fost conditiile extreme ? Simplu fantomele puse de cei din Extasy. In prima zi au reusit sa fie pe locul 1 (sper ca si-au facut un selfie cu clasamentul) dupa aceea nu au mai avut ocazia … sa fiu corecta: au mai fost pe locul 1 cateva ore in ultima zi. La final bineinteles cei mai buni au castigat adica noi cei din Coop Castigatoarea.

http://prntscr.com/vyf5nk

Tot campionatul am avut, absolut toti, fantome pe ferme pentru a ne bloca sa jucam, dar noi incapatanati am facut-o fara oprire, ca Ana a lui Manole numai ca la final nu am murit.

Mai jos va atasez cateva print screen-uri ca sa va convingeti ca nu fabulez. Fantome avem si acum pe ferme, au devenit prietenele noastre.

http://prntscr.com/vxq2gs

http://prntscr.com/vxqasa

https://prnt.sc/vxkxh7

https://prnt.sc/vxkxl0

https://prnt.sc/vx8r9f

https://prnt.sc/vxfeaz

http://prntscr.com/vyf72f

http://prntscr.com/vyf9gw

Am o curiozitate si doar cei din Extasy pot sa ma lamureasca: de ce in timpul CC ne-au pus fantome si pe ferma floricola? Sau ei nu stiu ca de acolo nu se fac misiuni?

In concluzie am jucat un CC in conditii vitrege, dar l-am jucat “in picioare” si l-am terminat tot “in picioare” alții au fost “in genunchi”

Tot pentru Extasy: noi am jucat in LM si am iesit pe locul 1 deci nu de competitie ne este frica, iar acum am descoperit ca putem juca si in conditii dificile si tot pe locul 1 am iesit, pentru ca noi suntem o echipa.

Multumesc echipei si sunt bucuroasa ca joc alaturi de ei!!!

Post edited by corinanic (RO1) on
corinanic @ ro 1

Comentarii

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier