Acasă Goodgame Big Farm - Jocul Sugestii, laudă, critică

Fabrica maestrilor - bleah :#

Fabrica Maeştrilor - marea tâmpenie inventată de ggs.
De departe cea mai slabă invenţie legată de Liga Maeştrilor.
Până de curând, toţi care jucau cu speranţa de a ajunge în Liga maeştrilor, aveau un ţel: îmbunătăţirea Monumentelor pe anotimpuri.
Acum ne-am trezit cu monumentele, bine mersi, care le avem - ok unii le avem - cei care nu le au, se pot linge pe bot că nu le mai pupă conform strategiei ggs iar cei care le au ... "gheaţă la mal".
Dacă tot aţi făcut tâmpenia aia de Fabrică a Maeştrilor, care mai şi produce anapoda - doar dupa terminarea LM -  si doar cateva produse de 2 bani, de ce naiba nu aţi bagat şi ceva monezi de monument conform anotimpului???
Cred că ggs ar avea doar de câştigat dacă ar implementa monezi pt monument la acea fabrică pe lângă produsele care le produce acum, repet "produse de 2 bani".

Comentarii

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,149
  Buna seara!
  Am mai transmis aceasta solicitare, dar o repet pentru ca poate ca totusi avem noroc.

 • offf (RO1)offf (RO1) RO1 Postări: 24
  pentru ca este posibil sa existe jucatori care sa nu aiba nevoie de monede pentru ca au completat monumentele as propune sa se ofere posibilitatea de a alege pentru fiecare din cele patru produse daca dorim monede de campionat sau produsele. Astfel nu s-ar rezolva o problema creandu-se alta. 
 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,149
  Buna seara!
  Ai dreptate. Consider ca este o propunere viabila, asa ca luni dimineata o si inaintez 

Sign In to comment.