Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Testează-ți limitele creierului!

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151

Testează-ți limitele creierului!

Gsitorul de perechi

Bună, fermieri!

Un eveniment nou nouț „Găsitorul de perechi”, organizat de mine, Monty Goldwin, vine la ferma ta

Am onoarea să mă prezint ca Maestru al Găsitorului de perechi! Știu că toți marii fermieri au minți grozave și un psihic puternic. Deci aceștia ar putea face față unor jocuri de memorie care îți fac creierul să ia foc! Pentru o încercare reușită, îți voi oferi o experiență uimitoare și răsplăți atractive!

  • Există un nou „Jeton Găsitor de perechi” pe care îl poți folosi pentru a juca evenimentul. Costă un jeton per rundă. Jetoanele sunt disponibile la un magazin direct în dialogul evenimentului.

  • Poți juca runda cu un singur jeton până ai găsit toate perechile potrivite.

  • Prima rundă a fiecărui eveniment este gratuită pentru toți jucătorii peste nivel 40.

  • La fiecare opt runde, poți juca o rundă specială numită „Jocul Maestru”, în care mai multe articole valoroase sunt ascunse după cărțile negru-roșu. Toate răsplățile disponibile în Jocul Maestru sunt afișate în partea dreaptă jos a ecranului evenimentului.

  • Cu cât găsești mai repede o pereche potrivită, cu atât este mai mare numărul de răsplăți pe care le poți câștiga. Creșterea numărului de răsplăți pentru fiecare rundă poate fi văzută în coloana de distribuire a răsplăților din partea stângă a dialogului evenimentului.

  • Dacă vrei să câștigi răsplăți pentru o anumită fermă, poți selecta un grup de răsplăți dintr-un număr de colecții. Toate colecțiile pot fi găsite dând clic pe butonul carte din dreapta setului de cărți.

  • Găsind perechi, poți câștiga și puncte de clasament care se iau în calcul la lista de clasament a evenimentului. Și vor fi răsplăți de rang pentru primii 1000 de jucători.

Evenimentul Găsitorul de perechi începe azi. Vino alături de mine chiar aici, la ferma ta!

Cu stimă, Monty GoldwinSign In to comment.