Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Începe noul Sezon al Ligii Maestrilor

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
editat 03.07.2020 în Anunţuri oficiale

            

Salutare Fermieri
După ce au trecut patru anotimpuri din Liga Maestilor din 2019 până în 2020, suntem fericiți să anunțăm că noua recompensă pentru  Liga Maestilor, „Fabrica Maestrilor”, vine în satul cooperativei tale!
Modul în care câștigi recompensa este același ca și pentru ultimele patru monumente de sezon. După ce cooperativa dvs. va fi promovată în Liga Maestilor, toți membrii cooperativei dvs. pot avea acces la noua clădire de producție. În fabrică  vor fi produse automat, toate articolele valoroase!
Vino și participă la ceremonia de deschidere a Ligii Maestilor! Obținerea accesului la Fabrica Maestrilor este în mâinile tale!
Noul sezon al Ligii Maestilor urmează să înceapă cu Campionatul Cooperativelor care începe astăzi!

                                                                                                                                                    Echipa. comunitătii voastre


                                   


                                                                   Întrebări frecvente despre fabrică


Cum puteți accesa Fabrica Maestrilor 
- Fiecare membru al cooperativei poate avea acces la Fabrica Maestrilor din satul cooperativei odată ce cooperativa este promovată în Liga Maestilor în Campionatul Cooperativelor. Vă rugăm să rețineți că, după ce părăsiți cooperativa care deține MF, veți pierde accesul la MF.

Cum funcționează Fabrica Maestrilor?
- Ciclul de producție al Fabrica Maestrilor este automatizat. Pentru a începe producția, tu și membrii cooperativei trebuie să o activați câștigând puncte de reputație în Liga Maestilor. După ce este încărcata, fabrica va începe producția automat la sfârșitul evenimentului.
- Pentru a avea acces la  Liga Maestilor, cooperativa dvs. trebuie să fie în Liga Maestilor.

Ce puteți produce la Fabrica Maestrilor ?
- Fabrica Maestrilor poate produce diferite tipuri de cutii cu mistere, jetoane pentru roata și alte articole precum semințele de flori.
- Tipul de articole adăugate la linia de producție a MF dvs. la sfârșitul Ligii Maestilor curente se bazează pe numărul de puncte de reputație câștigate de cooperativa dvs.
- Cantitatea acestor articole produse este determinată de propria performanță. Cu cât câștigați mai multe puncte de reputație personale, cu atât va fi mai mare multiplicatorul de producție.

Fabrica Maestrilor poate fi actualizată?
- Cooperativa dvs. va primi puncte de reputatie Fabrica Maestrilor la sfârșitul fiecărei Ligi a Maestilor la care participă. Numărul de puncte de reputatie primite se bazează pe poziția in clasamentul final al cooperativelor. Colectarea suficientă a punctelor de reputatie Fabrica Maestrilor va crește permanent nivelul fabricii cooperativei, ceea ce la rândul său îmbunătățește viteza de producție a fabricii.

 AICI puteti sa discutati despre noul sezon al Ligii maestrilor (la Sa inceapa vara, pentru ca face parte din actualizarea lunii iunie)!
Post edited by IRIS on

Comentarii

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151

                                       FABRICA MAESTRILOR

                                    

    Fabrica maestrilor este o clădire din satul cooperativei care produce articole în timpul Campionatului Cooperativelor pentru jucătorii Ligii maestrilor din cooperativele care au jucat deja în Liga maestrilor.

   Care dintre articole sunt produse depinde de cât a fost încărcată fabrica maestrilor în liga maestrilor (a se vedea bara superioară din imaginea de mai jos, unde este insemnul cooperativei).

   Există întotdeauna 4 recompense pe ciclu de producție, dar doar una dintre ele este produsă odată și într-o ordine fixă. Prin urmare, ciclul de producție trebuie să fie rulat de 4 ori până când toate articolele sunt produse. Producția începe automat la sfârșitul ligii maestrilor și continuă până când toate cele 4 recompense au fost produse o dată sau până la începutul următoarei ligi a maestrilor. Nu se produc articole în timpul procesului de încărcare, adică în timpul ligii maestrilor.

   Numarul de articole care sunt produse depinde de performanța personală a jucătorului (a se vedea bara inferioară din imaginea de mai jos, unde este simbolizat jucatorul). Această valoare este, de asemenea, luată într-o nouă cooperativa ca un multiplicator personal la trecerea de la o cooperativă a ligii maestrilor la alta cu o fabrică a maestilor încărcată. Cu toate acestea, articolele produse depind de incarcarea pe care noua cooperativă a obținut-o în ultima ligă a maestrilor. Timpul de producție este, de asemenea, cel al nivelului de incarcare al fabricii maestrilor al noii cooperative.

   Cât de repede sunt produse articolele depinde de nivelul de incarcare al fabricii maestrilor. Nivelul maxim de incarcare este de 20, deci timpul de producție minim pentru articole este de 5 ore. Timpul de producție la cel mai scăzut nivel al fabricii maestrilor este de 24 de ore. Dacă începe o nouă Ligă a maestrilor, producția va fi finalizată imediat.

   Odată cu începutul noii ligi a maestrilor, reîncărcarea fabricii maestrilor și performanța personală sunt resetate. Prin urmare, echipele care nu mai joacă la urmatorul campionat în liga maestrilor nu au posibilitatea de a-și reîncărca fabrica maestrilor.

       

  Multumiri colegilor moderatori de pe forumul german pentru materialul pus la dispozitie cu multa generozitate. 

  https://bigfarm.fandom.com/de/wiki/Meisterfabrik        


Sign In to comment.