Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

SA INCEAPA VARA!

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
editat 30.06.2020 în Anunţuri oficiale
          
Salutare Fermieri
Cand soarele stralucitor devine din ce în ce mai puternic zi de zi, un fermier bun știe că vara tocmai a început. Îndepărtați pălăria de paie preferată și bucurați-vă de cel mai tare sezon al anului! Toată recolta de vară din fermele dvs. este gata de a fi recoltată. Înainte de a intra în starea de spirit completă de vacanță, verificăm rapid actualizarea actuală a lunii iunie care vă poate îmbunătăți activitățile de vară!

Clădire comunitară: incintă pentru capre

Familiile de caprine care locuiesc la ferma gastronomica au decis să se mute pe stânca înaltă stâncoasă și au construit o frumoasă incintă pentru capre! Acum caprele tale dulci se pot bucura să urce pe faleză cu picioarele puternice! Incinta pentru capre va fi disponibilă în magazinul de construcții.
                                                             

Folosește ferma minunată pentru a progresa și mai departe!

                                                            Dream World - Marvelous Farm
Visezi la ferma ta ideală? Tessa vă va invita în lumea viselor, unde puteți lucra la realizarea viselor voastre! Vrei să ai o fermă mai dezvoltată chiar de la bun început când vii în lumea viselor?  Acum, va exista o opțiune suplimentară pentru configurarea fermei la începutul evenimentului. Noua configurație a fermei „Ferma minunată” este doar visul tău! Activarea fermei minunate chiar de la început vă va permite să câștigați mai multe diamante decât ați visat vreodată.

În plus față de schimbare, semințele de flori de diamant vor apărea în cele din urmă ca parte a recompenselor de căutare zilnică!
                                                            Diamond Flower Seeds
Și nu în ultimul rând, numărul de diamante pe care le puteți câștiga in fiecare săptămână a evenimentului a crescut pe toate clasamentele. Iar acum primul fermier din eveniment poate primi diamante de 50 K la sfârșitul lumii viselor.

Marile noi schimbări vor avea loc în Lumea Viselor, începând de astăzi. Sa va distrati!

Inceperea evenimentelor chiar la timp

Este posibil ca unii fermieri să fi avut întârzieri considerabile la începutul unor evenimente în ultimele două luni. Pentru a minimiza întârzierile, s-au adăugat câteva îmbunătățiri la fiecare eveniment afectat.

Oderta lunii: Lanul de porumb din Oz

                                                                Cornfield of OZ            

Sperietoarea de ciori trimisă din țara magică OZ vine la ferma ta! Ea te va ajuta să alungi ciorile și alte animale! Sperietoarea va fi marele protector al câmpurilor dvs. de porumb în timp ce sunteți în vacanță! Această ofertă a lunii va fi disponibilă în iulie la comerciantul Omar.

Rezolvarea listei de erori

- Lumea din vis - S-a rezolvat o problemă care a determinat scăderea numărului de floarea-soarelui recoltate la nivelurile 8 și 9 ale câmpurilor fertile.
- Lumea din vis - S-a rezolvat o problemă în care grădina de pe plajă nu a oferit o creștere corectă a numărului de produse pe care le puteți recolta.
- Satul cooperativei - Pajistea cu cai - S-a rezolvat o problemă care a facut ca numărul de cai de pe pajiște sa fie afișat incorect.
- Gestionarea fermelor - S-a rezolvat o problemă care a determinat aparitia unui mesaj de eroare atunci când jucătorii nu au putut să vândă supraproducția, dacă se depășea limita de stocare.
- Parcul de distractii - S-a rezolvat o problemă care a determinat adăugarea Fericirii la scoaterea decorațiunilor din ferma de decorațiuni.
Ferma cailor - Atelier - S-a rezolvat o problemă cu indicatoarele care au fost plasate gresit pe butoanele +/-.
Liga Fermierilor - S-a rezolvat o problemă cu textul din dialogul de recompensă care s-a suprapus peste alt text.
Campionatul Mondial - S-a rezolvat o problemă care a facut ca punctele câștigate din primirea recompenselor nu s-au actualizat imediat în fereastra de dialog a evenimentului.
Roata Campionatului Mondial - S-a rezolvat o problemă care a determinat lipsa afisarii recompensei pentru Top 20 în fereastra de dialog a recompensei.
Roata Campionatului Mondial - S-a rezolvat o problemă care a determinat afișarea de instrumente greșite pentru semințele de flori de aur.
Roata Campionatului Mondial - S-a rezolvat o problemă care a determinat afișarea articolului de recompensă greșit în runda Jackpot.
Roata de Craciun - S-a rezolvat o problemă care a determinat ca titlul evenimentului să nu fie afișat pe dialogul de recompense și cadouri.
Căutare seră - S-a rezolvat o problemă care a determinat comutarea interminabila a fermei atunci când faceți clic pe butonul *Arata*.
Campionatul Cooperativelor - S-a rezolvat o problemă care a determinat afișarea teaserului campionatului pentru jucătorii de nivel inferior.
Campionatul Cooperativelor - S-a rezolvat o problemă care a făcut ca sa apara in alt loc clădirea de eveniment după fondarea unei cooperative.
Campionatul Cooperativelor - S-a rezolvat o problemă care a determinat ca o singură recompensă de activitate câștigată să fie afișată în fereastra finala de dialog a evenimentului.
Oferte - S-a rezolvat o problemă care a determinat vânzarea boosterului de la Ferma bomboanelor în timpul rularii fermei insulare.
Oferte - S-a rezolvat o problemă care a determinat afișarea indicilor greșiti pentru boosterul morii.
Garaj - S-a rezolvat o problemă care a determinat afișarea unui set de instrumente greșite pentru o rezistenta maxima.

Discutiile pe tema acestei actualizari vor fi AICI.


Actualizarea a inceput pe serverele preclient si imediat va incepe pe restul serverelor. Timpul de intrerupere a jocului va fi de maxim 30 min. 
Post edited by IRIS on

Comentarii

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  Buna ziua!
  A fost facuta o corectie rapida fara oprirea jocului pentru remedierea unor probleme aparute dupa actualizare si trebuie sa reincarcati jocul. 

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  Buna dimineata!
  Astazi va fi realizata a doua parte a actualizării lunii iunie:

  Site-uri partenere ~ 10.30 a.m.
  Serverul principal ~ 11.00 a.m.

Sign In to comment.