Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

ACTUALIZARE 28.05.2020 - Si mai multe diamante!

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
editat 28.05.2020 în Anunţuri oficiale

           

Salutare Fermieri
Diamantele nu sunt ceva de care are nevoie fermierul mediu. Dar marii fermieri ca noi au nevoie de mai multe diamante pentru a face fermele să strălucească și mai frumos!
Aceasta actualizare va aduce mai multe oportunități pentru a câștiga diamante și conținut mai interesant.

Cutii noi cu diamante 

Minerii au descoperit un nou tip de cutie în mină cand lucrau la exploatarea aurului și a minereurilor. Le numesc Cutii cu diamante și conțin elemente utile, cum ar fi obiecte din alge marine, jetoane Roata norocului și, desigur, diamante. Există mai multe versiuni ale acestor cutii, iar una dintre ele conține doar diamante pure. Ce captură!

                                                                  

Semințe noi de flori de diamant 

Stai, am primit mai multe știri legate de diamante! Alături de cutiile cu diamante, minerii curajoși au descoperit și un nou tip de flori alături de semințe rare. Le numesc Semințe de Flori de Diamant și vor fi cele mai uimitoare adăugări noi la ferma ta. Crede-mă, sunt atât de visătoare, că nu vor apărea doar în ferma ta principală, ci și în lumea ta de vise. Desigur, aceste semințe de flori de diamant și flori de diamant produc diamante odată ce le recoltați, așa că urcați în trenul respectiv înainte de a pleca!
Semintele de diamant vor fi oferite în curând în vânzările din joc și în alte moduri. Nu le pierdeți!

                                               
                                                                  Ferma cailor este din nou îmbunătățita!

În ceea ce privește Ferma de cai, am primit o notă care specifică faptul că vor fi schimbări în recompensele activității și prețul sezonului. Acum vor fi mai ușor de observat și noile Cutii cu diamante care vor fi acordate celor mai buni jucători din liga de diamant în următorul sezon ecvestru.
Acum puteți afișa până la 10 dintre cele mai frumoase trofee de pe ferma cailor pentru a arăta lumii cele mai prețioase realizări ale voastre.
Sezonul ecvestru pe tema Vrăjitorului din Oz revine în rândurile noastre cu noi premii! Acest nou sezon începe azi
S-ar putea să câștigi noua Cutie cu diamante dacă calul tău atinge cea mai înaltă ligă. Frumusețea acestei noi cutii este că va fi disponibila DOAR ca parte a premiilor de activitate și clasament pentru Liga de diamant.
Previzualizarea schimbărilor de sezon noi:
Numărul recompenselor activității va fi afișat în secțiunea Recompense pentru activități.
Va apărea o notificare pe butoanele săgeată verde dacă nu au fost încă strânse recompensele din liga anterioară / următoare.
Vor fi două file în secțiunea Recompense pentru activități în cadrul Ligii de Diamant, care prezintă recompense de activitate și clasament.
Prezentarea generală a premiului de clasare pentru liga de diamante va fi adăugată acum.


                                                  


Trecerea de sezon își extinde opțiunile!

Liga fermierilor vine în ferma ta, oferind azi câteva îmbunătățiri la stagiu.
Cu această actualizare va deveni mai clar ce recompense suplimentare veți primi atunci când cumpărați un permis de sezon. Înainte / după activarea trecerii, veți putea vedea exact ce recompense „bonus” provin efectiv din stagiul de trecere.
În plus, vor mai fi adăugate alte două opțiuni la sezonul de trecere!
Abonamentul complet de sezon vă permite să câștigați recompense bonus pentru toate promoțiile câștigate la promovarea titlului și recompense la sfârșitul ligii.
NOU: promovarea pe titluri individuale vă permite să câștigați recompense bonus pentru recompensarea la sfârșitul ligii evenimentului curent la care participați.
NOU: Abonamentul individual al evenimentului din ligă vă permite să câștigați recompense bonus pentru recompensarea la sfârșitul evenimentului din liga evenimentului curent la care participați.
Vă rugăm să rețineți că recompensele pentru promovarea titlului individual și recompensele la sfârșitul evenimentului din liga vor fi stocate și colectate manual în caseta de dialog Recompense și Cadouri.

Centru de ofertă

Este timpul să joci mai mult, mai ales pentru cei cu ecrane mici! Ofertele din partea de sus a ecranului sunt grupate pentru a vă prezenta un centru de ofertă minimalist și elegant! Ferma ta nu va mai fi aglomerată cu prea multe oferte simultan. Acum, acestea vor fi ascunse în spatele unei pictograme și le puteți accesa trecând peste ele cu mouse-ul. Pentru a vă asigura că veți fi întotdeauna informat când o ofertă cu adevărat specială va fi disponibilă, cea mai bună ofertă va fi reprezentată în pictograma Centrului de oferte. Și asta nu este totul! De acum înainte, va exista o singură ofertă pop-up atunci când începeți jocul, așa că ar trebui să urmăriți mai bine dacă nu doriți să pierdeți niciuna din ofertele noastre mai mari!

                                                  


Creați pictograme

Vor fi adăugate o mulțime de insigne noi, pentru următoarele exemple și multe altele: Siloz, parcele, grădini de legume, capre, rațe, pajiști, măsline și multe altele!În plus, am făcut mai ușoara găsirea avatarului. Puteți să răsfoiți toate avatarurile de la stânga la dreapta așa cum ați făcut anterior, dar acum le puteți vedea pe toate cele disponibile pe o grilă pe care o puteți accesa printr-un buton adăugat mai jos! Pariez că veți găsi cel puțin un avatar destul de frumos pe care l-ați uitat complet.


 


Clădire de depozitare: Cabana gainilor

Trăim într-o societate și la fel și gainile. Recent, gainile de la ferma ta par să crească împreună, așa că ar trebui să ia în considerare unirea diferitelor cotete cu noua cabana a gainilor care va fi disponibil în meniul de construire. Este proprietatea imobiliară de gaini!

 


Lasă ghicitorul să citească viitorul fermei tale

Ghicitorul ridică cortina violet și apare. Este timpul să ghicești viitorul fermei tale! Poate simți că vei deveni un fermier minunat! Încercați-vă norocul cu acest ghicitor.
Acum poți să-l testezi pe ghicitor de 14 ori și este posibil să poți câștiga recompense mari, cum ar fi produsele cu alge marine, jetoane cu roți de noroc sau chiar mai multe GOLD!
  •                                                                  

Corectarea erorilor

Mai jos sunt prezentate câteva dintre principalele erori care au fost remediate în această actualizare:
Târgul satului - prima pagină a ligii nu a fost afișată implicit
Târgul satului - punctele necesare pentru următoarea recompensă nu au fost afișate
Village Fair - panoul din stânga al prezentării generale a provocării nu a fost actualizat corect
Lumea din vis - Centrul comercial - imposibil de cumpărat + apare cod de eroare 4 S
Școala Schinkei Suijaku - puncte rele afișate după terminarea lecțiilor
Școala Schinkei Suijaku - lipsea numărul și punctele afișate pe panoul perechilor găsite 
Inventarul temporar al fermei - nu a fost întotdeauna posibil să cumpărați mai multe decorațiuni decât limita reală de depozitare a comerciantului, dar odată ce ați cumpărat mai multe decorațiuni, mai multe decorațiuni dispar.
Cercul de meniu - Ultimul buton pentru semințe nu a funcționat pentru semințe de eveniment
Locația construcției - codul de eroare 9 a apărut atunci când bonusul de construcție este mai scurt pentru construcții instantanee
Sezon ecvestru - trofeul sezonului a fost invizibil pe standul trofeului
Ferma cailor - antrenamente - același cal a fost afișat în toate filele de antrenament
Ferma cailor - produsele de la rafinărie erau încă afișate în următoarea afișare a culturii din partea dreaptă a ecranului de joc
Ferma cailor - articolele din depozit nu au fost afișate și valoarea negativă „0 / -1” a fost afișată pe partea clădirii de producție.
Ferma cailor - Nivelul de construire a jucătorilor a fost afișat când au fost vizitați alți jucători
Ferma cailor - calul de nivel 10 al concurentului a fost echipat cu elementul greșit.
Pajistea cu cai - XP al concurentului a fost parțial resetat după reproducere
Pajistea cu cai- A apărut codul de eroare 4, iar caii au fost blocați în pajiște
Booster mai scurt timp de construire - timpul obișnuit a fost afișat după îmbunătățirea gospodăriei, deși rapel a funcționat
Minimizarea casetei de dialog - Dialogul de recompensă pentru evenimentul O-Bon / Omul de zapada apare întotdeauna la sfârșitul evenimentului
Modul de planificare: Acei jucători pentru care modul de planificare nu a funcționat fără probleme vor avea acum câteva clădiri în modul de planificare pe care ar trebui să le amplaseze. Dacă nu există suficient spațiu, modul de planificare ar trebui să fie încă închis.

Parerile voastre despre aceasta actualizare le puteti posta AICI

Sign In to comment.