Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Discutie - Urca pe un nivel mai inalt impreuna cu calul tău!

Aici puteti sa discutati pe marginea ultimei actualizari, Urca pe un nivel mai inalt impreuna cu calul tău!.

Comentarii

 • PlayerDana28 (RO1)PlayerDana28 (RO1) RO1 Postări: 115
  Buna!
  Ce s-a intamplat cu calitatea cailor ?
  Aveam cai rari, deosebiti...
  PlayerDana28 @ ro 1
 • tzutzi74 (RO1)tzutzi74 (RO1) RO1 Postări: 39
  Calul meu avea nivel rar cu valoare de 106, acum am un cal simplu cu valoare de 106? Dupa fiecare update al vostru mereu stricati ceva. Vreau valoarea calului inapoi.
 • PlayerDana28 (RO1)PlayerDana28 (RO1) RO1 Postări: 115
  Si totusi...
  E bug neafisarea calitatii calului, sau asa este in noua varianta ?
  PlayerDana28 @ ro 1
 • tzutzi74 (RO1)tzutzi74 (RO1) RO1 Postări: 39
  PlayerDana28 nu cred ca este bug, doar au sters nivelul cailor. Cei deosebiti si rari au ajuns obisnuiti. Din 40 de curse abia castig doua. Bataie de joc. 
 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  Buna dimineata!
  Tot ceea ce ati sesizat a fost transmis. Va voi anunta imediat ce voi primi raspunsurile..
  O zi frumoasa tuturor!


 • gainusha (RO1)gainusha (RO1) RO1 Postări: 41
  bullshit - sau mai bine spus horseshit :)
  ne-am blocat :))) 
  totul e plin, totul e gol, nu pot sa produc nimic :) 

  gainusha @ ro 1
 • madymami (RO1)madymami (RO1) RO1 Postări: 11
  Nu mai inteleg punctajul cailor.Daca pierd imi ia puncte daca castig nu imi da nimic.Nu am nicio sansa sa castig.Era mult mai bine inainte.Toate noutatile astea nu fac decat sa abandonam ferma de cai.
  madymami @ ro 1
 • maria_7474 (RO1)maria_7474 (RO1) RO1 Postări: 122
  Nu mai reusim sa castigam curse,indiferent cu ce echipam caii,mi-au zis si colegii de cooperativa,am ajuns cu chiu cu vai in platina si surpriiza,din acel moment nu am mai castigat nici o cursa,normal ca am retrogradat,pai este corect?Inainte tot mai castigai cate o cursa,acum majoritatea cailor sunt cu nivel mult,mult mai mare decat al meu,nu ni se mai da nici o sansa si chiar caii mai mici ma bat,deodata,indiferent ce fac.Nu mai merita pierdut timpul cu acest eveniment.
  maria_7474 @ ro 1
 • tzutzi74 (RO1)tzutzi74 (RO1) RO1 Postări: 39
  S eu am aceasi problema, de doua saptamani nu pot sa trec de nivlul 790 in liga de aur. Absolut toate cursele sunt pierdute. Clar nu mai merita efortul de a juca la ferma cailor.
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 777
  daca nu se face nimic cu porcaria care au implementat-o la cai probabil ca or sa renunte multi la a mai juca la ei si odata cu asta se va renunta la mai multe la sera , ferme temporare , nava de pe f1 pentru ca vor deveni inutile 
   tot ce au facut nu ajuta cu nimic doar incurca si vad ca mai toti se vaita ca nu mai pot cistiga nici o cursa  eu am cal 143 dar chiar daca concurez cu unul de 60 pierd cursa si  asta se intimpla mereu , aproape ca nu mai cistig decit uneori cite o cursa si aia cred ca din greseala si nu conteaza cu ce il utilez am incercat cu detoate si nu au nici un efect

                                        
 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  Buna ziua!
  Aveti dreptate cu tot ceea ce spuneti, pentru ca si eu (ca jucator) am constatat aceleasi lucruri. Toate aceste aspecte si tot ce tine de cai a fost semnalat si discutat. Sa mai avem putina rabdare si sa vedem ce solutii vor apare...
  Va doresc sa aveti un weekend cat mai placut si...verde si plin de bucurii, pentru ca avem nevoie!

 • CyberJohn (RO1)CyberJohn (RO1) RO1 Postări: 572
  editat 23.05.2020
  Si la mine e la fel. Pe cuvand ca ce zic acum e adevarat si nu mint. timp de 4 ZILE la rand nu am castigat nici o cursa. UNA macar, dupa am castigat si eu o cursa si iar dupa zile intregi de curse pierdute. Am numai adversari cu nivel MULT peste al meu si evident ca pierd si cand imi cade cate un adversar egal sau mai mic tot pierd, cu tot cu echipament. Daca nu se revine cum era inainte nu voi mai juca la cai. Nu are rost.
 • tzutzi74 (RO1)tzutzi74 (RO1) RO1 Postări: 39
  A inceput un nou sezon la ferma cailor, dar problema este incontinuare aceasi. De zile intregi nu castig nici o cursa indiferent cu ce echipez calul, dar in lista de mesaje imi arata vctorie la toate competitiile. Asa va fi de acum incolo sau sa speram ca se mai schimba ceva? Daca acesa este noul tipar de joc, este mai bine sa renunt la ferma cailor, este pierdere de timp si resurse fara niciun beneficiu.
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 777
  dupa cit vad eu noi aici vorbim ca sa vorbim:))
  inteleg ca nu se ia in seama parerile noastre doar interesul GGS
   stiu ca si inainte daca cumparai tot ce se putea cumpara cu galbeni aveai alte avantaje , acum nu am mai incercat dar este posibil sa fie la fel ca doar asta este interesul dar eu nu vreau sa risc !!!
  de revenit sigur nu se revine la vechea versiune dar macar sa ne spuna daca au degind sa regindeasca programul si sa ne dea si noua o sansa sa mai si cistigam ca asa cum este acum cu o victorie maxim doua pe saptamina este bataie de joc !!!

                                        
 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  Buna seara!
  Am transmis toate doleantele legate de cai si nu putem decat sa speram. Cine stie, poate se intampla o minune...

 • maria_7474 (RO1)maria_7474 (RO1) RO1 Postări: 122
  Pierdere de timp cu acesti cai,nimeni nu castiga nimic,se pare,nu trec de argint orice as face.De ce ne-am mai obosi?Au reusit sa strice tot ce era mai interesant.
  maria_7474 @ ro 1
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 133
  Buna ziua

  Nu reusesc sa trec liga de broz cu calul meu ,orice as face ...Daca as putea as inchide in total  si as desfiinta  ferma de cai .E enervant ...Cum trec zilele  in fiecare zi am mai putin chef de joc...Cu calul exceptional (4)si valoare de ameliorare 111 am ajuns in liga de platina si in liga de aur de obicei, acum nu reusesc sa depasesc primul prag de bronz. Campionatul ...sa nu mai repet ce spun de mult timp e o bataie de joc .Acum nu eu sunt pusa singura sau cu adversari cu nivele mici ,ci restul membrilor coop.mele .Fermele temporare  si ferma de cai  iar nu au nici un rost pentru mine .Nici cand am pus accent pe fermele temporare nu am reusit sa-o dezvolt  la maxim ,sa primesc  macar o data cutiuta cu perla  ,care am dorit-o atat de mult.
    Astept cu nerabdare urmatoarele noutati...Poate voi cauta alt joc intr-o zi ...
 • offf (RO1)offf (RO1) RO1 Postări: 24
  va rog, este posibil sa acordati puncte de cai pentru CM si la recoltarea copacilor de la ferma de cai?Sau la productia de materiale pentru competitiile de cai? in fond sunt legate de competitie deci ar trebui sa aiba aceelasi regim ca si celelalte activitati de la ferma de cai. Astfel as putea face acele puncte fara a mai juca acea stupida competitie atat de plina de aleatoriu incat nu merita efortul de a fi deschisa. 
 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  Buna seara!
  Voi transmite propunere ta 

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier