Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Urca pe un nivel mai inalt impreuna cu calul tău!

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
editat 22.04.2020 în Anunţuri oficiale
          

Salutare fermieri!
Ați prezentat caii dvs. antrenați în provocările turneului de când au fost adăugate o mulțime de lucruri noi la Ferma de cai? Toate clădirile noi sunt gata pentru producție și Atelierul șelarului funcționează pentru crearea tuturor echipamentelor puternice pentru cai?
Cu această actualizare, unele dintre clădirile de producție vor primi extinderi suplimentare. În plus, mai multe caracteristici interesante vor fi introduse în Dialogul de pregătire a turneului.
Să facem deci caii să strălucească!

   Noi niveluri de producție pentru clădiri și copaci  
 • Toți copacii vor primi trei niveluri noi pentru a fi imbunatatiti, astfel încât, în total, fiecare copac are patru niveluri. Pentru fiecare nivel de actualizare, va exista o creștere a numărului de articole pe care le puteți produce simultan. Toți copacii pot fi modernizați cu ajutorul blazoanelor cu cai sau cu aur.
 • Toate noile clădiri de producție vor primi, de asemenea, trei niveluri noi de actualizat, astfel încât, în total, fiecare clădire are patru niveluri. Pentru fiecare nivel de actualizare, va exista o creștere a numărului de articole pe care le puteți produce simultan.  De asemenea, crește cantitatea de producție inițială pentru cele 9 produse de rafinărie, de exemplu, nivelul de tăbăcire 1 va furniza 27 de piele vegana din ciuperci în loc de 18. Toate clădirile pot fi modernizate cu ajutorul blazoanelor cu cai sau cu aur.
 • Modernizarea tuturor clădirilor și copacilor de producție are loc în fanta normală.
 • Modernizarea copacilor și a clădirilor de producție (Filatura,Tabacarie, Vopsitorie și Atelierului selarului) crește limita de depozitare pentru fiecare produs. De asemenea, crește limita inițială de depozitare a clădirilor de producție:
                     - exemplu: modernizarea unui arbore de hibiscus mărește limita capacității.
                     - exemplu: modernizarea tăbăriei mărește capacitatea tuturor produselor de tăbăcire.
 • Pentru copaci și clădiri, trebuie să faceți upgrade în timp ce acestia produc. Cu toate acestea, după ce începeți o imbunatatire, producția va fi oprită și veți putea primi numărul de articole în funcție de timpul trecut pana la momentul respectiv.
 • Reduceți costul inițial pentru construirea unui copac. Dacă ați construit deja copaci înainte de această actualizare, diferența de preț dintre prețurile noi și cele vechi va fi rambursată (probabil va fi la 2-3 ore după actualizare).
 • Fiecare preț de vânzare a celor 9 produse de rafinărie a fost reajustat și redus.
                     

   

Un nou echipament de competiție pentru cai!

După cum știi, dacă un alt jucător te provoacă la un turneu, poți să-ți alegi unul dintre cai și acesta va concura împotriva unuia dintre adversarii tăi. În fila de pregătire a turneului, puteți selecta calul care trebuie folosit în functie de contraatacantul dvs.

                                                     

Această actualizare va aduce funcții mai interesante în fila de pregătire a turneului. Acum, vă puteți echipa caii cu noul echipament competitiv.
Vor exista trei sloturi fixe pentru fiecare cal atribuit.
Toate articolele echipamentului pentru cai pentru competitii NU sunt articole consumabile.
Fiecare slot este ocupat cu o categorie specifică de echipament pentru cai, cum ar fi caschete de calarie, căpăstru și curele de jockey. În fiecare categorie, vor exista diferite tipuri de articole de selectat.
Fiecare articol din trusă vă oferă un set de 3 efecte pozitive diferite asupra valorilor calului dumneavoastră. Puteți verifica efectele fiecărui element din panoul informativ al echipei rivale.
 

Nivelurile de competiție și punctele de experiență ale concurentului

Vor exista noi statistici, nivelul de competitie pentru caii dvs. care sunt repartizați în provocari.
Fiind provocat de către adversarii dvs., fiecare provocare vă va acorda XP de concurent și calul dvs. poate atinge un nivel mai mare de concurent în timp.
Nivelurile mai ridicate ale rivalului vor creste efectele echipamentului rivalului.

                                                   

Noua clădire de producție - Topitoria

Puteți acum să extrageți noi materii prime, cupru și minereu de staniu, în mină din Ferma cailor. Aceste ingrediente pot fi procesate într-o nouă clădire de producție, Topitoria, unde puteți produce articole de rafinărie pentru îmbunătățirea echipamentului cailor.
- Mina :  pot fi recoltate minereu de cupru și minereu de staniu.
- Topitoria: lingourile de cupru, lingourile de staniu și lingourile de compozit pot fi produse cu minereu de cupru și minereu de staniu din mina.
                                  

Îmbunătățirea echipamentului cailor în atelierul selarului

În atelierul selarului, va exista o nouă filă numită Îmbunătățirea echipamentelor. În cadrul acestuia, puteți ambala echipamente de cai rare, folosind echipamente comune pentru cai cu alte ingrediente necesare. Echipamentul de calitate are un efect îmbunătățit asupra valorilor calului tău. Fila imbunătățirilor echipamentelor va fi disponibilă de la nivelul 2 al atelierului selarului.
      

Un nou beneficiu adăugat la Abonamentul de loialitate


                                         

După cum știți, echipamentul calului are o limită de depozitare unică, independent de limita obișnuită de depozitare a hambarelor dvs. Dacă doriți să stocați o varietate mai mare de echipamente pentru cai, pachetul de abonament de loialitate va activa mai multe sloturi pentru dvs.!

Corectarea erorilor

Mai jos sunt prezentate câteva dintre principalele erori care au fost remediate în această actualizare:

Decoratiunea monument - boosterele de producție nu sunt afișate în dialogul de informații
Monumentul de vară / primăvară - Timpul de producție este resetat printrecerea de pe o ferma pe alta
Satul cooperativei - în caseta de dialog lipseste opțiunea de a vinde produse cu numerar.
Ferma cailor - Efectele de ameliorare din pajistea de cai nu sunt afișate în fereastra de dialog cu rezultatele provocării
Ferma cailor - timpul de trecere al fiecărui obstacol este adăugat și afișat în fiecare descriere pop-up în loc să afișeze fiecare timp care trece
Ferma cailor - un efect de „rezistență” de ameliorare al padocului ecvestru este arătat ca „salt”
Ferma cailor - Transporter de competiție -atunci când deschideți dialogul după ce ați ajuns în liga următoare, grupul de liga de top este afișat în locul grupului actual al jucătorului
Ferma cailor - Lipsa contorului pentru provocările finalizate / necesare
Ferma cailor - Mesajul pauză de sezon este afișat jucătorilor cu un nivel inferior (sub nivelul 60)
Turnul de apă - Este afisata valoarea dublată a boosterului în dialogul de informații


Echipa voastră Big farm

AICI puteti sa discutati despre aceasta actualizare.
Post edited by IRIS on

Comentarii

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
  editat 22.04.2020
  Dragi fermieri,
  Vă rugăm să vă asigurați că ștergeți memoria cache și cookies pentru a obține noua varianta xml după actualizare.

  Post edited by IRIS on

Sign In to comment.