Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

O modificare la evenimentul Lumea din vis

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
editat 05.03.2020 în Anunţuri oficiale

Salutare fermieri!
Știm că vă place să jucați evenimentul Lumea din vis de când a fost introdus anul trecut și de atunci am lucrat la unele îmbunătățiri și modificări.
Astăzi am dori să vă informăm despre o noua modificare: nu va mai fi acordat niciun XP pentru construirea și modernizarea clădirilor în Lumea din vis, iar această modificare va fi în vigoare începând cu următoarea derulare a evenimentului, de la sfârșitul acestei săptămâni.
Motivul acestei schimbări este că în ultimele runde ale Lumii din vis am monitorizat ce strategii au fost utilizate de catre jucători și am observat că a fost folosită destul de des ca strategie obținerea de XP din construirea și modernizarea clădirilor, mai degrabă decât obținerea de XP din plantare și recoltare; acest lucru a influențat clasamentul Lumii din vis. Am considerat această strategie foarte creativă, totuși, nu dorim să susținem un astfel de stil de joc și pentru a asigura un joc corect pentru toată lumea, am decis să modificăm mecanica jocului pentru a preveni acest lucru în viitor.
Apreciem înțelegerea dvs.

Echipa comunitatii voastre

Post edited by IRIS on

Comentarii

  • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,151
    Buna seara!
    Probabil ca ati observat ca exista 2 variante ale Lumii din vis: una care contine si ferma gastronomica si cealalta, care ruleaza acum, care este doar cu ferma principala.

    Va doresc sa aveti o seara cat mai placuta!

    PS Pe masura ce primesc si alte informatii, le voi posta in cel mai scurt timp posibil

Sign In to comment.