Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Comunitate Colțul Literar

Aho, aho!

SystemSystem Postări: 106,968
Această discuţie a fost creată din comentarii de la: Imbunatatire.

Comentarii

• IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
    Buna seara!
    Am mutat aici postarea, pentru ca locul ei este la Coltul literar.
    G74, iti apreciez talentul, umorul si ironia.

• G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
    Mersi, @IRIS. Am scris-o şi eu la năduf şi pe repede înainte, ce să fac, nu că m-ar da talentul afară din casă. Dar tare m-ar bucura să nu se mai joace ggs cu nervii noştri şi să priceapă că pentru unii temporizarea şi punctualitatea contează foarte mult, iar moderatorii ar face bine comunităţii- dacă le este permis- să le 'toace nervii' cum ni-i toacă şi ei nouă, şi pentru a fi şi noi satisfăcuţi (vorba vine), ne-ar prii să ne comunicaţi ce 'săgeţi' le-aţi trimis şi ce reacţie de moment au avut.
    Mulţumim!
    Se leagă pe forum, se leagă pe ggempire, se leagă pe orice site... numai pe big farm nu vrea nici în ruptul capului. Când vine liga satelor, parcă vine dracul şi-i încurcă. Ce să mai spui şi să mai pretinzi, parcă n-am şti cu cine avem de-a face... În loc de ''aho, aho'', mai bine un ''huo-huoo-huooooo''!!!
  • Markoni (RO1)Markoni (RO1) RO1 Postări: 114
    Iti recomand sa nu mai inchizi jocul dupa ce reusesti sa intri in cont. Dureaza intre 5 si 10 min, in functie de... noroc. Poate daca ar optimiza jocul, am si noi mai putin stresati. Zic si eu...
    Markoni @ ro 1
    editat 09.01.2020
    Iti recomand sa nu mai inchizi jocul dupa ce reusesti sa intri in cont. Dureaza intre 5 si 10 min, in functie de... noroc. Poate daca ar optimiza jocul, am si noi mai putin stresati. Zic si eu...
    Las-o baltă, că mai am şi altă treabă decât să stau non stop pe cont; e ca şi cum i-ai spune unuia care a stat la coadă pe vremea lui ceaşcă să nu mai plece din magazin, poate mai prinde ceva şi data viitoare. Din câte ştiu eu, nu astaa fost soluţia.

Post edited by G74 (RO1) on
Sign In to comment.