Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Probleme tehnice şi bug-uri

contracte homar

Buna ziua!
Exista o problema la piata mea de peste. Imi vin contracte cu toate tipurile de pesti si mixuri, dar nu am vazut un singur contract cu homar de luni de zile.. nu mai mentionez ca baltile cu homar vin destul de des!
Subliniez, contracte cu homar, nu contracte cu mix de homar!

Comentarii

 • Catharsis (RO1)Catharsis (RO1) RO1 Postări: 87
  Buna!
  Aceeasi problema o intampin si eu la contracte.... de mult timp nu am mai avut contracte cu homar, iar din acestea castigam bani frumosi... mi-ar placea tare mult sa mai primesc! Cum de nu exista cerere de homar pe piata.. pentru ca homarul in realitate este cautat in restaurante! :)
  "Adevărul e mult mai ciudat decât ficțiunea."


 • Bună ziua! 
    
  Transmit nemulțumirea, însă din informațiile pe care le avem noi, toate contractele apar la întâmplare, fiecare jucător având aceleași șanse de a avea un anume produs care trebuie dat. 

 • MamaLeone (RO1)MamaLeone (RO1) RO1 Postări: 106
  Lucrurile sunt gandite cu fundu,nu cu capul,cum dracului sa pui contracte cu tot felul de pesti si baltile sa fie aproape numai cu homari.Parca cineva isi bate joc de jucatori,pentru ce sa mai investim bani si timp aici cand isi bat joc de noi?!
  Serios ar trebui sa fie o balanta intre contracte si ofertele de pescuit.
  Maria Luminita @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier