Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Întrebări cu privire la joc Tutoriale şi sfaturi

Ce trebuie să știm despre Liga Fermierilor?

Liga Fermierilor

Salutare, fermieri!

Am decis să împărtășesc cu voi toți câteva informații și explicații care pot să vă ajute să înțelegeți mult mai bine Liga Fermierilor.

Liga Fermierilor este un eveniment pe termen lung, la fel cum este și Campionatul Mondial. Ambele evenimente au ceva în comun: primiți recompense pe baza efortului depus jucând jocul. Campionatul Mondial se joacă pur și simplu prin colectarea produselor, iar Liga Fermierilor se joacă prin participarea la evenimentele jocului, asta înseamnă că jucați ambele evenimente în același timp (colectând produse pentru un eveniment, în același timp primiți punctaj și pentru Campionatul Mondial). 

Chiar dacă aceste două evenimente au această asemănare, Liga Fermierilor are o mecanică diferită, asta înseamnă că nu funcționează în același mod în care funcționează Campionatul Mondial.  

Aici am să vă explic cum se acordă recompensele, ce valoare au medaliile, și alte detalii importante despre eveniment.   


Începem cu medaliile 

La începutul fiecărui eveniment de ligă, fiecare jucător este repartizat într-o divizie a câte 9 jucători. Există 7 medalii diferite și fiecare medalie are o valoare diferită, fiind reprezentate de poziția din clasament. 

Medaliile sunt necesare pentru a avansa de la un titlu la altul și pentru a câștiga recompensele evenimentului. Recompensele nu se oferă pe bază locului vostru în divizie, se oferă avansând de la un titlu la altul, dar discutăm separat despre recompense, acum vorbim despre medalii, dar este adevărat că dacă obțineți medalii mai valoroase, puteți avansa mai repede de la un titlu la altul. 

Fiecare medalie valorează un anumit număr de puncte, după cum urmează:

Medalia de aur valorează 1000 puncte și este oferită ca răsplată pentru prima poziție în clasamentul diviziei.     
Medalia de argint valorează 950 puncte și este oferită ca răsplată pentru a doua poziție în clasamentul diviziei.  
Medalia de bronz valorează 850 puncte și este oferită ca răsplată pentru a treia poziție în clasamentul diviziei.   
Medalia de sticlă valorează 700 puncte și este oferită ca răsplată pentru a patra poziție în clasamentul diviziei.   
Medalia de cupru valorează 500 puncte și este oferită ca răsplată pentru a cincea poziție în clasamentul diviziei.
Medalia de piatră valorează 300 puncte și este oferită ca răsplată pentru a șasea poziție în clasamentul diviziei. 
Medalia de lemn valorează 100 puncte și este oferită ca răsplată pentru a șaptea poziție în clasamentul diviziei. 

Pentru a vă da un exemplu de cum afectează medaliile recompensele pe care le primiți din titluri, pentru a avansa de la titlul de "Grădinar" la cel de "Grădinar Talentat", aveți nevoie de 2000 puncte. 

Continuăm cu titlurile

Liga Fermierilor are un total de 21 titluri, de la "Grădinar" și până la "Geniu în agricultură". Recompensele evenimentului sunt obținute pe baza acestor titluri. Mai jos am să vă prezint fiecare titlu în parte și numărul de puncte de care aveți nevoie pentru a deține titlul. 

 

 
                 
   
Finalizăm cu recompensele

Evenimentul Liga Fermierilor recompensează jucătorii în 3 moduri: 

 1. Recompense pentru obţinerea fiecărui titlu.
 2. Recompense pentru finalul unui eveniment al ligii.
 3. Recompense finale pentru poziția generală din clasament.
Să le luăm pe fiecare în parte și să intrăm în câteva amănunte. 

1) Recompense pentru obţinerea fiecărui titlu.

Primiți o recompensă de fiecare dată când acumulați suficiente medalii (puncte) ca să ajungeți la un titlu nou. Dau ca exemplu recompensele pentru titlul "Geniu în agricultură".

Atunci când ajungeți la un nou titlu, puteți să câștigați 2 sau 4 recompense. Dacă aveți abonamentul sezonier, primiți 4 recompense, dacă nu îl aveți, primiți doar 2.   

În exemplul nostru, jucătorii fără un abonament activ primesc 4.000 diamante și o cutie de aur cu mistere. Dacă aveți un abonament sezonier, primiți în plus încă 4.000 diamante și 6 cutii de argint cu mistere, deci în total 8.000 diamante, o cutie de aur cu mistere și 6 cutii de argint cu mistere.       

2) Recompense pentru finalul unui eveniment al ligii.

De fiecare dată când un eveniment se încheie, primiți recompense pentru încheierea evenimentului ligii, iar asta depinde tot de titlul pe care îl dețineți. Dau ca exemplu tot recompensele pentru titlul "Geniu în agricultură".


Atunci când un eveniment de ligă se încheie, puteți să câștigați 4 sau 8 recompense. Dacă aveți abonamentul sezonier, primiți 8 recompense, dacă nu îl aveți, primiți doar 4. În imaginea de sus sunt cele 4 recompense care nu necesită un abonament sezonier activ, iar în imaginea de jos sunt cele 4 recompense care necesită un abonament sezonier activ. 


3) Recompense finale pentru poziția generală din clasament.

La sfârșitul Ligii Fermierilor, fiecare jucător calificat primeste o recompensă pentru efortul depus pe toată durata evenimentului. 


În imaginea de sus puteți observa recompensele pentru cei mai buni 3 fermieri, dar sunt recompensați toți fermierii care au obținut cel puțin o medalie de aur pentru a se califica în clasamentul general. Lista completă cu recompense poate să fie găsită în joc.


Asta este tot, succes! :)


Comentarii

 • kalahari (RO1)kalahari (RO1) RO1 Postări: 61
  Ar trebui lamurit de ce recompensele pentru finalul unui eveniment al ligii cuprind numai pe cele din  dreptul titlului obtinut la acel moment, nu si pe cele din dreptul titlurilor anterioare dobandite in cadrul aceluiasi eveniment.
  Spre exemplu, un horticultor talentat (10000pct) care avea inaintea evenimentului 7900 pct, corespunzator titlului de gradinar experimentat, nu va obtine la finele evenimentului cele 750 de diamante din linia de jos de la horticultor+ 750 de diamante de la horticultor talentat, ci numai pe ultimele.
  Pe nivele mai mari, de la producator de lapte(16 000 pct) in sus, aproape ca nu mai este justificat sa faci puncte, pt ca abia la 24 000 pct mai primesti diamante pt titlu,  In acest caz  este preferabila obtinerea de 2000 pct/eveniment, care asigura cele 1000 de diamante.
 • MamaLeone (RO1)MamaLeone (RO1) RO1 Postări: 106
  Am si eu o intrebare legat de liga fermierilor.
  Dupa ce criterii sunt pusi intr-o divizie membrii?
  Mi se pare incorect ca eu cu nivel 59,sa fiu pusa intr-o divizie din care un singur membru are nivel 99,restul sunt peste nivel 100,200 si 300.
  Vi se pare corect?
  De ce nu se tine seama de nivel?
  Maria Luminita @ ro 1
 • MOCANU MIREL (RO1)MOCANU MIREL (RO1) RO1 Postări: 2
  editat 06.03.2020
  1
  Post edited by MOCANU MIREL (RO1) on
 • VI SE PARE NORMAL CA NICI NU INCEPI BINE O MISIUNE SI DEJA ALTI AU INZECIT PRODUSE
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna ziua!
  Da, daca te referi la jucatorii cu lvl mare, care au si abonamente si alte bonusuri, este perfect normal si corect.
  Weekend placut!

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier