Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Concursuri Forum

Concurs Forum - Johnny are nevoie de ajutorul tău! (TERMINAT)

Artemis (FormerMod)Artemis (FormerMod) Postări: 282
editat 07.03.2020 în Concursuri Forum
Bună seara, fermieri! 

  
Johnny Apple are nevoie imediată de ajutorul vostru! Primii turiști au început deja să apară pe plaja din ferma tropicală, iar aceștia își doresc neapărat să încerce delicioasele lui cocktailuri făcute din fructe proaspăt-culese de la ferma sa din apropiere. Johnny se confruntă însă cu o mică dilemă: Năzdrăvănii gemeni Jim & Jack s-au furișat în interiorul barului de pe plajă și au furat etichetele cu prețurile câtorva băuturi! Gemenii au lăsat în urmă un bilet în care scria:

"Johnny, acum ne răzbunăm pentru că ai refuzat să ne servești cu băuturi gratuite pentru tot restul sezonului-asta ca să ții minte să nu ne refuzi de acum încolo. Dacă vrei să nu te faci de râs în fața clienților tăi, ai face bine să afli prețurile băuturilor folosindu-te de schema de mai jos! Nu ai nici cea mai mică șansă, dă-te bătut!". 
Cum Johnny, probabil din cauza căldurii, nu își mai amintește care erau prețurile vechi, a cerut ajutor tuturor fermierilor în rezolvarea schemei făcute de Jim & Jack.  

  

Nu e tot! Johnny a mai spus că are de gând să recompenseze cu generozitate pe cei care îl ajută, deci nu strică să-i dăm o mână de ajutor.

Trimiteți mesaj pe forum la @Artemis cu răspunsul dvs. pentru șansa de a intra în posesia premiului de mai jos.  Atenție însă, atunci când îmi vizitați profilul, asigurați-vă că nu scrieți accidental la "activitate". Pentru a trimite mesaj, apăsați butonul "mesaj". Va fi șters și descalficat orice răspuns scris altundeva. Vă arăt o imagine:

   
Premiu:
  • 3.000 galbeni
  • 1.000 cutii pentru masa de prânz (obiect de colecție) 
  • 50 hrană + 50 îngrăsământ alge
  • 5 humus alge
Grăbește-te, concursul se termină miercuri, ora 21:00! 

Succes, fermieri! :) 
Post edited by IRIS on

Comentarii

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!