Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

ACTUALIZARE 1 AUGUST - DESCOPERA NOUA TRANSFORMARE A FERMEI TROPICALE SI MULTE ALTE NOUTATI

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,125
editat 02.03.2020 în Anunţuri oficialeVara va mai dura inca o lună și inca mai cautați un loc pentru vacanță, nu-i asa? Dacă sunteți pregatiti, am o sugestie minunată pentru o vacanță de neuitat! Destinația noastră preferată: Insula Tropicala a fost renovată și acum revine la viață cu un nou conținut!
Fratele meu Jonny a deschis un nou bar de plajă la Insula Tropicala și are nevoie de ajutor!
Noua fermă tropicală oferă o varietate de elemente și recompense. Jonny a găsit o livadă sălbatică adânc în interiorul junglei. Este o livadă magică care are copaci de pe care puteți recolta două fructe diferite, mere și cireșe, după preferintă!
Aceasta este disponibila acum la comerciantul de scoici și mai aveți șansa de a o câștiga ca pe una dintre cele mai bune recompense! Aduceți astfel "livezile versatile" înapoi la ferma principală și va puteti bucura de o mare recoltă de mere sau cireșe!


Noi recompense pentru clasament

                                                           

                                                                            Livada versatila
                                              (clădirea tematică - recompensă pentru locul 1 in clasament )

                       
                      Casă - barcă tropicală (aspect casa ce poate fi imbunatatita- recompensă pentru top 5 în clasament)


Noile modificări și ajustări

- Linia de recompensare a activității este extinsă. Acum va avea 50 de praguri și aveți șansa de a câștiga o multime de obiecte utile pentru excursia dvs. la ferma tropicală!
- Slotul de construcție pentru ferma tropicală este acum deblocat chiar de la început pentru toți fermierii.  Nu este nevoie de aur. Jonny este 100% sigur că puteți să-l utilizați pe deplin!
- Caracteristica noastră preferată - Semanatoarea rapida este acum disponibilă la unele clădiri de producție de la Ferma tropicala pentru a vă face viața mai ușoară!
- Jonny va produce noi consumabile pentru ferma tropicală: o cutie tropicala cu mistere, articole din alge marine pentru evenimentele temporare ale fermei și semințe speciale pentru ferma tropicală. Acestea sunt disponibile prin parcurgerea pasilor evenimentului, la roata norocului la ferma tropicala, la recompense și la noul comerciant de scoici.
- Comerciantul de scoici isi schimba aspectul și oferă un nou sortiment de articole. Puteți cumpăra boostere speciale care lucrează pentru fermieri și cresc fericirea fermei tale tropicale.
- Sarcinile zilnice au fost si ele refăcute. Sarcinile de la fiecare pas diferă în funcție de nivelul fermei dvs. Odată ce ați finalizat fiecare pas, aveți șansa de a obține elemente care ajută la avansarea fermei dvs. tropicale.
- Etapele capitolelor evenimentului au fost modificate, astfel încât acestea oferă decorațiuni "Castelul de nisip" cu noi valori.
- Ambele runde ale "roții tropicale a norocului" oferă o șansă de a câștiga elemente și resurse de calitate care vă ajută să vă dezvoltați ferma mai repede și chiar mai mult.
Sunteți interesati de noua fermă tropicală? Vreti să aflati despre toate schimbările? Rezervați un bilet de întoarcere pe insulă! Evenimentul fermei tropicale va începe de astăzi!
 

O nouă călătorie începe - la revedere moștenirii comerciantului mayas

Cercetările profesorului James despre această cultură istorică au ajuns la capăt și ne-a lăsat mari descoperiri care ne ajută in agricultura. Cu toții il apreciem pe profesorul James! Acum începe noua lui călătorie. El a fost repartizat la un nou proiect. Deci, el este acum undeva departe de Mayasi. Nu-ți face griji. Toate cunoștințele despre Maya au fost scrise în cărțile de la fermă și toate cărțile sunt disponibile la bibliotecă!


Proiectati bonusurile monumentului dvs. așa cum doriți!

Cooperativa dvs. a promovat in Liga Maestrilor la Campionatul Cooperativelor? Dacă da, trebuie să fi primit noua decoratiune "Monument". Aceasta decoratiune unica vă permite să vă proiectați bonusurile pe măsură ce doriți să cheltuiți monede. De acum înainte, devine și mai flexibilă! Iată o noutate: daca crezi că monedele tale ar putea fi cheltuite mai bine în altă parte, atunci poți revendica monedele tale cheltuite. Deci, le puteți reloca pentru a face upgrade la noi bonusuri! Jucați și descoperiți cel mai bun set de bonusuri pe care doriți să-l desfășurați în sezonul următor!
Rețineți că monumentul este închis la sfârșitul sezonului, efectele cumpărate sunt puse în mod literal în piatră, iar monedele nu mai pot fi cheltuite.


Oferta lunii - Vacuta surfer

                                                           
                                                                                  Vacuta surfer

Surferii sunt dedicați planetei și la fel și vacutele! Vaca se intoarce, se roteste, navigheaza in ferma, asteptand acel val imens! Speră să ajungă la mare pentru a prinde marele val!


Corectarea erorilor

- negustorul de la Campionatul mondial: zmeul acrobatic nu poate fi iar cumparat atunci când inventarul este plin
- decoratiunea pt locul 1 in topul CM: lipsesc informatiile despre boosterul decoratiunii  Monument
- booster pentru manual: la manuale de la Golful sirenelor - apare ErrorCode 4 atunci când se cumpără nivelul 2
- Slot pentru clădiri temporare: Jetoanele de construcție nu sunt deduse decât dupa  relogare cand reconstruim decorațiunile
- recompensarea clasamentului sezonului Ligii fermierilor: decorațiunile recompense sunt sortate într-o ordine greșită
- Liga maestrilor la Campionatul cooperativelor: decoratiunea Monument nu este adăugată atunci când inventarul este plin
- salvarea carasilor: este afisata gresit cantitatea de pești de aur atunci când utilizați opțiunea *trimite-l pe Oleg*, iar barca amfibie este activata
- turnul decoratiunilor: decorațiunea „animale tub unduitor” din Liga fermierilor nu este afișată
- Grădina pe plaja: lipsesc plantele de bordura si clădirea este deteriorată
- Targul satului: boosterele au fost afișate doar pentru o secundă când faceți clic pe butonul (+) din pagina de provocare curentă
- Târgul satului: orice pagină deschisa trece automat la pagina de provocare curentă după un timp

 
Echipa ta Big Farm

Puteti sa discutati AICI despre aceasta actualizare.

ACTUALIZAREA VA AVEA LOC DUPA ORA 14,00.
Post edited by IRIS on

Comentarii

  • ArtemisArtemis Postări: 282
    O nouă oportunitate pentru afacerile Golfului Sirenei!

    Golful Sirenei este în plină expansiune de la extraordinara sa deschidere, mulți vizitatori se bucură de mâncarea fantastică. Acum este timpul să faceți un pas îndrăzneț către extinderea afacerii; Golful Sirenei se lansează acum în afacerile de catering!
    De acum înainte, produsele de la Golful Sirenei vor face parte din contractele Pieței de Pește! Recompensele pentru fiecare contract sunt, de asemenea, ajustate. Așadar, susțineți activitatea Golfului Sirenei și câștigați recompense mai valoroase!

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!