Liga Fermierilor e la orizont!

ArtemisArtemis Postări: 214Moderator, ModDarkGreen

Liga Fermierilor

Salutare, fermieri!

Aceasta este Fermierul în întrecere în transmisie directă de pe scena fermei voastre!

Sunt Rita Mercury cu marea știre de azi!

Este o zi specială aici la Big Farm, căci urmărim și participăm la crearea istoriei! Noua „Ligă a fermierilor” urmează să înceapă cu fermieri veterani și începători de pe întreg globul care concurează pentru premii de top și importantele drepturi de laudă!

Să vă explic rapid cum funcționează Liga Fermierilor!

Mai întâi, avem cinci evenimente de ligă care fac parte dintr-un sezon al Ligii Fermierilor. Cu toate acestea, numărul și tipul de evenimente vor varia la fiecare sezon al Ligii. Participând la fiecare eveniment, poți câștiga puncte de eveniment care determină poziția ta în clasamentul pe divizii. Pe baza clasamentului diviziei tale curente, vei primi în fiecare zi o medalie care te va ajuta să câștigi promovări de titlu și să-ți definești poziția în clasamentul final al sezonului. Pe măsură ce progresezi de la un titlu la altul, vei avea șansa de a primi răsplăți mai bune și mai valoroase în timpul sezonului curent.

Liga fermierilor începe AZI cu evenimentul Lucrătorul harnic la pescuit! Alte evenimente vor urma în timpul sezonului Ligii.

Să pornim la drum. Haideți, fermieri, haideți!


Sign In to comment.