Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

CUPA MONDIALA FEMININA - TESTE

IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,125
editat 07.03.2020 în Anunţuri oficiale

Buna ziua fermieri!

Aveți puțin timp între meciurile Cupei Mondiale? Perfect! Avem activitatea potrivita pentru voi! Ajută-ți comunitatea să ajungă la un scor cât mai mare pentru a-ti mari șansa de a câștiga recompense mari


Testul recent


Primul test    https://www.surveymonkey.de/r/JJWKSKY

Al doilea test  https://www.surveymonkey.de/r/5Q2K993

Al treilea test 


Actualizari

Veți primi informații despre progres si cele mai noi evoluții aici.


Recompensele noastre

Fiecare jucator care a castigat un punct in orice etapa a evenimentului va avea sansa de a castiga unul din pachetele de 11 recompense (fiecare pachet de recompense care a fost deblocat de catre comunitate).

Fotbal I: 30 de îngrășământ de  alge si 5  humus din alge

Fotbal II: 3000 de aur, 40 de hrana din alge, 6  semințe de flori de aur

Fotbal III:  4000 de aur, un staul de vite in libertate 

Obiectiv: 6000 de aur, 8  semințe de flori de aur, 1000  de potcoave de aur, 4000 de potcoave


Cum funcționează?

Fotbal I este deblocat automat de la început și scopul este de a debloca toate etapele până la final.

La început veți primi link-ul pentru orimul test, care ar trebui sa fie destul de simplu de rezolvat. Toate întrebările sunt legate de Cupa Mondială din acest an și de la editiile anterioare Fiecare test trecut înseamnă 1 punct castigat. Cand comunitatea a atins 20 de puncte în total, va fi deblocat urmatorul test si următoarea etapă de recompensă, Fotbal II.

Va fi prezentat link-ul pentru al doilea test, care poate fi completat pentru a atinge numărul necesar de puncte pentru Fotbal III, care deblochează încă o multime de recompense, precum și testul final.

Apoi urmeaza finala! Ultima etapă va conține un test mai dificil și va necesita mai multe puncte pentru a debloca recompensele din interior si chiar și mai multe articole și premii. În plus, această etapă de premiere include șansa ca 11 jucători din întregul concurs să câștige unul din cele 11 pachete exclusive de articole fizice. Acești câștigători vor fi selectați aleatoriu din orice comunitate care a intrat în etapa finală și orice jucător care a contribuit cu un punct la orice etapă de-a lungul evenimentului.

Bara de progres va fi actualizată în mod repetat în cursul săptămânii.


Cerinţe

Fiecare jucător poate lua parte la fiecare test doar o singură dată. Rezolvările multiple ale aceluiași test nu vor crește bara de progres și,ca de obicei, nu sunt permise mai multe conturi! Dacă aveți conturi diferite pe diferite servere, alegeți doar unul pentru a participa la concurs. Deținerea mai multor conturi pe servere diferite nu este interzisă, dar dorim ca șansele de castig să fie egale pentru fiecare jucator. Testele vor fi luate în considerare atunci când se răspunde corect la 4 sau mai multe întrebări.

Concursul va avea loc până pe 10 Iulie la ora 19:00!

Distracție plăcută și așteptăm cu nerăbdare participarea voastră


Toate cele bune,

Echipa ta Big Farm.

Post edited by IRIS on

Comentarii

Sign In to comment.