Liga Maeştrilor

ArtemisArtemis Postări: 214Moderator, ModDarkGreen
editat 06.06.2019 în Anunţuri oficiale

Liga Maeştrilor

A existat o extindere a ligilor existente pentru Campionatul Cooperativelor în actualizarea de astăzi. Campionatul Cooperativelor va avea acum o ligă superioară ligii de aur. Numai prima cooperativă din liga de aur din fiecare server va fi promovată în Liga Maeştrilor ca reprezentantă al serverului din care face parte. Odată promovate în noua ligă, toate cooperativele de top a tuturor serverelor vor participa la CC și se vor lupta una cu cealaltă pentru a câștiga râvnita poziție de campioană Big Farm la nivel mondial!

Vom oferi o mulțime de recompense de clasament / activitate noi  în această ligă. Una dintre cele mai incitante recompense este o decorațiune nou-nouță, un "Monument" pe care îl poți îmbunătăți cu monedele din Liga Maeştrilor pe care le poți câștiga în cursul fiecărui CC. Fiecare participant din ligă va primi pur și simplu un "Monument" la începutul evenimentului și oferim patru decorațiuni "Monument" diferite pentru fiecare sezon; Primăvara, vara, toamna si iarna.

Vom începe cu noul sistem al ligii cu viitoarea ediție a Campionatului Cooperativelor. Dacă cooperativa dvs. va câștiga prima poziție în liga de aur a acelui CC, va fi promovată în Liga Maeştrilor pentru CC-ul următor. În prima Ligă a Maeştrilor, 27 de cooperative din 27 de servere vor concura între ele. După prima rundă, numai Top 5 cooperative vor rămâne în ligă pentru următorul CC, iar restul vor fi retrogradate înapoi în liga de aur. 


Decorațiunea “Monumentul verii 2019” 

Fiecare dintre participanții din Liga Maeştrilor va primi această decorațiune uimitoare și puternică, care poate fi îmbunătățită în diferite moduri, spre deosebire de decorațiunile de bază. Puteți să faceți îmbunătățiri la Fericirea Monumentului fără să o folosiți pe Greta, și puteți, de asemenea, să alegeți valorile în modul pe care il doriți adăugând monedele din Liga Maeştrilor. Există o funcție nouă care vă permite să setați o producție automată. Deci, monumentul este un decor, dar funcționează ca o clădire de producție specială!

Să aruncăm o privire la dialogul de îmbunătățire:  

În dialogul de îmbunătățire, puteți vedea diferitele bonusuri care pot fi deblocate și îmbunătățite. Al treilea din stânga este noua caracteristică de producție automată care permite monumentului să producă hrană din alge. Timpul de producție pentru hrana din alge va fi scurtat în funcție de cât de mult îmbunătățiți bonusul. Celelalte resurse sunt Fericirea, Fericirea pentru sat, și unele bonusuri pentru producție.

Fiecare monedă din Liga Maeştrilor reprezintă un sezon! (De la stânga la dreapta, iarna, toamna, vara, primăvara) și puteți obține fiecare tip numai în timpul sezonului corespunzător. În sezonul curent, veți avea doar șansa de a câștiga monede de vară pentru monumentul de vară 2019.

Rețineți că puteți îmbunătăți un monument numai în cursul unui anumit sezon. De exemplu, în sezonul de vară 2019, numai monumentul de vară 2019 poate fi îmbunătățit prin monedele de vară. Fiecare sezon va dura trei luni, ceea ce înseamnă că poți să faci îmbunătățiri la un monument numai în cele trei luni și după aceea nu vei mai putea să îmbunătățești monumentul respectiv. Timpul rămas din sezon va apărea în dialogul de  îmbunătățire a monumentelor.


Sign In to comment.