Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Celebrarea Cupei Mondiale și aventurile în Țara Minunilor

ArtemisArtemis Postări: 282
editat 07.03.2020 în Anunţuri oficiale
Bună fermieri,

Bun venit ultimei noastre actualizări, care vine în data de 5 iunie.

Febra fotbalului Big Farm

În acest an, vom lansa evenimentul "Febra fotbalului", în timp ce Cupa Mondială Feminina va avea loc în Franța.

Unii dintre voi vă amintiți cum a funcționat febra fotbalului de anul trecut, acest eveniment se desfășoară simultan cu Cupa Mondială reală. Mecanica evenimentului rămâne aceeași ca și anul trecut, astfel încât nu există nicio schimbare în ceea ce privește funcționarea evenimentului, dar am ajustat recompensele în clasament și activitate.

Puteți sprijini echipele preferate prin distribuirea unuia dintre cele trei pelete de eveniment - fluierele. De fiecare dată când echipele de fotbal  la care au fost adăugate fluiere vor înscrie un gol, puteți obține puncte suplimentare câștigătoare - trofee bazate pe echipele pe care le alegeți ca câștigătoare și câte pelete ați adăugat. Puteți susține cât de multe echipe doriți. De asemenea, vom oferi cote câștigătoare pentru fiecare meci. Puteți obține, de asemenea, mingi de fotbal pentru recompensele activității. Aceste pelete se obtin si prin recoltarea productiei.

În plus, vom oferi trei semințe de eveniment care pot fi semanate în parcelele din ferma dvs. Puteți să cresteti ierburi care pot fi folosite pentru a debloca un număr mai mare de booster și puteți crește valoarealui  în timpul evenimentului.


Size: 3 x 6 / HP: 60 / VHP: 15 (each)Logarea cu Facebook

Suntem fericiți să anunțăm că posibilitatea de a vă conecta la joc utilizând Facebook este în sfârșit aici! Odată cu implementarea acestei caracteristici, noii jucători vor putea să se înregistreze direct cu conturile lor Facebook, ceea ce va face și mai convenabil să vă conectați și să jucați.

Din ce in ce mai curios

Următoarea ediție a sezonului de cai va aduce tema magică și uneori chiar nebună a lui Alice în Țara Minunilor. Ca de obicei, jucătorii vor avea șansa de a câștiga aceste avatare minunate, precum și trofeele, decorațiunea și aspectele; toate urmând tema din această lună: Alice in Țara Minunilor.


Cine...esti....TU?

Liga de platină: Dimensiune: 4 x 4 / HP: 49 / VHP: 9
Liga de diamant: Dimensiune: 4 x 4 / HP: 79 /  VHP: 14Pentru care dintre aceste avatare uimitoare vei concura?


Alice Residential SkinOferta Lunii - Iunie 2019

Pentru a aduce vibrațiile de vară la ferma dvs., în luna iunie vom oferi aceast frumos scuter Vespa parcat în grădină, ca parte a ofertei lunii iunie.


Dimensiune: 4 x 4 / HP: 60 / VHP: 6Remedieri

Mai jos sunt prezentate câteva dintre bug-urile principale care au fost rezolvate în această actualizare:

 • Pescuit - S-a rezolvat o problemă în care echipamentele prezintă valori greșite după comutarea paginilor
 • Caraș auriu - Mini Joc - S-a rezolvat o problemă în care momeala de caraș auriu nu era afișată pe prima poziție
 • Târg Sătesc - A fost rezolvată o problemă în care bara de căutare nu funcționa corect când căutați în pagina de clasament pentru membrii cooperativei
 • Padocul cailor - S-a rezolvat o problemă în care unele dintre graficele pentru nivelurile de calitate a reproducerii au fost slab afișate 
 • Pachet nou de abonament - a fost rezolvată o problemă în care lipsea dialogul de ajutor pentru noul pachet
 • Livada de citrice - A fost rezolvată o problemă în care nivelul 1 a fost întotdeauna afișat în dialogul de modernizare

Îmbunătățiri de performanță

 • Am investit timp pentru a face jocul mai rapid. Jocul ar trebui acum să fie mai stabil și să încetinească mai puțin atunci când joci o perioadă mai lungă

Vă mulțumim pentru atenția acordată! 

Echipa ta Big Farm

Post edited by IRIS on

Comentarii

 • ArtemisArtemis Postări: 282
  Bună seara, 
    
  Întreținerea care a fost plănuită pentru mâine a fost anulată și mutată pentru poimâine. 

Sign In to comment.