Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Sugestii, laudă, critică

Parc de distractii...

Buna seara
 Tot m-am gandit ,ce sa fac ,daca conteaza parerea mea sau nu ...dar am decis ca totusi impart prima mea impresie despre acest nou eveniment aici...Nu cunosc parerea altor jucatori ,dar parerea mea este ca acest eveniment e si mai enervant decat Insulele care tot vin si pleaca ...Nu au trecut 24 de ore ,decand am inceput sa joc evenimentul ,am inaintat destul de bine cu el ,si totusi mi se pare prea scump .
 Am cheltuit 38 milioane intr-o zi ,desi de obicei am hambare pline ...Iar cele 3 produse ,care se cer nu stiu ,cum si dupa ce criterii se aleg ,dar ce as avea de vandut rar se cere ...De exemplu de azi ,dimineata  nu am reusit sa adun tot laptele si ouale ,pur si simplu  nu se cere ...numai produse ce nu,sau f. putine am ...Ma mai gandesc ca de data viitoare cand iar apare il voi mai juca sau nu ..
   Nici insulele nu le mai joc ,numai cand nu am seminte pentru sere .O data am mai scris parerea mea  si despre Insulele temporare ,si anume ca l-as juca cu placere ,daca ar reveni si am putea continua dezvoltarea lor mai departe.Dar tot incepute de la zero nu le mai joc .

Comentarii

 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  sunt deacor cu tot ce s-a spus  si mai adaug ca premiile sunt ne atractive  si greu de optinut , am incercat sa joc dar am constatat ca nu se merita efortul
  inca un esec marca GGS care vrea doar profit cu ori ce pret nu tine cont de parerea celor de la care vor bani 

                                        
 • Maci4 (RO1)Maci4 (RO1) RO1 Postări: 145
  ...si acest lucru se observa si din faptul ,ca nu poti aduna mai multe jetoane de constructie ,numai 50 sau sa-ti grabesti constructia  existenta cu galbeni ...Nici asta nu e corect ,dopa parerea mea.daca am castigat niste jetoane ,fie chiar si 100, ar trebui sa fie adunate ,-doar undeva am castigat,nu ...-,si sa le pot folosi la 2 constructii ,una dupa alta50-50....
 • G74 (RO1)G74 (RO1) RO1 Postări: 274
     Ştiu că nu e legat de acel 'minunat eveniment' pe care mă felicit că nici măcar nu l-am început, dar mi s-a părut interesantă exprimarea: ''Cu această remediere rapidă, vom remedia o problemă care se întâmplă după remedierea rapidă de ieri''... să înţelegem că e posibil să se tot remedieze rapid (deşi 30 de minute numai rapid nu înseamnă, iar 3-4 reprize într-o singură zi...mda!) şi să apară alte şi alte erori, pe unde nici nu te aştepţi? Sper că nu... altfel treaba devine pur şi simplu enervantă.
      În altă ordine de idei, am o nedumerire, @Maci4, când spui '' Nici insulele nu le mai joc ,numai cand nu am seminte pentru sere''...la mine am seminţe la seră şi simple şi speciale cu SUTELE şi doar de la nava de sat nivel 1 (bine, fac doar cam 5-6 ture la seră zilnic), de la insule cumpăr pe cochilii/cupoane etc doar cutii de scule pentru bonus la garaj... chiar mă întrebam ce s-ar putea face cu atâtea seminţe, de asta mă mir sincer dacă aud pe cineva că nu are seminţe la seră... e doar o nedumerire nevinovată. Să difere oare aşa de mult premiile aduse de navă?Mersi.
 • BGD_2 (RO1)BGD_2 (RO1) RO1 Postări: 458
  editat 10.05.2019
  Parcul de distractii:    Hmmmm, macar odata (in viata?!?) trebuie sa joci un eveniment. Asa ca sa iti faci o parere despre el si daca mai merita jucat si altadata. Macar de ar scoate 3 zerouri din coada, la viitorul eveniment, doar asa s-ar putea atinge tinta si ar putea atrage mai multi jucatori, dar asa nu merita. N-ati vazut ca de la un timp incoace toate evenimentele noi parca ( :/ ? ) sunt facute pentru cheltuirea aurului in exces cu recompense de 2 bani! Total de acord cu plangerile si sugestiile de mai sus.
  Iar in ce priveste remedierea remedierii eu sunt vinovatul pentru "Rade Tare de tot!". Scuze Iris dar chiar ma bufnise rasul in asa hal ca nu m-am putut abtine!! :D:D

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier