Acasă Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Aspecte semnificative viitoare - Trimestrul 2 2019 și mai departe


Salutare, fermieri

Ne bucurăm că sunteți aici cu noi și că sunteți interesați de cele mai recente evoluții ale jocului nostru.

 

Aspecte semnificative implementate începând cu 2019

-       Valea decorațiunilor

-       Centrul comercial

-       Relansarea Modului aranjare

-       Noi funcții avantajoase (pentru pachetele de abonament)

-       Copacul pisicii

-       Concept nou de câștigător al Campionatului mondial - prima capodoperă a Gretei

Și cele mai noi schimbări.

-       Noi niveluri ale mașinilor de fermă

-       Finalizarea Târgului sătesc

-       Îmbunătățirile designerului de peisaje „Greta”

 

Aspecte semnificative viitoare pentru T2 2019

 

-       Funcții suplimentare ale abonamentului

Am făcut câteva schimbări și am îmbunătățit pachetele actuale deja disponibile în joc și vom introduce un pachet nou în familie. Avem un trio!

Acest pachet va fi o opțiune pentru un singur jucător și va conține funcții avantajoase suplimentare, precum și un bonus mai interesant.

 

-       Lista de rang reproiectată

Ne gândim de ceva timp la ideea extinderii unor liste de rang la nivel global și lucrăm la un nou eveniment pe termen lung, care va introduce în joc un nou sistem de rang, pentru un proces de potrivire mai eficient care va genera provocarea corespunzătoare pentru toată lumea.

 

-       Introducerea cutiilor cu mistere tematice

Vă plac cutiile cu mistere? Avem o veste bună pentru voi! Adăugăm mai multe cutii cu mistere în joc și, pentru a vă oferi o mai mare putere de decizie asupra conținutului pe care îl veți primi, aceste cutii vor fi clasificate pe culori în funcție de conținutul dvs., de ex. cutia verde va conține semințe, cutiile purpurii vor conține produse din alge, etc.

 

-       Cupa Mondială Feminină 2019

Așa cum ne amintim cu toții, evenimentul de anul trecut al Cupei Mondiale a fost un succes uriaș și am dori să-l continuăm în timpul Cupei Mondiale Feminine, care se va desfășura în iunie. Pregătiți-vă apărătoarele pentru picioare și fluierele!

 

-       Reproiectarea zonei de pescuit în ape adânci

După cum am menționat deja în octombrie și decembrie 2018, vom lucra la acest lucru în 2019 ... Stați puțin, suntem deja în 2019! În a doua jumătate a acestui an vom termina lucrările noastre pentru zona de pescuit în ape adânci:

 

●     O nouă modalitate de afișare a flotei de bărci și o utilizare mai eficientă a acestora

●     Un accent mai puternic pe abilități în comparație cu evenimentele aleatorii ale sistemului actual (toate tipurile de pește disponibile în orice moment)

●     Mai multe locuri de pescuit, mai multe bărci disponibile și, prin urmare, o captură și mai mare!

 

-       Clădiri de producție noi

Pentru a face mai interesantă viața de fermier, intenționăm să introducem noi tipuri de clădiri de producție în Big Farm! Nu, nu aducem măcelari în orașul nostru.

 

-       Reproiectarea evenimentelor cu Fermierul Harnic

Suntem conștienți de faptul că în trecut evenimentele cu Fermierul Harnic nu au decurs foarte bine tot timpul, de aceea vom încerca din nou. Această reproiectare va introduce unele modificări și completări în ceea ce privește recompensele, precum și o reechilibrare generală a evenimentelor.

 

Mai multe idei pentru anul 2019 și mai departe

 

-       Sistem aspecte 2.0

Evaluăm o revigorare a sistemului de aspecte oferit în joc pentru a-l face mai organizat și mai intuitiv. Acestea fiind spuse, am aprecia feedbackul și punctul dvs. de vedere pe această temă. În general, ar trebui să fie mai ușor să localizați și să utilizați aspectele de clădiri deja disponibile și, de asemenea, să știți ce aspecte pot fi achiziționate pentru o anumită clădire.

 

-       Evenimente în pregătire

Ne gândim de ceva timp la ideea unui eveniment legat de tractoare și, în final, dorim să continuăm să lucrăm la acest lucru. Toată lumea iubește tractoarele, nu-i așa? Apropo despre lucrurile pe care le iubim, am decis să oferim jucătorilor noștri un nou eveniment de Crăciun de care vă puteți bucura în timpul sărbătorilor.

 

-       Ferma vulcanică

Dezvoltarea acestei funcții a încetat oficial și va fi depozitată înapoi în sertarul nostru cu idei. În schimb, analizăm alte opțiuni pe care să le implementăm ca un conținut suplimentar și vă vom ține la curent cu privire la evoluțiile viitoare.

 

Asta este tot! Sperăm să vă bucurați de conținut și așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm una din noile funcții viitoare. De asemenea, fiți siguri că, pe lângă toate noile lucruri care urmează în joc, lucrăm la îmbunătățirea performanței și la remedierea erorilor cum ar fi; prevenirea problemelor temporare de conectare la sfârșitul unor evenimente. Odată ce avem mai multe detalii cu privire la noile funcții, le vom împărtăși cu voi. Și ca întotdeauna, bucurați-vă de fermă!

Echipa comunității tale

Post edited by IRIS on

Comentarii

 • ArtemisArtemis Postări: 282
  editat 01.04.2019
  Bună seara tuturor fermierilor, 
    
  Avem nevoie de părerile dvs. în legătură cu planul de dezvoltare al jocului care este disponibil pentru citit mai sus. Dacă este posibil, vă rog să ne spuneți opinia voastră despre lucrurile care urmează să apăra în joc (vrem toate opiniile, opinii pozitive și negative). Vă mulțumim!  <3

 • BGD_2 (RO1)BGD_2 (RO1) RO1 Postări: 450
  Cu astea sunt cu totul de acord:

  "-       Reproiectarea zonei de pescuit în ape adânci

  După cum am menționat deja în octombrie și decembrie 2018, vom lucra la acest lucru în 2019 ... Stați puțin, suntem deja în 2019! În a doua jumătate a acestui an vom termina lucrările noastre pentru zona de pescuit în ape adânci:

   

  ●     O nouă modalitate de afișare a flotei de bărci și o utilizare mai eficientă a acestora

  ●     Un accent mai puternic pe abilități în comparație cu evenimentele aleatorii ale sistemului actual (toate tipurile de pește disponibile în orice moment)

  ●     Mai multe locuri de pescuit, mai multe bărci disponibile și, prin urmare, o captură și mai mare!"

  Si ma refer exclusiv la locurile de pescuit cu creveti, scoici ... . Poate se v-a mai putea creste si numarul de barci!?!

  Copacul pisicii - ar fi bine sa fie activ, cu pisica in el din prima, inimioarele adunate folosind la cresterea fericirii si a px-urilor acordate zilnic.

  Docul ar mai putea primi vreo 2 nivele, cu accent pe reducerea timpilor de productie a mix-urilor iar Golful Sirenei inca vreo 3?

  Fermierul harnic chiar are nevoie de o revizie serioasa. Sunt situatii cand cu cat culegi mai mult cu atat timpul de golire scade.

  Cutiile tematice cu mistere ar fi o idee interesanta. Mai vedem . . . .
 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,125
  Sau poate ca nu. Sa mai avem putina rabdare...

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier