Acasă Goodgame Big Farm - Jocul Întrebări cu privire la joc Tutoriale şi sfaturi

Cum pot juca Big Farm în momentul actual folosind Puffin Browser?

ArtemisArtemis Postări: 282
editat 31.03.2019 în Tutoriale şi sfaturi
Bună, fermieri! 
  
Am tot văzut pe forum că sunt jucători furioși din cauza faptului că nu se mai poate juca jocul Big Farm cu Puffin Browser. Vă anunț cu drag că încă se poate juca, dar nu e chiar așa de ușor și comod ca înainte (din păcate :(
  
Bucuria de a juca Big Farm pe dispozitivele mobile este blocată de o problemă, ceea ce îi impiedică pe utilizatori să navigheze în ferma lor. Există o mică explicație despre cum se poate juca jocul pe puffin aici , dar deoarece mulți nu citesc acel subiect cu atenție sau au citit dar poate că încă nu au înțeles despre ce este vorba, m-am gândit să explic mai pe înțelesul tuturor cum se poate juca, explicând prin câteva imagini. 
  
Vă voi explica în imagini totul, de la conectare și până la mișcarea prin fermă. 
  
Deci: 
  
Primul pas este, bineînțeles, conectarea. Cum reușim să ne conectăm dacă nu putem nici măcar să ne scriem numele contului și parola? Foarte simplu! Asigurați-vă că funcția"rotire automată a telefonului este activă! 
Țineți telefonul orizontal apoi o să puteți să vă scrieți numele și parola și să intrați în cont 
  
După ce sunteți conectați, marea problemă despre care se discută este aceea care nu ne lasă să ne mișcăm prin fermă. Priviți pașii următori pentru a înțelege cum facem să ne mișcăm. 

Pasul 1:

 
 Apăsați aici pentru a deschide niște funcții Puffin 
Pasul 2:


Apăsați aici pentru a deschide funcția TrackPad (mouse-ul) 

Pasul 3:


Apăsați timp de câteva secunde pe trackpad până când în jurul   va apărea un cerculeț, așteptați ca acesta să se încarce (nu luați degețelul de pe trackpad), după ce cercul este încărcat și dispare, mișcați degetul de pe trackpad și în acest fel o să vă puteți misca prin fermă, iar  se va transforma in 


Sper că o să ajute această postare și să reușească cât mai mulți jucători să se conecteze și să se miște prin fermă. E adevărat că nu e tocmai plăcut să parcurgem acești pași din nou și din nou, dar dacă avem ceva urgent de făcut și nu suntem în preajma calculatorului, putem intra și să ne rezolvăm urgența! 
  
 Un joc plăcut vă doresc! :)
Post edited by Artemis on

Comentarii


 • e mai usor daca foloseste icon din stg 
 • anakira (RO1)anakira (RO1) Postări: 2
  editat 05.03.2019
  Salut!
   Am descarcat de pe Magazin Play Big Farm: Mobile Harvest si nu inteleg unde si cum trebuie sa ma loghez la contul meu. Acolo am trei optiuni:  .
  M-am conectat cu adresa mea de email dar jocul incepe de la nivel 1. 
  Va rog , vreau o lamurire!!

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,124
  Buna ziua!
  Probabil ca nu ai fost atenta ca ai descarcat alt joc al companiei GGS: MOBILE HARVEST. Noi jucam Big farm!
  Exact aici mai sus sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi ca sa poti sa joci BIG FARM pe mobil.
  Mult succes!

 • Maraantonia (RO1)Maraantonia (RO1) RO1 Postări: 4
  Bună.
  Eu nu am reușit conectarea nici cu telefonul orizontal. Se comporta exact la fel ca si când îl țin vertical, chit că imaginea a fost rotită. Oricum am protestat și eu la asistență pentru acest lucru.
 • Maraantonia (RO1)Maraantonia (RO1) RO1 Postări: 4
  Ma refer la situatia asta, din aprilie 2020, cand nu poti mari sau deplasa imaginea

 • IRISIRIS Moderator, ModDarkGreen Postări: 1,124
  Buna ziua!
  Nu se mai poate juca Big farm de pe mobil. Imi pare foarte rau, dar asta este situatia. 
  Pe mobil poti sa joci doar Big farm MOBILE HARVEST, care este si el un joc pe echipe. Desi au aproximativ acelasi nume, difera foarte mult pentru ca totul se petrece doar la ferma principala, dar sunt prezente si cladiri din gastronomica si floricola. De asemenea, exista si alte activitati fata de jocul mama. Si sunt si ferme temporare.
  O zi frumoasa!

 • Maraantonia (RO1)Maraantonia (RO1) RO1 Postări: 4
  Stiu, am testat Mobile Harvest dar nu e același lucru. Sper ca mai e o speranță, a mai făcut așa în trecut dar s-a rezolvat de la sine după o actualizare, poate va fi la fel și acum, deși nu a durat atât. 
  Multumesc 
Sign In to comment.