Acasă Romanian Planșă de desen

ABONAMENTELE SI BENEFICIILE LOR

IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
editat 06.11.2018 în Planșă de desen

Pentru ca sunteti interesati de continutul abonamentelor, vom arunca mai multa lumina asupra acestui subiect si va vom spune la ce va puteti astepta cand le cumparati.

 Initial vor fi disponibile doua abonamente care contin lucuri foarte valoroase: primul este cel mai avantajos pentru jucator, iar celalalt, indiferent de dimensiunea lui, va aduce beneficii membrilor intregii echipe.

Fiecare abonament poate fi achizitionat lunar si va aparea ca fiind activ. Daca nu doriti abonamentul intr-o luna, il puteti anula si il veti relua atunci cand doriti.Nu exista obligativitate in acest sens si va fi afisat in timpul jocului cand sunteti abonat si cand inca nu l-ati cumparat.

Abonamentul pentru un singur jucator (denumit si abonament *Confort*) va ofera sansa de a utiliza noile noastre caracteristici de confort la o  valoare excelenta.Puteti sa folositi butoanele *Culege-tot* si *Repeta-culesul*  atat timp cat abonamentul dvs este activ. Aceste butoane se utilizeaza facand click pe ele, deoarece nu se activeaza automat.
Abonamentul pentru cooperativa este foarte bun si devine din ce in ce mai bun, pe masura ce este folosit. Aceasta se intampla atunci cand din ce in ce mai multi membri ai echipei se aboneaza la pachetul echipei, facand sa creasca valoarea bonusurilor acestui abonament.

Fiecare element din abonament va imbunatateste rezultatele, fie scazand timpul, fie adaugand produse la contracte pentru dvs.(la fel ca Ascunzatoarea secreta a lui Lester). Este suficient ca un singur membru din echipa sa se aboneze, pentru ca intreaga echipa sa beneficieze de bonusuri. Dar cu cat sunt mai multi abonati, cu atat sunt si bonusurile mai mari.
Probabil ca va intrebati ce fel de bonusuri exista, astfel incat va vom da cateva exemple:

-        Marirea punctelor de reputatie pentru productiile obisnuite – aveti cativa fermieri incepatori? Sau poate ca ati fondat o noua cooperativa? Folositi boosterul pentru puncte de reputatie pentru a progresa si a atinge nivelul dorit

-        Costuri reduse ale cercetarilor – Cercetatorii pot fi costisitori, dar cu acest bonus puteti reduce costul acestora pentru intreaga cooperativa

-        Contract de completare – aveti Ascunzatoarea lui Lester, dar cu acest bonus puteti incepe fiecare contract cu o parte dintre produse deja donate

-        Costul redus al materialelor pentru imbunatatirile din sate – Imbunatatirile din sate necesita participarea tuturor membrilor cooperativei, dar cu acest booster totul este mult mai simplu

Sa nu uitati ca aceste bonusuri cresc atunci cand in cooperativa sunt mai multi membri abonati!

Dar cat costa toate acestea? Abonamentul *Confort* va costa 4,99 €  lunar, iar abonamentul cooperativei 9,99 € pe luna. Totul este flexibil: cumparati un abonament, apoi cumparati din nou sau faceti o pauza si va reinscrieti cand doriti, totul depinde de dvs.

Abonamentele vor apare la ferme luna viitoare, asa incat pana atunci puneti-va palariile pe cap si munciti cu bucurie fermele!

Post edited by IRIS on

Sign In to comment.