Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Comunitate

Discutii generale cu privire la comunitate si activitatea ei

BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
Salutare fermieri,

Aici puteti sa discutati despre situatia actuala a comunitatii


Toate cele bune,
BeoFarmer
Post edited by Artemis (FormerMod) on
«13

Comentarii

 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna seara!
  Am citit si eu nemultumirile lui Raul si nu pot sa spun ca nu are dreptate. Eu am avut mai multe materiale de tradus in ultima vreme, la care mi s-a cerut feedback-ul forumului nostru. Si pe forum...zero comentarii. Necajita, pentru ca nu doream sa scriu ca pe romani nu-i intereseaza, m-am indreptat catre colegii de echipa si i-am rugat sa spuna ei ce le place si ce nu. Si asa am reusit sa scriu cate ceva. Dar aceasta ar fi parerea unei singure echipe. Si nu cred ca este corect sa-i stresez de fiecare data, pentru ca vor ajunge sa iasa din joc când ma vad ca apar :joy: Glumesc, pentru ca ne intelegem bine si ne place sa glumim!
  Ma gândeam ca pana sa fiu moderator, eu am fost persoana din echipa care intram pe forum sa vad noutatile si sa postez pentru colegi toate materialele sau parerile noi si importante.Poate ca nu ar fi rau daca s-ar gasi cate cineva in fiecare echipa care sa procedeze in acest fel si eventual sa aduca aici si parerea echipei, macar atunci când este solicitata. Daca nu are timp un singur jucator, atunci se poate face si prin rotatie. In definitiv, tine de buna functionare a echipei.
  Eu v-am sugerat o solutie, dar sunt convinsa ca daca se doreste, ar exista mai multe optiuni.
  Va doresc o seara cat mai placuta si sa nu va incerce si pe voi sentimentul de zadarnicie care ne incearca pe noi de multe ori, desi punem mult suflet, timp si buna credinta in ceea ce facem pentru forumul romanesc.

 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  o vina aveti si voi moderatorii ca nu mai posteaza nimeni nimic atunci cind nu va convine ceva stergeti postsrea sau faceti mare caz ca nu au postat unde trebuie asa cum am facut si eu ca nu are legatura cu subiectul!!! dar poate ca uni posteaza si ei cum se pricep chiar si in mai multe locuri asa considera ei ca este mai bine nu trebuie sa se faca un caz din asta cel mai bine ar fi sa-i ajutati daca se poate sau sau sa le spuneti ca va depaseste si nu aveti cum sa-i ajutati nu sa ii apostrofati ca au facut postari aiurea daia nu mai posteaza nimeni caci cu un raspuns scurt si sarcastitc fa tichet la suport  nu lnseamna ca le oferiti ajutor asta stiu si ei da vor o alta parere sau poate nu stiu engleza cum este si cazul meu si nu pot trimite tichet deci vor un ajutor real  

   ginditi si asa !!!
      eu am deobicei spun ce gindesc si nu am nimic cu nimeni  nu acuz doar constat !! iar deacum si eu voi posta cit mai putin pe forum   si numai cuvinte de lauda la adresa tuturor:)))

                                        
 • Bioplant (RO1)Bioplant (RO1) RO1 Postări: 82
  editat 15.10.2018
  Mie nu-mi plac cum arata cocinile de porci, sunt precum palatele cu turnulete. Nici aspectele la porci nu-mi par mult mai reusite. Eu am rustic, si practic e un porc c-un purcelus intr-o groapa, cu o mana de paie pe langa. Niste cocine normale nu puteau face...?
  Da, si apropo de aspecte, unele imi par nejustificat de scumpe... Vroiam un castel de apa rustic, dar la 29 000 galbeni bucata nu-mi iau si gata :( ... boicotez. :D
  Post edited by Bioplant (RO1) on
 • Laura-Luana (RO1)Laura-Luana (RO1) RO1 Postări: 45
  Este adevarat ca sunt jucatori care intreaba pe forum inainte de a citi ce s-a scris despre subiect, sau jucatori care posteaza in alt loc decat unde ar trebui, sau ....etc, etc ....  dar de vreme ce s-a lasat asa o liniste e posibil ca si voi moderatorii sa aveti o parte din vina .... poate raspunsurile voastre au fost un pic cam prea acide, sau prea taioase si ati taiat elanul celor cativa curajosi care mai postau cate ceva ....
  Bugurile au ramas -  parte din ele, jocul nu merge deloc bine chiar daca curat browserele  in fiecare zi inainte de a ma loga .... dar nu mai spune nimeni nimic ....
  Ar mai fi de comentat despre premii, aspecte, silozuri .... si-ar trebui sa ne spunem opinia despre versiunea html5 cat de des, ca sa-l poata pune bine la punct.


  o dupa amiaza placuta :)
 • Bioplant (RO1)Bioplant (RO1) RO1 Postări: 82
  Eu nu inteleg... la unii merge jocul, iar la altii nu? Ca la mine merge foarte bine noua versiune, cu mentiunea ca eu joc pe pc, nu pe tableta sau smart.
 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  editat 15.10.2018
  Eu nu inteleg... la unii merge jocul, iar la altii nu? Ca la mine merge foarte bine noua versiune, cu mentiunea ca eu joc pe pc, nu pe tableta sau smart.
  Depinde foarte mult si calculatorul de pe care se joaca. Daca de exemplu tu ai un calculator nou, e normal ca jocul sa mearga mult mai bine decat cum ii merge unui jucator care inca are PC de genul acesta, 


  Este adevarat ca sunt jucatori care intreaba pe forum inainte de a citi ce s-a scris despre subiect, sau jucatori care posteaza in alt loc decat unde ar trebui, sau ....etc, etc ....  dar de vreme ce s-a lasat asa o liniste e posibil ca si voi moderatorii sa aveti o parte din vina .... poate raspunsurile voastre au fost un pic cam prea acide, sau prea taioase si ati taiat elanul celor cativa curajosi care mai postau cate ceva 
  Posibil sa fi raspuns si noi putin mai ironic uneori, insa acest lucru se datoreaza faptului ca am fost si noi "agresati" si acuzati pe nedrept de diferite lucruri, ca si cum noi am fi fost cei vinovati pentru cele intamplate.

  o vina aveti si voi moderatorii ca nu mai posteaza nimeni nimic atunci cind nu va convine ceva stergeti postsrea sau faceti mare caz ca nu au postat unde trebuie asa cum am facut si eu ca nu are legatura cu subiectul!!! 
  Nu stiu de ce postari sterse vorbesti,  eu nu am sters postari, nici macar pe cele care sunt adresate in mod rautacios impotriva mea sau a cooperativei mele ( si ai sa le gasesti pe forum daca cauti). Nu m-am folosit niciodata de functie pentru a ascunde o critica sau o acuzatie legata de mine sau de coop mea sau de oricine altcineva, ci am raspuns la ele, dovada fiind chiar acele subiecte care inca se afla pe forum la vazul tuturor.
  Foarte rar se intampla ca eu sa sterg un subiect, iar cand o fac, sterg doar subiectele inutile ( de exemplu daca cineva vrea sa isi dea contul altora pe forum).
  Daca nu au postat unde trebuie, de cele mai multe ori eu mut subiectul la categoria potrivita fara sa mai zic nimic. Iar eu nu m-am luat de tine si nu ti-am spus ca ceea ce ai zis tu nu are legatura cu subiectul, daca recitim discutia ne dam seama ca tu ai zis asta, nu eu!

  Mesajul lung de mai sus era un mesaj catre toata comunitatea, nu unul special pentru tine, citez:
  "Nu vreau sa spuneti sau credeti ca ma iau iar de voi toti (ma refer la toata comunitatea)"
  Ai fi putut sa-ti dai seama de asta si din faptul ca textul este scris la plural. Ca tu esti cel care ai deschis un subiect ( care dupa cum ai zis tu ca il consideri (nu eu) din prima postare, un subiect care nu are legatura cu subiectul) e cu totul altceva, dar nu e nimic rau in asta, macar am reusit sa va comunic un lucru important cu aceasta ocazie. Daca eu as fi considerat comentariul tau unul fara rost si inutil, nu mai scriam nimic, crezi ca imi mai pierdeam eu timp sa scriu aici daca as fi considerat postarea ta una inutila care nu are legatura cu subiectul? NU era un comentariu fara rost, deoarece se referea la discutiile despre update, dar si la discutiile in mod geneal de pe forum
   Am decis sa raspund la mesajul tau si sa explic faptul ca daca discutati nu discutati doar de dragul de a discuta,  ci discutiile voastre au un folos. 

  Sper ca de aceasta data am reusit sa clarific putin mai bine lucrurile

  O seara frumoasa tuturor.
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  asa am inteles din regulamentul publicat de tine  si ca mine probabil asa au interles multi alti  daia am spus ca probabil postare va fi stearsa ca nu are legatura cu subiectul asa spune regulamentul ca tot ce nu o sa va convina stergeti  , ca nu ai sters pina acum poate da ar insemna ca deacuma o vei face alfel nu inteleg dece l-ai postat, plus ca mai spune sa nu mai facem reclamatii pe forum sa scriem direct la suport unde poate cinva odata ne vor rezolva si  eu am inteles din asta ca nu mai vrei sa ai lume pe forum sa stai linistit  pentru ca din regulamentul asta eu inteleg ca nu pot decit sa citesc anunturi si sa laud GGSul altfel pot fi banat sau eu sti ce alte  sanctiuni ,

                                        
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna seara,
  Regulamentul la care faceti referire a fost postat pe toate forumurile si a fost transmis de catre conducere. Moderatorii doar au tradus materialul care li s-a dat, urmând sa il posteze la data indicata. Cam aceasta este procedura la toate postarile.Ideea este ca nu facem noi regulamentele si tot ce tine de buna desfasurare a jocului. Noi avem mai mult rolul de mesageri si pe cat putem, ajutam comunitatea romaneasca. In aceasta ordine de idei, noi chiar vrem sa fie jucatori pe forum. Si un exemplu in acest sens este initiativa lui Raul care face concursuri special pentru jucatori, cu premii in gold si alte rasplati de top.
  Iar ideea cu scrisul la suport o anuntam aici de cateva luni, pentru ca nici la noi nu se mai uita nimeni de la suport, daca nu exista un tichet pentru sesizarea respectiva. Sper ca am clarificat macar cateva aspecte din cele ridicate de catre colegii care au postat mai sus.

 • Bioplant (RO1)Bioplant (RO1) RO1 Postări: 82
  De curiozitate am intrat pe forumul rusesc sa vad daca e activitate si ce se mai discuta la ei. Sufletul, nicio miscare. Ca sa aiba putina prezenta pe acolo, moderatoarea a gasit o solutie, au topicuri cu melodia zilei, poze cu florile din gradina, si poze cu animalutele lor, si acolo se mai poseaza cate ceva.
  Nu mai are chef lumea de discutii. Jocul, dupa parerea mea, a devenit un fel de modalitate de relaxare, ca tigara la unii. Mai intri... dai un rand de clicuri... si parca te-ai mai relaxat. Cred ca putini il mai iau ca pe o competitie.
 • YukiMatsumoto (RO1)YukiMatsumoto (RO1) RO1 Postări: 21
  Presupun ca acela cu copacii de toamna e un aspect pt livada? Faza cu aspectele de la cai, e ca sunt in unic exemplar, desi unele sunt frumoase nu le pot folosi din cauza asta, ar fi bine daca ar exista si alte surse de unde sa le putem achizitiona ulterior.

 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  editat 16.10.2018
  Presupun ca acela cu copacii de toamna e un aspect pt livada? Faza cu aspectele de la cai, e ca sunt in unic exemplar, desi unele sunt frumoase nu le pot folosi din cauza asta, ar fi bine daca ar exista si alte surse de unde sa le putem achizitiona ulterior.
  Da, e pentru livada de meri acel aspect. Si o sa transmit sugestia ta despre aspecte mai departe, o sa le spun sa le adauge ca recompensa si prin alte parti.
  Post edited by BeoFarmer on
 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  De la ultima actualizare motorul de putere activat la 50% nu mai creste productia cu 50%. Exemplu: cocina de porci lvl 7 cu manual nivel 1, fara motor produce 202 porci. Inainte de actualizare avea 303 porci cu motorul activat la 50%, acum adun 297. 
  La staul normal nivel 9, cu manual pentru lapte nivel 4, fara motor, productia e 560. Cu motorul activat la 50% adun 800 lapte in loc de 840.

  Asta se datoreaza schimbarii modului de actionare a boosterelor. Inainte un booster ( de exemplu motorul de putere) avea efect si asupra numarului de produse oferit ca bonus de manualele de la librarie, acum insa cantitatea de produse oferita de manuale se calculeaza cu productia finala doar DUPA ce se aplica boosterul. Deci daca de exemplu un manual arata ca ofera 80 lapte, o sa dea exact 80 lapte, motorul de putere nu mai are efect asupra manualelor.
  ADICA:
  Calculul nou: 
  O vaca de nivel 9 fara manuale ofera 480 lapte, ai zis ca ai manual pentru lapte de vaca nivel 4, ceea ce inseamna 80 lapte. Mai jos iti fac calculele matematice. 

  480 (productia de baza) + 80 ( manual nivel 4) = 560  - > Productia fara booster (fara motor putere)

  DAR, deoarece manualul e luat in calcul doar la sfarsit, motorul de putere actioneaza astfel:

  480 + 50% = 720 => 720 + 80 = 800 lapte

  Motorul de putere e calculat cu productia de baza, abia apoi e calculat acel rezultat cu manualul

  Inainte era asa:

  480 + 80 = 560 => 560 +50% = 840 lapte

  clinn (RO1) a zis:
  In schimb daca cineva nu a fost de acord cu o opinie, in acest caz a mea, am fost facut cu ou si otet, am fost facut gandac si alte minuni, iar moderatorii nu au miscat un deget ca sa stearga macar acele jigniri, dapai sa mai sanctioneze pe careva.

  Cred ca te referi la subiectul cu protocolul, acolo am vazut ca ai fost facut gandac. Nu stiu daca trebuie sa dezgropam mortii si sa readucem la viata tema subiectului care vad ca a fost una destul de aprinsa, dar nu am cum sa-ti raspund fara sa fac asta, si nici fara raspuns nu e politicos sa te las.

  Adevarat, nu a fost moderata acea discutie si nu am intervenit cu nimic acolo, nici in calitate de jucator, nici in calitate de moderator. Daca te va face sa te simti mai bine iti dau niste raspunsuri acum.

  In calitate de moderator pot sa-ti spun urmatorul lucru:
  Da, poti spune ca nu a fost inlaturat nici macar un comentariu adresat tie sau adresat altora (am citit acum si am vazut ca nu chiar totul era adresat tie), insa mai e o chestie: Acea propunere avea intentia de a face o limitare, adica de a nu respecta modul de joc impus de compania care a creat si care administreaza jocul. Daca in acea zi stergeam cu buretele subiectul tau, exceptand faptul ca poate ma luai la rost pe joc, cred ca totul ar fi fost bine, dar dupa cum ai spus-o chiar tu:
  clinn (RO1) a zis:
  Democratie inseamna in primul rand libertate la exprimare.
  Tu te-ai exprimat, iar eu am lasat acolo subiectul tau, astfel incat libertatea ta de exprimare a fost pe deplin respectata.  
  Iar altii si-au folosit si ei dreptul de libertate la exprimare cum au stiut si cum au putut, adevarat ca unii mai putin corespunzator.

  Acum regulamentul forumului si al nostru e mult mai strict, nu o sa se mai gaseasca astfel de continut, mai ales ca acum suntem 2 moderatori (in luna mai eram doar eu cu toate pe cap). E decizia ta daca doresti sau nu sa mai postezi pe forumul romanesc in viitor, nu putem sa obligam pe nimeni ca sa faca sau sa nu faca asta.

  Concluzia e ca trebuia fie sa fi citit atunci cu atentie discutia si sa elimin acele insulte usoare, fie sa fi taiat direct "radacina", insultele fiind evitate ( dar si tu puteai sa-mi dai un mesaj in privat sa citesc tot cu atentie iar daca e cazul sa aplic o pedeapsa). In fine, am gresit eu.

  In calitate de jucator, chiar daca fac parte din Castigatoarea, pot sa-ti spun urmatorul lucru: 

  Conform noului regulament al comunitatii, moderatorii au permisiunea de exprimare a opiniei personale cu conditia sa fie specificat ca ei fac acest lucru, deci o sa imi exprim si eu opinia personala.

  Prin urmare, opinia mea personala, NU in calitate de moderator, este urmatoarea:

  Tu ai inceput acel subiect in care ai zis ca ai fost facut gandac pentru a semna o intelegere/acord cu noi. Acordul se referea la o limitare care a provocat o reactie neplacuta tie (nu doar din partea unora de la noi). Nu ai gandit bine acordul, si iti pot spune ca stiai potentialele raspunsuri, cred ca stiai care va fi rezultatul. Poate nu trebuia sa impui in acord o limitare, daca te gandeai la altceva poate ca reactia nu ar fi fost atat de dura si nu erai luat peste picior.  

  Sunt complet de acord ca e frustrant ca aceeasi cooperativa sa fie intotdeauna pe prima pozitie. Toata lumea are dreptul de a se lupta pentru primul loc, insa nu prin limitarea altora cum ai sugerat tu, ci prin resurele si puterile proprii. Eu nu zic ca nu mi-ar placea sa vad ca Crop Shop depaseste Castigatoarea la ceva, mi-ar placea sa o vad, dar cu niste conditii: sa fie o lupta dreapta, pe resurse si puteri proprii, fara limitarea altora, si fara alte lucruri asemanatoare. 
  Priviti cooperativa de deasupra voastra (nu, uneori nu suntem noi) care dupa parerea mea personala e una linistita si exemplara care isi vede de treaba ei si munceste fara sa se gandeasca la limitarea altora sau alte lucruri asemanatoare, si cred ca ei chiar o sa reuseasca intr-o zi ceea ce ai vrut tu ca sa reuseasca CS, sau poate o sa reuseasca si CS in viitor, cine stie? Eu pot doar sa va urez succes! 

  Poate gresesc, dar e doar parerea mea personala, am si eu libertatea la exprimare, nu-i asa?.

  Comunitatea a avut o reactie dura la ultimul tau subiect de pe forum deoarece nu toti au considerat corect ceea ce ai zis, dar te asigur ca daca iti exprimi parerea despre noutatile din joc ( adica despre actualizari), daca oferi propuneri de dezvoltare a jocului, etc, nu o sa te blameze nimeni, ba chiar din contra, poate chiar te vor aprecia!
  clinn (RO1) a zis:
  Ca sa ma injure unii? Da cu ce drept? Si cum isi permit? 
  Cred ca la fel au gandit si ceilalti cand ai vorbit tu de limitari: " Sa ma limiteze altii? Da cu ce drept? Si cum isi permit?" 
  clinn (RO1) a zis:
  Legat de joc si de feedback as avea destul, dar le tin pentru mine.....nici macar in cooperativa nu-l mai impart 100% ca ajunge prin alte parti....
  Deageaba tii feedback-ul pentru tine ca nu ajuta cu nimic daca faci asta, e ca si inexistent daca nu e scris pe forum ( RO, EN, DE, FR sau oricare ar fi el, important e sa fie scris undeva).

   multumita GGS-ului, care permite cu nonsalanta multiaccountul desi in regulament scrie altceva....ca daca ai avea un singur cont pe server asa cum e stipulat la regulament, nu ai mai putea studia ce se intampla prin alte cooperative....

  Fa-mi o lista cu toate persoanele pe care le banuiesti sau de care esti sigur ca ar avea mai multe conturi si le trimit unde e nevoie. Sau poti chiar tu sa faci o sesizare la support.

  Cu aceasta ocazie vreau sa mai adaug doar ca incepand de acum vor fi sterse subiectele care fac referire la alte cooperative sau la alti jucatori si la stilul lor de joc si vor fi penalizati cei care le deschid indiferent despre cine va fi vorba pentru a evita alte situatii similare in viitor.
 • ZgamboiGamer (RO1)ZgamboiGamer (RO1) RO1 Postări: 25
  am inteles.... multumesc, BeoFarmer!
  ZgamboiGamer @ ro 1
 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  Ce-mi place, aici se discută despre eventul de Halloween. Pe bune? Unde tată, că doar cineva spunea de event ...?
  Da, ai dreptate.

  Din moment ce in acest subiect nu au fost aproape deloc discutii despre ultima actualizare a jocului, o sa modific denumirea subiectului pentru a se incadra toate comentariile voastre si toate comentariile mele mai bine.
 • Bioplant (RO1)Bioplant (RO1) RO1 Postări: 82
  editat 22.10.2018
  La mine event-ul de Halloween a intrat in zona crepusculara, maine nu mai vrea sa devina azi si ieri nu mai vrea sa plece, sa mai pot cauta dovleci din nou. Imi tot zice de ieri ca i-am gasit pe toti si nu vrea sa se mai schimbe.
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna dimineata! 
  Se schimba la ora 11,00, deoarece eventul a inceput ieri  la aceasta ora. Dovlecii apar dupa 24 de ore.
  Spor la gasit dovlecii :)

 • Markoni (RO1)Markoni (RO1) RO1 Postări: 114
  Buna seara! Aseara eram pe locul 65 la evenimentul "Carasul auriu". Din ce stiu ar fi trebuit sa beneficiez de timp redus. Dimineata stupoare. Nici urma de asa ceva :( Aflu acum ca s-a dat asta noapte... Deci iar trebuie sa traim dupa alt fus orar? Suntem in Romania totusi, mai trebuie sa mai si dormim. Pentru ce am muncit atat? Pentru ce am investit?
  Markoni @ ro 1
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  Buna dimineata!
  De obicei timpul redus nu apare dupa ce ai intrat in joc, imediat dupa ce ai castigat acest bonus,ci abia la urmatoarea logare. La noi in cooperativa chiar evitam sa fim noaptea online când se termina evenimentele de la care castigam timpii scurti, pentru ca sa nu ii irosim.

 • Markoni (RO1)Markoni (RO1) RO1 Postări: 114
  IRIS a zis:
  Buna dimineata!
  De obicei timpul redus nu apare dupa ce ai intrat in joc, imediat dupa ce ai castigat acest bonus,ci abia la urmatoarea logare. La noi in cooperativa chiar evitam sa fim noaptea online când se termina evenimentele de la care castigam timpii scurti, pentru ca sa nu ii irosim.
  Acelasi lucru am facut si eu tocmai pentru a beneficia a doua zi cand puteam sa stau pe joc. Absolut nimeni nu are parola mea, deci acest lucru iese din calcul. Am vrut sa scriu la suport dar pe segmentul cu problema nu se putea deoarece aveau prea multe de solutionat. Am presupus ca stiu de problema din moment ce scria ca multe servere au trimis tickete. In fine, am mai pierdut ceva pe acest joc. Cu singuranta urmatorul Caras auriu nu mai e pe lista mea. Prea multa dezamagire pe jocul asta...
  Markoni @ ro 1
 • Bioplant (RO1)Bioplant (RO1) RO1 Postări: 82
  editat 23.10.2018
  De ce nu am voie si eu sa-mi aleg o categorie mai grea cu skin? M-am saturat de astea usoare, dupa 2 -3 zile le castig. :( Aceleasi premii, aceeasi mancare de peste, singurul imbold ar fi fost aspectul pe care mi-l doream foarte mult. E plictisitor asa! :( Daca joc mult, macar sa pot alege si ceva mai greu. Casa bantuita o am castigata inca de aseara... ma plictisesccc asa cu taraita.
 • IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
  editat 24.10.2018
  Markoni si Bioplant, vom transmite sugestiile voastre si sa speram ca vor fi implementate in curând, avand in vedere ca mai multi jucatori si-ar dori acelasi lucru.

 • Markoni (RO1)Markoni (RO1) RO1 Postări: 114
  IRIS a zis:
  Markoni si Bioplant, vom transmite sugestiile voastre si sa speram ca vor fi implementate in curând, avand in vedere ca mai multi jucatori si-ar dori acelasi lucru.
  Merci Iris!
  Markoni @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier