Acasă Romanian Planșă de desen

IN CURAND IN BIG FARM

IRISIRIS ModDarkGreen Postări: 1,305
editat 31.03.2019 în Planșă de desen


Bine ati venit! In aceasta postare dorim sa va oferim o previzualizare a ceea ce urmeaza pentru restul anului an Big Farm, dar si cateva previzualizari ale unor planuri pentru 2019!


Modificari pentru anul 2018

Pachete de abonament

Vom introduce abonamente la joc, permitandu-va sa alegeti un pachet cu continut recurent care va fi livrat in contul dvs. in fiecare luna. Aceasta va incepe cu doua pachete, un pachet pentru jucatori si un pachet pentru cooperativa. Pachetul pentru jucatori va va ajuta sa va administrati ferma, cu functii cum ar fi utilizarea nelimitata a masinii de recoltat repetate, in timp ce abonamentul este activ si se concentreaza pe a face ferma zilnica mai convenabila. Pachetul  cooperativei ofera avantaje pentru antreaga cooperativa si ei devine mai avantajos atunci cand sunt abonati mai multi membri! Puteti reduce penalizarea de pe campurile dvs. cu plante de bordura, costurile reduse ale jetoanelor de constructie si multe altele! Acestea vor fi ulterior extinse cu mai multe pachete, mai mult continut si mai multa varietate. Verificati continutul integral al pachetelor din joc in acest an!

Targul Satului

La Targul satului vor apare mai multe caracteristici! Promovarea dinamica si retrogradarea dintre ligi ar trebui sa incalzeasca competitia si sa apara pe tabelele de scor. De asemenea apar si scorurile si recompensele cooperative interne pentru cei mai buni jucatori din cooperativa, astfel incat acestia sa poata obtine o rasplata pentru eforturile lor.


Multicomerciantul

Benny lucreaza din greu pentru a vinde toate jocurile si pentru a face tranzactii pentru diferitele valute din joc. Nu ar fi mai usor daca ar fi fost mereu intr-un singur loc? Suntem de acord! Si astfel vom crea un comerciant permanent la care puteti folosi orice moneda de joc in orice moment pentru a obtine lucrurile pe care le doriti. Acest nou sediu permanent pentru toti comerciantii va aparea in luna decembrie, iar acest lucru ne duce si la stiri despre acesta.


Refacerea Faptelor bune si a faptelor rele

Tratatiile (faptele bune) se vor intoarce in decembrie impreuna cu noul multicomerciant. Veti putea utiliza punctele dvs. Karma pentru a achizitiona tratatiile de la noul nostru comerciant. Trucurile nu se vor intoarce la comerciant, dar vrem sa va tratati in continuare prietenii si sa  raspanditi dragostea! Tratamentele vor fi disponibile in cele din urma pentru aur, dar veti avea destul timp sa va schimbati punctele Karma ramase pana atunci.


Roata lui Mos Craciun (Puncte Karma)

In plus fata de punctele si tratatiile Karma care se adauga multicomerciantului, ne vom asigura ca punctele dvs. Karma pot fi de asemenea folosite in evenimentul "Mos Craciun" in luna decembrie si schimbate pentru niste decoratiuni frumoase!


Craciun 2018

Feedback-ul din ultimii ani de la Craciun ne-a aratat ca evenimentul nostru de Craciun precedent nu a fost optim. Vrem sa va oferim o atmosfera placuta in perioada Craciunului si evenimentul Lista lui Mos Craciun nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Ca urmare, am decis sa nu mai desfasuram acest eveniment anul acesta sau in viitor si vom aduce celelalte evenimente obisnuite de de sezon: Calendarul si Roata lui Mos Craciun!

                  

Idei suplimentare pentru anul 2018 si in viitor


In timp ce subiectele de mai sus sunt deja planificate pentru acest an, avem si alte subiecte pe care vrem sa le abordam mai jos. Iata o previzualizare a lucrurilor care urmeaza sa fie pe lista de noutati pe care trebuie sa le adaugam!Modificarea Zmeului acrobatic

Zmeul acrobatic a fost un element extraordinar care a fost mult mai cautat de catre jucatori datorita impulsului pe care l-a dat in cadrul Campionatului Cooperativelor. Cand a fost adaugat acest element, el a fost bine primit, dar mai tarziu a fost clar efectul pe care il avea asupra campionatului, deoarece a dezechilibrat economia evenimentului si a oferit unui numar mic de jucatori un mare avantaj. Vrem sa va oferim zmeul acrobatic intr-un mod mult mai putin daunator si mult mai echitabil! Prin urmare, vom relua zmeul acrobatic si vom lansa o noua versiune a acestuia, introducand o limita a cresterii pe care o puteti avea pe un zmeu, facandu-l sa fie actualizabil, astfel incat sa il puteti imbunatati. In acest fel el va fi accesibil tuturor jucatorilor!


Parcul Decoratiunilor 

Decoratiunile reprezinta o parte importanta si esentiala a jocului, asa incat dorim sa va oferim o zona unde sa vi le puteti etala! In noul spatiu va veti puteti arata decoratiile preferate.


Modul de aranjare

Unii dintre voi va amintiti ca anul trecut am lansat un mod care va ajuta sa va organizati cladirile si decoratiunile cu o grila la indemana si instrumente de stocare. Vom reintroduce modul de rearanjare prin reconstruirea completa a codului de baza de la zero pentru a aduce inapoi aspectul vechi si functionalitatea caracteristicii si pentru a va face calatoria dvs. spre cea mai eficienta si frumoasa ferma si mai accesibila! Nimic nu se va schimba si caracteristica va functiona exact ca inainte, dar mai bine!


O privire rapida pentru anul 2019


In cele din urma sa arncam o scurta privire la subiectele pe care le analizam si la care se lucreaza pentru Big Farm 2019.


Caracteristici de confort (managementul productiei)

Vom adauga mai multe functii de confort pentru a va face ferma zilnica mai placuta si mai usoara, permitandu-va sa va concentrati asupra evenimentelor si a caracteristicilor care sunt cele mai importante. Un exemplu in acest sens este un "manager de productie", o modalitate mai aprofundata de a gestiona ferma si ceea ce se produce pe ea.


Evenimente noi ... (Oktoberfest)

Oktoberfest este un moment fantastic al anului, si un eveniment placut in Big Farm! Ne-am distrat construind acest eveniment si am dori sa il folosim mai des. Vom adapta usor evenimentul astfel incat acesta sa poata fi rulat de mai multe ori pe parcursul intregului an, eventual cu o retusare pentru a-l face mai potrivit pentru alte sezoane.


Greta - upgrade-uri

Greta Designerul de Peisaj a fost creat intr-un moment in care satul nu exista si fericirea in sat nu era decat o stralucire in ochii nostri. Ea va primi unele upgrade-uri si va invata cum sa se ocupe de Fericirea in sat mult mai bine, precum si unele imbunatatiri generale ale sistemului.

 

Ferma vulcanica (conceptul de regandire)

V-am vazut ca va intrebati foarte mult despre acest subiect si acum dorim sa avem in sfarsit sansa de a va oferi o actualizare despre a patra ferma principala. In procesul de planificare am observat ca lucrurile nu pot fi realizate asa cum am intentionat si ca este necesara o regandire a conceptului. Acest lucru poate dura ceva timp pentru a fi realizat pentru ca trebuie sa regandim exact modul in care va functiona ferma si ca aceasta sa se conecteze cu alte caracteristici si evenimente existente. Deoarece in acest caz nu putem da o anumita data, vom discuta despre domeniul de aplicare al noii ferme si despre ce intentionam sa aducem impreuna cu ea, atunci cand aceasta va prinde viata.


Refacerea pescuitului la mare adancime (poate anul viitor)


Dupa cum s-a mentionat in declaratiile anterioare, intentionam sa refacem zona de pescuit la mare adancime pentru a crea o experienta placuta si distractiva pentru toata lumea. Dupa schimbare, am observat ca unii dintre voi nu sunteti foarte multumiti de modul in care se deruleaza pescuitul si spera la schimbari pe care le vom efectua in cursul anului 2019. Printre altele, acestea vor include:
un nou mod de a va afisa flota de barci si de a le folosi mai mult
Mai multa dependenta de abilitatile decât evenimentele aleatorii ale sistemului actual (toate tipurile de peste vor fi disponibile in orice moment)
Mai multe locuri de pescuit, mai multe barci disponibile si, prin urmare, o captura si mai mare!


Refacerea copacului pisicii

Pisicile sunt minunate! Stim cu totii ca pisica este foarte populara pe internet de mult timp. Am introdus Copacul pisicii pentru ca am vrut sa aducem unele din aceste caracteristici minunate in fermele tale. Din pacate, receptia nu a fost grozava pentru aceasta caracteristica si pana acum a scazut putin din asteptarile tale. Stim si asta si am dori sa facem niste schimbari prin revizuirea si modernizarea copacului pisicii, inclusiv prin scaderea barei de intrare pentru a va fi mai usor sa va deblocati companionul felin si sa cresteti numarul de trucuri pe care le poate.


Modificari temporare ale fermelor

Fermele temporare au fost proiectate initial ca un loc de joaca pentru noi caracteristici, mecanisme si experiente pentru jucatori, dar in primul rând ca o modalitate diferita de lucra ferma si un binevenit divertisment de la munca zilnica la ferma obisnuita. In ultimii ani am adaugat variatii ale fermelor temporare de care v-ati bucurat, dar consideram ca este timpul sa revenim la ceea ce a fost proiectat si sa incepem sa adunam sugestiile voastre pentru ceea ce doriti sa schimbati in legatura cu acestea. Vom analiza feedback-ul pe care ni l-ati oferit pe ferma de bomboanelor, ferma nordica si ferma tropicala pentru a incerca sa le imbunatatim. In acest fel va vom prezenta niste distractii noi pentru a va bucura si pentru a va oferi mai multe lucruri distractive de facut in afara de intretinerea fermelor principale.

Deci asta este scopul nostru pentru 2018 si putin din 2019! Care este cea mai asteptata schimbare sau adaugire? Ce astepti cu nerabdare? Va asteptam sugestiile cu nerabdare!

Agricultura fericita!


Post edited by Artemis (FormerMod) on

Sign In to comment.