Acasă Romanian Planșă de desen

Dati-ne un impuls! - Bonus Aspecte

BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
editat 21.10.2018 în Planșă de desen


Salutare fermieri,

Probabil toata lumea a vazut deja micul reportaj de la fermierul in intrecere care arata una dintre caracteristicile viitoare: boostere de la aspecte! Suntem siguri ca aveti o multime de intrebari. Mai jos puteti sa cititi o mica prezentare ca sa vedeti la ce sa va asteptati:

  • Stim ca iubiti boosterele, acestea va ajuta la evenimente, activitatiile cooperativei, si la activitatiile generale de la ferma. Cu aceasta caracteristica dorim sa va oferim oportunitatea de a obtine mai multe boostere, in timp ce aratati grozav pe durata lor!
  • Aspectele cu booster vor putea fi cumparate pentru diferite cladiri. Atunci cand un aspect cu booster e aplicat, o sa vi se ofere un bonus pentru productia specifica. Pentru o durata de timp o sa primiti un bonus pentru productie, iar aspectul va avea o indicatie clara daca are sau nu un bonus.
  • Exista mai multe boostere pentru aspecte, incepand de la cresterea cantitatii de productie a unui anumit produs pana la reducerea timpului de productie. In functie de raritatea aspectului, puteti obtine pana la 3 bonusuri in acelasi timp!
  • Boosterele de la aspecte sunt doar temporare iar timpul variaza intre 1 si 24 ore.  
  • Pentru inceput, aceste aspecte vor putea fi achizitionate. Se continua dezvoltarea acestei caracteristici pentru a crea si alte mecanisme distractive privind modul in care obtineti aspectele.
  • Momentan vor fi folosite unele dintre aspectele deja existente in joc. Mai multe aspecte si bonusuri vor urma in viitor, dar acest lucru depinde si de parerea voastra despre aceasta caracteristica noua!
  • Aspectele obisnuite (cele vechi) vor fi disponibile in continuare
  • Mai jos avem o imagine la care sa va uitati pentru a va face o idee, insa luati in considerare faptul ca aceasta caracteristica este inca in modul de lucru si pot sa apara modificari
 

Mai multe informatii despre aceasta caracteristica vor aparea luna viitoare, ramaneti aproape!

Echipa BigFarm.
Post edited by BeoFarmer on
Sign In to comment.