Acasă Romanian Feedback-ul Fermierilor

Regulile Plansei De Desen: Cititi Inainte De A Posta!

BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
editat 21.10.2018 în Feedback-ul Fermierilor
Bun venit la regulile acestei categorii a forumului. Aceasta categorie a forumului este o masina a timpului care ne duce in viitor si care va arata ce se intampla si ce idei putem implementa in joc. Asa ca pune-ti centura McFly, eu voi fi doctorul Brown si te voi duce in siguranta in viitor! Insa, calatorul trebuie sa fie constient de regulile calatoriei in timp, deoarece, daca sunt incalcate, ai putea fi trimis inapoi in trecut cu mai putine comentarii in subiect decat inainte sau sa creati un fel de paradox in care porcii ajung specia dominanta pe Pamant si vei sfarsi intorcandu-te intr-o groapa de noroi acolo unde trebuia sa fie cada de baie! scream 

Deci, pentru a ne asigura ca obtineti rezultate bune din aceasta categorie de forum, am stabilit cateva reguli, regulile obisnuite ale forumului se aplica in continuare, insa acestea sunt cele mai prioritare pentru aceasta categorie de forum.

TOTI CEI CARE DORESC SA POSTEZE AICI TREBUIE MAI INTAI SA CITEASCA CU ATENTIE REGULILE INAINTE DE A POSTA, DATUL IN BARA POATE CONDUCE LA  IMPOSIBILITATEA DE A PARTICIPA LA CONTINUTURILE PREZENTATE IAR COMMUNITY MANAGERII SI MODERATORII VOR AVEA POSIBILITATEA  DE A STERGE ORICE COMENTARIU CARE NU SE CONFORMEAZA CU ACESTE REGULI.

1. Cititi regulile: Fiecare utilizator trebuie sa se familiarizeze cu aceste reguli pentru a posta in aceasta categorie. Incalcarea regulamentului poate duce la interzicerea participarii la aceasta categorie. Citirea si urmarirea regulilor va asigura obtinerea celor mai bune rezultate in aceasta categorie a forumului, si putem sa va oferim in continuare informatii despre continutul si ideile viitoare.   

2. Asteptati-va la modificari: Informatiile postate in aceasta categorie nu sunt pe deplin definitive iar tot ce se posteaza poate sa nu apara pe serverele live in modul mentionat aici. In unele cazuri, ideile pot fi chiar retrase  inainte de a incepe sa lucram la ele. Luati la cunostinta faptul ca informatiile postate aici sunt concepte si reclame si totul se poate schimba! Plangerile care fac referire la faptul ca ceva postat aici nu a venit intocmai dupa cum a fost prezentat vor fi intotdeauna sterse.

3. NU cereti date: Cand auziti ceva despre un lucru nou, mai ales daca ceea ce auziti va face sa fiti entuziasmati si interesati, este firesc sa intrebati cand va aparea acel lucru in joc. Pentru toate chestiile din aceasta categorie puteti presupune ca raspunsul pentru intrebarea "cand?" va fi mereu " candva in viitor" sau in unele cazuri chiar "niciodata". Va rugam sa nu cereti date daca acestea nu sunt oferite in mod explicit in postare, deoarece "raspunsul" va fi intotdeauna o eliminare a comentariului dvs. 

4. Puneti intrebari, dar nu prea multe: Puteti bineinteles sa puneti intrebari si sa va exprimati gandul si opinia, dar din moment ce este vorba despre caracteristici din viitorul jocului, e posibil sa nu va putem raspunde la toate intrebarile. Acest lucru se poate intampla de exemplu daca ceva nu a fost inca proiectat, sau cel putin nu intr-un fel in care am putea anunta. Daca o intrebare este lasata fara raspuns, e din cauza faptului ca nu putem raspunde in acel moment si este mai bine sa asteptati anuntul final al caracteristicii respective pentru a afla detaliile de care sunteti interesati. Plangerile ca intrebarile nu au primit un raspuns (spuneti-o cu mine copii) vor duce tot timpul la stergerea postarii respective. 
 
5. Nu va asteptati la modificari: Ok, deci am spus mai sus sa va asteptati la modificari, iar acum spun sa nu va asteptati la ele?! Ceea ce vreau sa spun e faptul ca, chiar daca apreciem opiniile si gandurile voastre, nu putem adauga pur si simplu in joc ceea ce ne sugerati. Exista mai multe motive, iar unele dintre ele sunt: lipsa resurselor/ ideea este prea mare, sau ideea nu se potriveste cu viziunea noastra asupra jocului, iar alteori o idee ar putea intra in conflict cu o alta trasatura existenta a jocului. Luam in considerare feedback-ul dvs. si o sa il punem in aplicare cand si daca vom putea, dar plangerile care spun ca feedback-ul nu a fost implementat in joc vor fi automat sterse.

Versiunea Scurta
Fii bun, fii rabdator, fii intelegator si fii minunat!

Vom aduga si edita aceste reguli dupa necesitati, dar pentru moment, trebuie doar sa vedeti pentru ce este aceasta categorie a forumului, un mic anunt de prezentare pentru lucrurile care se vor intampla. Bucurati-va de ferma viitorului!
Post edited by BeoFarmer on
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!