Acasă Romanian Planșă de desen

Oktoberfest 2018 - Sosesc Modificarile!

BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
editat 05.10.2018 în Planșă de desen
Multi dintre voi ati iubit evenimentul nostru Oktoberfest de anul trecut si il vom rula din nou anul acesta pentru a sarbatori acest mare festival nemtesc in stilul Big Farm!

Anul acesta s-au facut cateva modificari pe baza feedbackului dvs. din evenimentul trecut. Va rugam sa retineti faptul ca lucrurile pot fi putin diferite in momentul in care vom participa la eveniment, dar trebuie sa va uitati la modificarile care ar putea fi implementate:
  • Nu mai sunt necesare produsele de la ferma bomboanelor! Si nici de la regiunea de pescuit. Produsele din peste necesare vor veni in schimb de la Oleg, iar produsele de la ferma de bomboane au fost schimbate cu niste seminte speciale care sunt exclusive acestui eveniment!
  • Fiecare stand de la targul Oktoberfest ofera o singura reteta de data aceasta in loc de doua pentru a facilita gasirea produselor de care aveti nevoie.
  • Puteti colecta "Moneda Regelui Ludwig ", care va va permite sa faceti imbunatatiri standurilor de produse alimentare si sa obtineti si mai mult de la ele decat inainte
  • Cateva schimbari la dialoguri pentru a face informatiile mai vizibile si mai usor de inteles.
Oktoberfest si noile schimbari vor veni foarte curand, dar pana atunci incepeti sa cresteti Fericirea Satului si asteptam cu nerabdare sa va vedem pe toti in sala Oktoberfest din sat!

Nu deschideti discutii cu privire la acest anunt. Luni va aparea o noua categorie in forum in care va fi mutat acest anunt. Veti avea ocazia sa comentati cu privire la viitoarele schimbari ale acestui eveniment. Va multumim tuturor!
Post edited by BeoFarmer on
Sign In to comment.