Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Update: Provocarile Rapide, modificari la noile evenimente tematice si mai multe!

ArwynArwyn Guest Postări: 800
editat 23.03.2018 în Anunţuri oficiale

Aliniati-va la linia de start si pregatiti-va pentru o alta actualizare! Vine la voi in data de 08 Martie, avem o lunga asteptata noua suplimentare la evenimentele noastre tematice si cateva modificari cerute de voi, comunitatea noastra!

Provocarile Rapide

Incarcati-va fortele, gasiti-va cei mai rapizi pantofi si pregatiti-va pentru o intrecere in Provocarile Rapide!
 • În cele cinci evenimente tematice standard  (OZN, Asia, Basme, Camping și Hawaii) veți avea de acum o provocare suplimentară!

 • Un număr limitat de jucători pe server (sumele vor fi diferite fiind bazate pe dimensiunea serverului) care termină cel mai rapid evenimentul tematic, vor fi plasati într-o nouă provocare rapida.

 • Cu șapte noi misiuni pentru a finaliza, în fiecare rundă cei mai rapizi jucători vor fi lăsați să treacă la următoarea rundă. Până la sfârșitul rundei finale, aceasta va fi scăzută pana la ultimii câțiva invingatori și la câștigătorii de top ai aspectului decoratiunii.

 • Noul dialog pentru eveniment vă va oferi informații despre câți jucători pot intra într-o etapă ulterioară, împreună cu propriul dvs. progres. Veți putea vedea numai dacă ați fost suficient de repede pentru a ajunge la următoarea etapă odată ce etapa actuală a fost finalizată.

 • Doar jucătorii din cele mai mari trei niveluri de dificultate ale evenimentului tematic sunt eligibili pentru provocarile rapide și fiecare etapă de dificultate este separată una de alta.
 • Fiecare provocare are propria sa decoratiune unica de câștigat, cu o valoare mai mare câștigata pentru a finaliza fiecare etapă a provocării.

 • Nu vor exista modificări ale versiunii normale a evenimentelor tematice.

 • Detaliile decoratiunilor vor fi găsite în turnul de decoratiuni după actualizare.


Cel mai inalt nivel al  Baii Asiatice
din evenimentul tematic Asia


Niveluri disponibile în evenimentul Provocarile Rapide

Noua hartă, notați numărul evidențiat care vă arată numărul de jucători capabili pentru a intra in provocarea rapida (aceasta este diferită pe server și dificultate).


ATENȚIE: Această caracteristică nu vizează jucători de nivel inferior sau cei care preferă să nu cheltuiască aur. Această caracteristică a fost concepută pentru cei care au trecut de provocările inițiale, pentru a le oferi o prelungire a evenimentului, dar, după cum s-a menționat, evenimentele originale vor rămâne neschimbate.

Mult noroc si distractie placuta!


Ziua Sf. Patrick

Aveți norocul irlandezilor? Exista doar o modalitate de a afla! Ziua Sf. Patrick se întoarce, iar tu poți câștiga ceva aur din oala micutului Spiridus. Evenimentul are aceeași mecanică ca și în anii precedenți, deci verificați Aceasta postare pentru mai multe detalii dacă este prima dată când jucați.


Cookies

Modificările la cookie-urile pe care le-am menționat cu puțin timp în urmă vor fi adăugate în această actualizare. Pentru mai multe informații despre acest lucru, vă rugăm să revedeți acest POST cu detalii.

Decoratiunea utilizatorului

De asemenea, ați auzit că am ales un câștigător al competiției noastre de design a decoratiunii de câteva săptămâni în urmă. Suntem acum mândri să vă bucurați de designul pe care l-a proiectat ​​farmerrose12 cu noi și va fi prezentat în această actualizare! Phoenix in Flacari este o decoratiune frumos proiectata câștigata de farmerrose12 și va fi adăugata doar în acel cont. Apoi, după câteva săptămâni, veți avea cu toții ocazia să achiziționați acest decoratiune minunata împreună cu o variație a apei. Felicitări din nou farmerrose12!

Phoenix in Flacari


Planificatorul de nunți și schimbările Camionului de alimente

În cele din urmă, am făcut niște schimbări de echilibru la evenimentele Planificatorul de nunți și la evenimentele Camionul de alimente:

 • Mai putine misiuni de donatii decat inainte

 • Cerinte mai scazute la unele misiuni de-a lungul stagiilor

 • Gata cu plantele de bordura!

Cu aceste schimbări sperăm că evenimentele sunt acum mai accesibile și mai plăcute pentru voi toți. În timp ce poate dura ceva timp pentru a se potrivi modificările de genul acesta în programul nostru, suntem dedicați colectării feedback-ului dvs. și folosindu-l pentru a modela jocul oriunde putem. Vom itera această funcție în viitor și vom verifica datele pe care le colectăm în lunile următoare.

Atât deocamdată! Puteți să verificati topicul discutiilor despre actualizare AICI ca să discutați despre ultimele modificări și să consultați programul evenimentelor din această lună AICI.

Distractie placuta și fie ca cel mai rapid fermier să câștige!
Post edited by BeoFarmer on
Sign In to comment.