Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Update: Optimizari Si Schimbari La Anul Nou Chinezesc

ArwynArwyn Guest Postări: 800
editat 23.03.2018 în Anunţuri oficiale

Bun venit tuturor! Avem o actualizare puțin mai mică pentru dvs. de această dată, dar am adăugat câteva caracteristici mai confortabile pentru dvs., precum și remedierea unor probleme mai vechi și realizarea unor îmbunătățiri minore, dar semnificative! Citiți mai departe pentru detalii ...


Harta Lumii

Notificările de pe harta lumii au fost, pentru o vreme, confuze în cel mai bun caz. Am făcut câteva îmbunătățiri la acestui sistem pentru a vă asigura că notificările de pe ecranul hartă mondial se potrivesc cu procesul din fermele dvs. Aceasta înseamnă, de exemplu, că notificările, cum ar fi pictograma pop-up cu stea  care vă informează un cal care a terminat pregătirea, vor fi afișate acum doar atunci când ar trebui și nu atunci când nu ar trebui. Acest lucru se aplică diferitelor notificări găsite în ecranul hărții lumii și în panoul urmatoarei recolte, cum ar fi acest simbol semnul exclamarii alb intr-o bulina roșie, care informează jucătorii despre o nouă notificare pe ecranul hărții. Planificăm, de asemenea, optimizări viitoare și acesta este un pas intermediar, cu mai multe caracteristici în viitor.


Dialogul Misiunilor

Am făcut câteva adăugiri la dialogul care arată punctele de reputație pe care le-ați câștigat în timpul misiunilor. Anterior, nu a fost clar când a fost aplicat un bonus pentru scorul dvs. și acest lucru a făcut pe mulți să creadă că bonusurile nu funcționează corect. Acesta nu este cazul, și după multe teste am stabilit că bonusul este si acum și a fost adăugat si anterior la scorul total corect. După această actualizare, punctele bonus, care sunt împărțite în două categorii, vor fi acum afișate mai fiabil în ceea ce privește locul de proveniență. Și ar trebui să fie mult mai clar că punctele sunt corect adăugate și de unde au fost obținute.

Rețineți că dacă o misiune trece prin sau se termină în timpul unei perioade de oprire a serverului, cum ar fi o actualizare sau o remediere rapidă, dialogul de terminare poate fi afișat incorect din cauza unor date care lipsesc. Suntem conștienți de acest lucru, dar în prezent nu putem rezolva această problemă.

Anul Nou Chinezesc

Evenimentul Anului Nou Chinezesc va începe săptămâna aceasta și, deși evenimentul va rămâne în mare parte același , au avut loc câteva schimbări mici. Răsplatile activităților au fost ușor modificate pentru a include elemente cum ar fi inimioarele pisici și un aspect pentru cusca cainelui. Va fi, de asemenea, posibilă câștigarea decoratiunii cu fericire sat in acest an, împreună cu o creștere a cantității de colectibile necesare pentru cel mai înalt nivel din cauza modificării recompensei.

Deși această actualizare este una mică, am dori să vă atragem atenția asupra planurilor și a gândurilor noastre pe termen lung. Puteți să faceți clic pe AICI pentru a ne vizita topicul în care cerem ideile și opiniile dvs. pentru a ne informa în deciziile pe care le vom lua cu privire la dezvoltarea unor caracteristici viitoare. De asemenea, pregătim un mesaj despre evoluția viitoare a jocului și despre ceea ce vă puteți aștepta în lunile următoare, deci fiti pe fazai pentru asta!

Intre timp, fermuit fericit!

Post edited by BeoFarmer on
Sign In to comment.