Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Discutii: Anul Nou Chinezesc, Compensatie si altele

ArwynArwyn Guest Postări: 800
Salut,

Aici puteti discuta despre update
Post edited by BeoFarmer on

Comentarii

 • floryss (INT1)floryss (INT1) INT1 Postări: 7
  nu cred ca se vor mai modifica,au mers pe  burta si au reusit,jucatorii sau lasat pagubasi :(
 •   Au fost acordate nişte pachete cu compensaţii după acest update... mai ales primul mi se pare complet inutil (momeală de cărăşel şi hrană pentru bol) în condiţiile în care eventul nu e în desfăşurare. Mă abţin să spun că e doar o bătaie de joc şi sper ca unul din moderatori să ne confirme/infirme dacă acele 'compensaţii' vor apărea ca plus în inventar când apare primul eveniment cu caraşii aurii, ca să avem la o adică şi la ce să le folosim.
    În altă ordine de idei, am observat din defăşurătorul de eventuri al lunii februarie că Şcoala vine doar la Campionatul coop, oferind ca recompense pentru clasament doar puncte de reputaţie (şi f. multe chestii pentru pisici, adică cam degeaba...) Tipul de Şcoală în care se oferea ca recompensă finală un dragon de 2x2 va mai apărea, sau a fost scos definitiv din economia jocului?
 • maria_7474 (RO1)maria_7474 (RO1) RO1 Postări: 127
  Buna,dupa update am avut o surpriza,avea cooperativa imbunatatita nava aventurierului la niv.2 si acum am ajuns iar la nivel 1,se intampla tot felul de "miracole" pe aici.
  maria_7474 @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier