Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Comunitate Discutii generale & Subiecte interesante

Top 10 Erori si Top 5 Sugestii

ArwynArwyn Guest Postări: 800

Ziua buna dragi fermieri!  :)

Recent ni s-a comunicat ca echipa doreste sa se axeze mai mult pe reparatii si update-uri decat pe adaugarea de continut nou asa ca trebuie sa intocmim un raport pe care sa il transmitem echipei pana Vineri care sa includa un Top 10 erori ale serverului si un Top 5 sugestii de la jucatori, asadar doresc sa stabilim impreuna ce este dorit mai mult a fi reparat sau introdus, deci cum doriti sa procedam? Facem noi moderatorii top-urile si voi va dati acordul in legatura cu ele sau postati fiecare cate o idee si restul apreciaza postarea care este dorita mai mult? Astept parerile voastre! 

O zi placuta va doresc (^^)
Post edited by BeoFarmer on

Comentarii

 • Buna Arwin,

  Cum crezi ca vei gasi ''Top 10 Erori si Top 5 Sugestii'' cand jocul in sine a devenit o eroare, ultima de care am dat este .......asta dupa ce s-a facut o remediere la palnie ca se bloca la Orz..... blocarea si la Salata mielului.

  Daca intradevar vor sa faca ceva pentru joc sa-l scoata din eroarea in care a intrat sa-l ia linie cu linie si sa-l testeze, 2 oameni in 10 zile aduce acest joc pe linia de plutire .....mai departe las pe cei in masura sa gandeasca(dor pentru asta sunt platiti-si nu cu salariile din Romania)

  Toate bune!

 • syby (RO1)syby (RO1) RO1 Postări: 103
  Cand se intrepatrund mai multe eventuri, inevitabil apar si erori si jocul merge foarte greu...sunt de acord cu sugestiile lui cvg9
 • Denion (RO1)Denion (RO1) RO1 Postări: 297
  Sugestie: Daca anunta un eveniment, sa se tina de el, sa nu le mai suceasca dupa cum vor ei in ultimul moment...
  Eroare: Intreruperea evenimentelor pe parcurs din cauza bugurilor. Evenimentul de Craciun (cel cu listele) a fost cel mai mare esec de cand joc eu Big farm.
  Denion @ ro 1

 • lynu (RO1)lynu (RO1) RO1 Postări: 115
  SUGESTIE:
  - la Peisagista sa se poata imbunatati si fericirea pentru Sat
  - butonul albastru de cheltuit gold sa fie prevazut cu o confirmare a acestei actiuni dupa (mi-a aparut un pop-up de oferte favorite pe ecran si in loc sa dau click sa recoltez am dart click si am cheltuit fara sa vreau - nu plang dupa...)
  Lynu @ ro 1
 • lynu (RO1)lynu (RO1) RO1 Postări: 115
  inca: in jurul fermelor sunt multe cladiri care nu folosesc, doar de decor, de genul :  Lynu @ ro 1
 • Să se revină la vechiul sistem,  cel în care copacul coop, nava şi garajul să fie prezente la toate 3 fermele permanente. Ce rost are să tot frec paginile, să mă întorc de la gastonomică la principală să activez tractorul de brutărie, sau de pe floricolă să vin pe prima să culeg mere pentru navă???
 • armaerpa (RO1)armaerpa (RO1) RO1 Postări: 4
  Fermele periodice sa fie mai usoare.Nici cea cu bomboanele nu e usor deloc , dar cu ceva e mai maccesibil ca restul. Daca consuma doar banii nu merita facute.De ce nu se acorda un bonus special la fiecare nou nivel, in plus, o maturare al produselor peste tot, la animale, la terenuri si cladiri, la constructii ?  Ar fi o motivatie in plus ca sa inainteze oricine la nivele. In rest nu sant singura care subliniaza ca sant prea multe de facut mereu, fara pauze macar de o saptamana.
 • flori2007 (RO1)flori2007 (RO1) Postări: 131
  -f2 si f3 ar trebui regandite ca si numar de colectibile in functie de timpii de productie pe fermele respective daca pe f1 pot colecta un colectibil la 3 minute pe f2 colectez cel mai repede la 28 minute 3 colectibile cam mare dezechilibrul intre elemente desi cantitatea ceruta este mare(exemplele ar putea urma cu nemiluita) iar locul pentru orice sectie de productie pe f2 si f3 este cu mult mai mare fata de f1 deci mai putine sectii de colectat, in plus la restaurant respectiv magazin nu poti sa alegi decat o cantitate o data nu se poate produce mai mult, pe f2 si f3 nu avem seminte speciale de trandafir sau altele pentru a simplifica munca trebuie sa aveti in calcul si acest aspect
  - contractele trebuie reechilibrate mi se cer la contracte de exemplu in total la toate 2 000 scoici in conditiile in care o balta da 30 sau cu putin noroc aproximativ 60 iar este un dezechilibru, devine plictisitor sa finalizezi un contract sa zicem 600 scoici le adun din 10 balti daca am noroc dar in cat timp? si mai am de donat inca pentru celelalte contracte la fel pai de unde daca balta nu are peste ?
  -La CM trebuie avut grija sa se poata duce la bun sfarsit toate sarcinile . Daca pana acum aveam o problema cu caii acum am  cu punctele de coop si cele de pescuit daca s-a marit timpul de pescuit atunci logic ar fi sa se mareasca si nr de puncte primite, la punctele de coop ar trebui sa fie o diferenta fie intre timpii de producere a plantelor de bordura fie in functie de ce cultivi si nu doar UN punct iar atunci cand este parcela apoasa sau pietroasa sau nisipoasa de ce nu se dau pct de coop. pentru ca se produce si pentru satul cooperativei?
 • flori2007 (RO1)flori2007 (RO1) Postări: 131
  La CM mi se pare anormal sa fiu depunctata daca ceilalti de pe server nu muncesc!!!!!
  Punctele master le fac fara ajutorul serverului deci tot asa si monedele ar trebui sa le primesc in functie de efortul depus.
  Nu are logica ceea ce spun ?
  Acum parca conteaza mai mult ce fac ceilalti decat ceea ce fac eu . Nu este normal !!!!!!
 • balauru5 (RO1)balauru5 (RO1) RO1 Postări: 171
  vi sa intamplat si voua  :'(  am recoltat de ieri dimineata pt eventul de la f 3   tot si nu mi sa dat  nici o perla pe bune? recoltez mereu si nu  a dat nimic
 • cvg9 (RO1)cvg9 (RO1) Postări: 421
  editat 25.01.2018
  vi sa intamplat si voua  :'(  am recoltat de ieri dimineata pt eventul de la f 3   tot si nu mi sa dat  nici o perla pe bune? recoltez mereu si nu  a dat nimic
  Trimite-l pe Oleg sa pescuiasca - cu barci inchiriate sau simplu (doar biban si bonito). Nu se aduna perle daca te antrenezi (ca sa obtii puncte de exp pentru pescuit).
  E in urma up-ului de ieri.
  cvg9 @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier