Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Anunţuri oficiale

Update: Detaliile Sezonului de cai si un Nou Orizont

ArwynArwyn Guest Postări: 800
editat 24.01.2018 în Anunţuri oficiale

Timpul de actualizare a venit din nou, așa că strangeti cureaua și pregătiți-vă pentru prima noastră actualizare a anului! Această actualizare se referă, în cea mai mare parte, la optimizări pentru unele evenimente viitoare din primul și al doilea trimestru al anului, dar asta nu înseamnă că nu avem câteva lucruri pentru dvs. Deci, sa incepem!Noul OrizontDeși sezonul de Crăciun se încheie pentru majoritatea dintre dvs., există încă o adiere în aer și iarna nu arată semne de disparitie încă. Acest nou orizont va adăuga o minunată privire nouă la ferma dvs. și o dorință pentru ciocolata elvețiană în mintea voastra! Noul orizont va fi disponibil in magazinul Fridei data viitoare când va apărea.


Cai Sezonul I - 2018 - Cel mai bun din Big Farm 
(Alte detalii)
În ultimul set de anunturi v-am oferit câteva detalii despre primul sezon de cai al acestui an și despre tema "Cel mai bun din Big Farm". Elementele au fost alese de către membrii echipei ca fiind unele dintre elementele preferate oferite în cursul anilor de curse de cai, iar aici vă prezentăm setul complet de elemente disponibile în plus față de avatarele deja menționate.


Avatarele pe care le poți câștiga în acest sezonDecoratiunea acestui sezonAspectul din acest sezonTrofeele din acest sezonAcest nou sezon de cai incepe in 11 ianuarie, asa ca pregateste-te cu calul tau preferat si urca in Diamant!


Alte modificări
Această actualizare vine și cu câteva lucruri care vor ajuta echipa să fie pregătită pentru evenimente viitoare (cum ar fi actualizarea listelor de recompense) și alte câteva actualizări generale de echilibrare, din nou pentru a fi pregătiți pentru unele evenimente viitoare. Există, de asemenea, unele modificări în modul în care sunt gestionate bunurile, dar acest lucru nu afectează jucătorii, cu excepția faptului că accelerează ușor anumite procese din joc.

Actualizarea este planificată pentru data de 9 ianuarie, vă vom aduce mai multe detalii despre timpul actualizării prin intermediul minunatei noastre echipe de moderatori, așa că fiti atenti la stiri  și vă mulțumesc ca întotdeauna!

Echipa voastra BF!


PS: Puteti discuta despre acesta AICI !


Post edited by BeoFarmer on

Comentarii

 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  editat 09.01.2018
  Salutare tuturor,

  Actualizarea va avea loc intre orele 15:00 - 16:00
 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  Salutare fermieri,

  Actualizarea a fost facuta si jocul e disponibil din nou!
Sign In to comment.