Acasă Goodgame Big Farm - Cooperative Jucătorii caută cooperative

Membrii cooperativa.

Buna seara ! Sunt noua, sper ca postez corect, dar doresc sa ma informati cum pot invita jucatori in cooperativa mea, avand in vedere faptul ca in momentul in care am dorit sa ader unei cooperative, am constatat ca toate aveau jucatori a caror limba nu o cunosc, cred ca e suedeza sau finlandeza. Mi-am creat o cooperativa, dar nu am nici un membru, intrucat si ei ,probabil ,realizeaza ca nu pot interactiona cu mine. Doresc sa-mi spuneti, cum pot accesa un "loc" al cooperativelor unde participa jucatori romani.Daca nu se gasesc jucatori care sa fie membrii ai cooperativei mele, as fi interesata sa abanonez cooperativa proprie in vederea intrarii intre membrii unei cooperative cu jucatori activi. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Comentarii

 • probook650g1 (RO1)probook650g1 (RO1) RO1 Postări: 90
  din cate vad ai contul facut pe serverul gresit ! (cel olandez). Trebuie sa o iei de la inceput cu un cont nou de aceasta data pe serverul romanesc !! 
  spor. 

 • din cate vad ai contul facut pe serverul gresit ! (cel olandez). Trebuie sa o iei de la inceput cu un cont nou de aceasta data pe serverul romanesc !! 
  spor. 

  Multumesc, am incercat aseara sa schim ceva, imi era teama ca asa se va intampla si va trebui sa o iau de la 0. Pacat ca joc doar de 3 zile si am reusit sa ajung la nivelul 17. Dar asta e. O luam de la 0. Iti doresc o zi frumoasa.

 • de ce nu vii la soleil?
Sign In to comment.