Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Comunitate Distracţie şi conversaţie

Situatia reala!

Buna ziua!
Nu am vrut sa ma implic in nici un fel in discutile de pe forum pentru ca daca o situatie e "alba"  si cuiva i se pune pata sa o vada "neagra" poti sa spui ce vrei degeaba.
Pentru cei care insa mai au un pic de obiectivitate in ei, hai sa spunem lucrurilor pe nume si cum ar trebui procedat cu adevarat. Sa lasam fatarnicia ca nu ajuta la nimic!
Pe forum este interzis in mod firesc si normal sa postezi lucruri care indeamna jucatorii sa nu se cumpere gold sau sa nu se cheltuiasca gold. Deci sub aceste restrictii voi incerca sa-mi duc comentariul cat mai realist.
Jocul este unul GRATUIT si chiar ESTE, insa pasiunile si orgolile fiecaruia ii determina sa scoata si bani din buzunar.
Compania vrea sa faca profit, e logic, asta e scopul oricarei firme pe piata si fructfica vulnerabilitatile umane....asa cum orice reclama de pe piata pentru orice produs incearca sa le fructifice.

In diversele analize si rapoarte de activitate de la GGS sa ne imaginam o "pizza". O pizza feliata in multe bucati, care reprezinta incasarile...acestea sunt impartite pe diverse categorii precum:
- Campionatul intre cooperative
- Fermele temporare
- Competitia de cai
- Silozurile
- Evenimentele saptamanale
- Arhitectul
- Costructii grabite cu gold (in cadrul arhitectului sau in afara lui)
- Diverse evenimente mai mici sau accelerari accidentale
- Cumpararea de decoratiuni pe gold
- etc etc etc..as mai putea enumera
Toate analizele pot fi zilnice, saptamanale, lunare, anuale
Se trage linie si se vede care din aceste categorii au adus cele mai multe venituri de ex,
care sunt categoriile care in urma unor actiuni promotionale intensive (oferte, reduceri etc) au generat o crestere , care sunt categoriile in care trebuie in continuare investit la capitolul promovare si care sunt categoriile care aduc f putini bani si care trebuie sa primeasca o atentie redusa sau eventual scoase din portofoliu.
Aceasta aaliza se face la orice firma ,,...aici am detaliat doar pentru GGS.

Mai este o componenta, achizitia de gold....fiecare jucator are un contor intern...si pe masura ce cumpara mai mult gold, cu atat ofertele primite , presupun achizitionarea a si mai mult gold.
Cand oferta de la cutie, va cere sa cumparati doar 6500 gold, inseamna ca ati dus contorul la MINUMUL POSIBIL si ca nu ati mai cumparat gold de cel putin 1 luna de zile.

Daca cumparati si de 30 ron, in ziua respectiva, oferta de la cutie va creste si ea la 30.000 gold...
daca cumparati de 90 ron, de ex, vor veni oferte de 50.000 gold la cutie s.a.m.d

Juacatul pe ferma fara gold NU are nici o  legatura cu aceste elemente. Ca joci 1 zi, o saptaman, o luna, ca faci misiuni, ca participi la cai, la ferme temporare la eveniemnte, atata timp cat nu bagi NICI UN GOLD, nu vei intra i nacea bucata de pizza si nu vei face parte din statistica GGS la acele elemente.

Este o mare fatarnicie ce se intampla in acest moemnt la noi cu misiunile....Asta cu iesitul si terminatul pe zero. Nu are absolut nici o importanta pentru ceea ce vreti voi sa demonstrati/protestati.

In calitate de sef a unei cooperative, voi lasa intotdeauna libertatea totala a deciziei finale a fiecarui jucator. Pentru ca sunt jucatori, nu sunt sclavi, sunt oameni cu personalitate, sunt oameni valorosi care au ales sa faca parte dintr-un grup si fac tot posibilul sa ajute sa mearga treaba bine, iar acest fapt trebuie tratat cu un RESPECT ADEVARAT, nu cu un respect fals asa cum e prin alte parti.
Am rugat insa colegii ca la aceasta competitie sa jucam fara gold si fara alge pentru a nu mai apare in statisticile GGS si a trage un adevarat semnal de alarma. Colegii mi=au urmat sfatul si au facut misiuni doar pentru placerea lor (cand vine omul de la munca tracasat, se relaxeaza pe joc).
Calitatea colegilor, investitile strategice si cunoasterea jocului au dus la generarea unui nr mare de puncte care ne-a dus pe primul loc....FARA intentia de a lua locul 1.
Cel care crede contrariul este total lipsit de orice ratiune logica....ce sa mai facem cu locul 1 in conditile in care am luat deja 2 meri la silozul recent incheiat ?! (si daca cuiva nu-i convine treaba....suntem exact in aceeasi pozitie ca atunci cand anumiti jucatori au luat 10.....30 de decoratiuni la evenimentul Oktober si pe care Beofarmer ii apara spunand ca nu li se vor lua aceste decoratiuni castigate in urma unui bug).
Cum sa indrazneasca cineva sa ne faca profitori cand am demonstrat ca nu avem nevoie de asa ceva si ca putem sa ne castigam singuri ce vrem...suntem coop cu 2 rate rosii si castigate pe campul de bataie cand mult ialtii s-au coalizat impotriva noastra si ne-au facut viata grea..am fost de 2,5 ori mai buni ca ei....in conditile astea cum poate sa spuna careva ca vrem sa profitam de ceva??????? este total ILOGIC SI ABERANT!

Insa locul 1 ocupat de noi, a trezit orgoliul celor din castigatoarea care nu au suportat sa vada ca alti isunt ma ibuni pe munca cinstita si au bagat gold la greu doar sa ne depaseasca.
Putin le-a pasat de ce se discutase anterior..orgoliu a cantarit mai mult..da-o incolo de comunitate au spus ei.
Asa ca degeaba promovati pe aici iesirile din coop si resetarea punctelor..
Este o chestie INUTILA....noi am fost 100% i nasentimentul comunitatii, NU am bagat bani si NU vom ajunge in statisticile GGS.
Cei din castigatoarea chiar daca vor iesi din coop si vor pierde punctele, NU mai pot sa se stearga si din statisticile GGS, drept contribuabili la aceata competitie
Asa ca inca odata....cand vreti ceva,...ganditi bine o treaba si nu indemnati lumea la actiuni inutile.

Apoi campinatul cooperativelor este doar o componenta....hai sa ne uitam la restul de componente.....sa ne uitam la cine este in topuri pe insula la fermele temporare...nu este cumva si un jucator din NORO...sau jucatori din Anca si Tina sau din Castigatoarea?

Stimata comunitate ..cand spuneti RESPECT NORO, uitati-va peste TOT.
CE s-a intamplat acum a fost de fapt doar o actiune de imagine a unora si desprestigierea altora pentru ca in fapt contribuabilii de serviciu continua sa cheltuiasca sume imense si va arunca voua zicala..iesiti sau nu faceti puncte la joc.
Adica va interzic practic sa va jucati gratis dar ei in paralel continua sa cheltuiasca gold cu toptanul la alte activitati..cum a fost si silozul...si continua sa marcheze serios in statisticile GGS, dar voua va interzic un joc curat!..."FRUMOS"!
Si atentie..la noapte incepe alt siloz....
Asa ca acum aveti suficiente argumente sa judecati si voi la rece adevarata situatie de pe Big Farm Romania si sa analizati daca intr-adevar Crop shop este oaia neagra a serverului si daca eu sunt cu adevarat prost, magar, profitor si alte apelative pe care direct sau insinuat le-am primit!
Eu chiar am facut ceva pentru comunitate, am testat jocul am raportat probleme, am ajutat la rezolvarea lor, am instruit o gramada de jucatori pentru o experienta mai buna pe joc, am postat informatii utile..etc etc.
I naceste conditii consider ca atat eu cat si cooperativa pe care o conduc meritam ceva mai mult respect!
O zi frumaosa tuturor!

clinn @ ro 1
Retired since September 2020
Leader of "My time"Comentarii

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier