Competitie

flura (RO1)flura (RO1) Postări: 74RO1
Buna seara tuturor,

In primul rand, Beo, sper din toata inima sa nu mai inchizi si aceasta discutie....pana la urma, avem libertatea cuvantului...sau cel putin asa sper...nu e in regula sa pui pumnul in gura comunitatii doar pt ca ai aceasta putere de moderator.

Apoi, sper din parte tuturor sa se poata purta o discutie fara jigniri...m-am tot uitat pe alte forumuri si sincer...balacareala ca aici n-am vz ..poate pe la rusi o fi asa ...dar pe tari vestice nicicum.,...si tindem, cica, sa fim ca cei de acolo.

In ceea ce priveste competitia....eu joc la aceasta comp fara gold si fara mov. De ce n-as face misiuni de genul asta? Relaxant? Care ar fi motivul sa nu incercam sa luam premiile data de GGs fara gold, si atat cat se poate...cate premii putem sa luam fara sa le dam bani e un castig pt noi si o pierdere in buzunarele lor.

Sincer, nu inteleg de ce trebuie sa ne jignim? De ce se primesc mesaje pe privat cu niste cuvinte care n-au legatura cu bunul simt?
De ce noi care facem mis fara gold si mov trebuie sa fim facuti prosti, gunoaie, magari, nesimtiti.....si multe alte cuvinte??? De ce ni se adreseaza astefel de cuvinte? Pt ca luam premii fara a cotiza la GGS? Cina va opreste, fratilor, sa jucati fara gold?? Cine? 

Iar cand cineva dintr-o coop in asa zisa vacanta e prins ca a folosit gold sare cat colo si inchide conversatii...e frumos asa?

Nu ar fi mai bine sa fim relaxati si sa nu mai finantam GGS-ul nu numai in comp asta, ci mult mai mult timp...pana cand nu si-or mai bate joc de noi.

Voie buna va doresc!Post edited by flura (RO1) on
«134

Comentarii

 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  Inca nu am motive sa iti inchid subiectul, dar te rog sa imi arati de unde ai scos asta:

  De ce noi care facem mis fara gold si mov trebuie sa fim facuti prosti, gunoaie, magari, nesimtiti.....si multe alte cuvinte??? De ce ni se adreseaza astefel de cuvinte? Pt ca luam premii fara a cotiza la GGS? Cina va opreste fratilor sa jucati fara gold?? Cine? 

 • Dany71772 (RO1)Dany71772 (RO1) Postări: 445RO1
  In primul rand toti jucatorii care nu stiu sa joace fara gold, poate stiu ca daca fac o acuzatie trebuie sa o sustina cu un argument. Astfel ca va rog sa faceti preent la jucatorii din CS cand baga gold sau alge in misiuni nu sa acuzati fara dovezi. Un numar de puncte nu reprezinta nimic acuzarea se face cu dovada, daca o aveti postati-o daca nu invatati sa jucati fara gold.
  Si multumesc frumos dar nu am nevoie de  o predica de la cei din C care si-au castigat locul pe server printr-un atac psihologic asupra cooperativei Golden League, ca dupa ce i-au atacat sa faca acelasi lucru. Cine joaca de mai mult timp stie ca aceste cuvinte sunt adevarate. • flura (RO1)flura (RO1) Postări: 74RO1
  de pe mesaje private, beo...ca aici toti sunt ingerasi:)
 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  de pe mesaje private, beo...ca aici toti sunt ingerasi:)
  Cu astea se poate rezolva altfel...ma contactezi pe mine si imi arati despre ce e vorba, dar atata timp cat acele mesaje nu au venit de la mine, si nici subiectul precedent nu a fost deschis de mine, nu inteleg de ce amesteci asta cu mine :(
 • flura (RO1)flura (RO1) Postări: 74RO1
  Doar te rugasem sa nu mai inchizi subiectul:) Cu atat te implicasem:)
 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  Atata timp cat e o discutie civilizata subiectul ramane deschis


 • gargarita81 (RO1)gargarita81 (RO1) Postări: 34RO1
  editat 25.10.2017
      In sfarsit revolta,boicotul au fost inabusite :( 
  Felicitari ggs,stai linistit comunitatea RO1 este alaturi de tine si te sustine.....financiar.
  Ce ma surprinde e faptul ca cei care au deschis cutia pandorei...tac sau....s-au culcat?!?!?!
  Sustin in continuare ca totul pare premeditat :(

  de acord cu tn..mai avem din comp...pana la final se va dovedi premeditarea faptelor
 • flura (RO1)flura (RO1) Postări: 74RO1
  Nici nu tacem  si nici nu dormim  deocamdata , si  suntem  alaturi de toti cei care au inteles mesajul pe care am dorit sa-l transmitem.
  Si nu o facem doar pentru noi ci pentru toti jucatorii  care au inteles ca trebuie o schimbare in bine.
  O rugaminte mare avem: incetati certurile, nu ajuta la nimic si pe nimeni !
  Acum va rog sa-mi permiteti sa raspund câtorva probleme care au fost ridicate in aceste discutii:

  1.UNOM ARE DIN GRESEALA PRIMUL LOC , a jucat la scoala fara sa isi da seama ca si de acolo vin puncte. A iesit si a reintrat in coop , astfel punctele adunate au fost resetate . 
  iar daca  nu va fi alt coleg care sa joace la scoala si sa depaseasca punctajul acumulat de unom , acesta va face acelasi lucru , va iesi /intra in coop .! Astfel contorul de puncte se va reseta si Noro va avea din nou 0 puncte.
  Jetoanele nu au fost cumparate  , ele s-au acumulat in cont de-a lungul timpului.
  Sunt si colegi care au jucat la roata si au acumulat pr , dar au iesit/ intrat in coop si s-au sters

  2.Nimeni nu a pomenit ceva de scoala Shinkey.
  Recititi prima postare si veti vedea ca ne-am referit la pescuitul oceanic , la campionatele exagerat de dese  , problemele intampinate la festivalul oktober apoi la palnia coop., la problemele intampinate acolo , la bug-urile care ne chinuiesc in joc. 

  3. Inca mai sunt 2 zile de campionat  , timp in care , cei care isi doresc cu adevarat schimbarea pot reseta contoarele si pot ajunge la 0 puncte (iesind si reintrând in coop respective) .

  Exercitiu de imaginatie : toate cele 20 coop pe loc 1, cu 0 puncte (plus cadourile obtinute deja pentru punctele ce au fost acumulate pana in momentul resetarii  )

  Noi am demonstrat ca se poate atunci când dorim ceva cu adevarat. Si ca sa nu fie nicio suspiciune asupra vreuneia dintre coop propun ca aceasta sa se intample de jos in sus, de la ultima coop pana la coop de pe loc 1.

  Cei care isi doresc cu adevarat schimbarea , o vor demonstra procedând astfel .
  Deviza noastra ar trebui sa fie : toti pentru unul si unul pentru toti ! 
  si nu certuri si scandaluri interminabile si fara rost.
  http://prntscr.com/h20g8u
 • gainusha (RO1)gainusha (RO1) Postări: 40RO1
  asa. si? ce vrei sa demonstrezi ca ceva imi scapa...
  gainusha @ ro 1
 • flura (RO1)flura (RO1) Postări: 74RO1
  editat 25.10.2017
  citeste ultima parte din printscreen........ultimele 3 randuri..."pe durata comp vom juca la misiuni fara sa folosim gold...etc"..nu s-a vb nicicum ca nu se fac misiuni deloc ca sa fim pe 0.......dar, ce mai conteaza?
 • liv78 (RO1)liv78 (RO1) Postări: 9RO1
  citeste atent
  http://prntscr.com/h2105j
  noi asta facem
 • gainusha (RO1)gainusha (RO1) Postări: 40RO1
  inainte de a posta pe forum intrebati-va sefii de cooperativa apropos de  protestul asta...

  si ce au promis si ce au facut...

  dar ati deschis deja cutia pandorei asa ca nu mai are sens niciun fel de discutie.

  cele cateva cooperative care au ales verticalitatea vor retrogada - si-au asumat riscul asta si asta este, vor suporta consecintele...

  dar nu va mai victimizati atata - ca jucam fara gold ca facem ca dregem... nu-i asa...  sefii vostri au promis ceva... si nu va tineti de cuvant .. cam asta este
  gainusha @ ro 1
Sign In to comment.