Acasă Goodgame Big Farm - Cooperative Jucătorii caută cooperative

A fost odata Castigatoarea

Cu voia Domnului si din dispozitia doamnei, vineri, 22.09.2017, ora 11:00, am fost dat afara din coop Castigatoarea, pentru ca am fluierat in biserica. Dupa aproape 3 ani in care am muncit "ca un rob" pentru cooperativa. Si pentru mine, desigur! ;)
Aceasta postare nu este despre persoane, asa ca nu conteaza cine s-a dat drept Domnul, a intrat pe contul sefei cooperativei si m-a eliminat (interesanta situatie de raportat ggs-ului, daca s-ar gasi cineva obiectiv pe-acolo). E vorba despre situatii si intamplari, si, mai ales, e vorba despre un avertisment adresat viitorilor candidati care-si doresc sa intre in coop nr.1.
Asadar:
1. nu conteaza cat gold, dolari / resurse veti aduce / cheltui. Trebuie sa il cheltuiti pe evenimente gen oktoberfest, intrecerea coop, si toate alte aberatii pline de buguri ale ggs. Desigur, nu conteaza neaparat cat culegi, cat mai ales nu ai voie sa spui / scrii ca nu iti plac respectivele evenimente.
2. Trebuie neaparat sa saluti. Nu cand vrei (daca vrei), nu pe cine vrei. Pe doamna, in mod obligatoriu. Daca se poate, te ridici si in picioare, cu laptopu in brate, in semn de maxim respect.
3. Nu ai voie sa aduci / recomanzi alt jucator fara aprobarea doamnei. Doar doamna dispune cine intra, cand intra, cum intra acolo, asa ca fiti prietenosi! (si nu asa, ciufutzi, ca mine)! E interzis rasul, si, mai ales urmatoarele semne, publicate pe chat :)
4. Nu va amagiti ca puteti vorbi orice, si mai ales cu oricine. Habar n-aveti cine e in spatele contului respectiv. Nu va amagiti ca doamna nu e on. Se fac print sceen-uri sau poze cu telefonul si se trimit instant doamnei. Exact ca in 1984. Nu anul, ci cartea!
In concluzie: oricine isi doreste un mar / o ratza rosie, deco, etc. in conditiile de mai sus, e binevenit, Eu doar avertizez ce frumuseti (si nu, nu ma refer la doamna) va asteapta!
Nu va obositi sa aflati cine e doamna, Chiar nu conteaza. Si, desigur, Domnul chiar n-are nicio treaba cu cele descrise mai sus!
maimuk @ ro 1

Comentarii

 • nela paraschiv (RO1)nela paraschiv (RO1) RO1 Postări: 123
  ma bucur  sa aud asta ,de asta va respect , asa ar trebui toti sa fc ,
  nela paraschiv @ ro 1
 • balauru5 (RO1)balauru5 (RO1) RO1 Postări: 171
  multi nu inteleg   la ce se inhama daca intru in top 5 coop  cred ca acolo  e miere  
 • lady15 (RO1)lady15 (RO1) RO1 Postări: 26
  editat 09.10.2017
  Multumesc si aici pentru increderea acordata de a ma primi in Noro. Multumesc Filip, multumesc Sandra, multumesc echipei!

  Iar pentru cine mi-a dat un sut in fund, nestiind ca e un pas inainte, o dedicatie minunata:  iata si de ce aceasta dedicatie:
  http://prntscr.com/guikix
  Felicitari ! Eu cred ca ai facut o alegere buna, si se potriveste cooperativa cu valoarea ta de jucator !!!
  Mai cu seama ,daca iti poti pastra libertatea de a juca..
  Cat despre mesaj,ar trebui tradus (pt cine e curios)....eu pot spune doar ca mi-e foarte mila de limba noastra romana... B)

  PS :
   Apropos: Era o data un babalac, care facea furori pe forum, diagnosticand jucatori,dupa bunul lui plac, si declarand ca acei jucatori ,au probleme la mansarda !!! Acum ma intreb,si va intreb...s-o fi lasat de joc, sau s-a ascuns,constient fiind ca acele probleme (boli) cum vreti sa le spuneti, s-or fi mutat ...hmm....! Desi, eu cred ca erau acolo la expeditor dintotdeauna,parerea mea... :|;)  :D
  1. “Sa fii tu insuti intr-o lume care incearca in mod constant sa te faca sa devii altcineva este cea mai mare implinire.” – Ralph Waldo Emerson 
  lady15 @ ro 1
 • rxn. (RO1)rxn. (RO1) Postări: 97
  Eu sunt chiar aici, dar ce legatura am eu cu topicul la care vorbiti despre cooperativa Castigatoarea ? 
  Ai verificat macar cine mintea de fapt sau nu te interesa de ce scriam eu lucrurile acelea pe aici ? Si daca nu te intereseaza de ce mai comentezi... asa ca sa te bagi in seama sa zici o replica uimitoare, cum multi faceti dupa propriile interese. Si chiar nu ma intereseaza cine ce face, dar stii... tot ce pot eu sa fac este sa privesc astfel de oameni.
  Si daca ma bag in seama ziceti ca  "am probleme mintale" . DA am probleme mintale ca va cred si vad ca nu-i adevarat si insist sa va explic eu voua adevarul cand voi deja stiti adevarul. 
  lady15 (RO1) a zis:


  PS :
   Apropos: Era o data un babalac, care facea furori pe forum, diagnosticand jucatori,dupa bunul lui plac, si declarand ca acei jucatori ,au probleme la mansarda !!! Acum ma intreb,si va intreb...s-o fi lasat de joc, sau s-a ascuns,constient fiind ca acele probleme (boli) cum vreti sa le spuneti, s-or fi mutat ...hmm....! Desi, eu cred ca erau acolo la expeditor dintotdeauna,parerea mea... :|;)  :D

Sign In to comment.