Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Ştiri Secţiunea de discuţii la anunţurile oficiale

Discutii: Modificari La Regiunea De Pescuit

1911»

Comentarii

 • ~Wonderful Ranch~
  #10


 • BeoFarmerBeoFarmer Postări: 1,853
  Sunt si contracte favorabile  Am primit si contracte care ofereau doar apa, dar raspunsul pentru alea e simplu 
 • al13 (RO1)al13 (RO1) RO1 Postări: 79
  BeoFarmer a zis:
  Sunt si contracte favorabile  Am primit si contracte care ofereau doar apa, dar raspunsul pentru alea e simplu 

  E simplu :)))) Nu, e un fiasco total. Ce sa schimb cand, de 2 sapt si ceva, am numai heringi? Am tot anulat, e bataie de joc, stii asta, Beo! Nu ma intereseaza vanzarea/ca oricum e anulata/ dar diversitatea ariilor?

  al13 @ ro 1
 • daniel fermier (RO1)daniel fermier (RO1) RO1 Postări: 546
  editat 27.08.2017

  Eu am avut toate felurile de pesti in ariile de pescuit.. inainte de update am vandut pestii..daca stiam care e treaba cu piata nu o faceam :)

 • Denion (RO1)Denion (RO1) RO1 Postări: 297
  Nu stiu in ce a constat "echilibrarea" de care au facut atata caz... cum sa trec "in etapa urmatoare" daca in ape am maxim 60 de scoici si stridii si in contracte am 600?
  le arunc pe toate... vin altele la fel...
  15 ore sa faci 10 mix de ton !!!!!!!!!!! 
  cand se vor echilibra acesti timpi? cand se vor echilibra apele?
  sa fie in permanenta deschise - sau pana la golire - nu sa astepti 24 de ore pentru 90 de stridii care nu iti ajung nici pentru jumatate dintr-un conrtact????????????
  O sa ti se spuna sa refuzi contractele fara numar...
  Denion @ ro 1

 • Denion (RO1)Denion (RO1) RO1 Postări: 297
  au rebalansat bălţile, acum avem de toate tipurile de peşte, dar contractele sunt la fel ca înainte: majoritatea cer scoici, stridii, midii, care se găsesc acum mult mai greu, implicit avansarea în bonus la contracte se face mult mai greu. Rebalansaţi şi contractele ...
  Eu de cateva saptamani am la fiecare contract cerinta de scoici..la fiecare..am refuzat zeci, dar cate sa mai refuz? scoici imi vin o data pe saptamana si uite asa stau si ma uit lung dupa balti si ma bucur cand fac 1 milion la saptamana sau mai putin chiar...


  Denion @ ro 1

 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 788
  nu cred ca se mai face vro reechilibrare la piata,  interesul GGSului nu este sa ne putem dezvolta cu dolari ci cu galbeni, asa ca luati-va gindul si ignorati cit posibil  pescuitul !!!!

                                        
 • Eu de azi renunt la zona de pescuit,au echilibrat jocul cum? cheltuim o gramada de dolari si castigam 5 % din suma cheltuita,asa o sa stam pe dolari zero,ba mai mult cu aceste schimbari pe mine m-au tras inapoi,mi-au luat destul de mult din placerea jocului,intram pe joc sa ne relaxam nu sa fim stresati,imi placea enorm jocul,insa cu pescuitul si-au batut joc de noi,si sincer eu ma gândesc serios sa renunt,astept inca...poate le vine mintea la cap si modifica in asa fel incat chiar sa fie echilibrat jocul.

  Asa cum a spus si Ana, am renuntat la zona de pescuit. A devenit ceva stesant, care iti consuma resursele indiferent ce ai face. Sa bag 10$ si sa scot  unul sau 3 picaturi de apa ar fi deja lipsa de minte. Consider ca aceasta zona nu mai exista. Si ca sa mai am cat de cat placerea jocului, am inceput sa ignor ceea ce imi aglomereaza timpul si nu ma ajuta, inclusiv contractele care cer multe produse si pe final vezi ca nu castigi mai nimic. Si daca ma plang eu, care am bonusul la maxim, ce fac cei mici, care au bonus mic? Joaca in speranta ca ajungand la bonus maxim vor castiga  mai mult? Eroare! sunt destule contracte cu sume sub 100 mii si cu produse pe care le poti vinde la piata cand ai tu nevoie, nu sa le tii blocate in contracte.

  As mai avea ceva de spus despre acele "minunate" sondaje pe care le primim. Sunt in asa fel facute, incat nu poti sa-ti exprimi nemultumirea cu un  aspect al jocului. Au o formulare "a la Pithya", unde virgula face diferenta. Este important un anumit aspect al jocului si il bifezi, ceea ce nu poti spune este ca de el nu se tine cont in favoarea jucatorilor (asta ca  un exemplu, ca mai toate intrebarile sunt cu aceeasi hiba). Ar trebui sa ai un loc de comentariu, dar acest lucru ar incurca "feedback-ul" care nu ar iesi super-mega-excelent !
 • Ana7144 (RO1)Ana7144 (RO1) RO1 Postări: 17

  Eu m-am gandit sa nu mai  las barcile la mal e in favoarea mea sa le trimit goale,prind 4-5,9 pesti la o balta castigul meu e pe masura acum...trimit 1% castig 1% am echilibrat eu balanta))))si a inceput sa ma plictiseasca jocul,in curând ma v-a plictisi de tot daca se continua la fel,oricum joc mult mai putin treptat renunt la el definitiv,si sunt multi ce simt plictiseala si dezgust

 • IULYAN2120 (RO1)IULYAN2120 (RO1) RO1 Postări: 88
  eu va dau o veste buna de mercure va fi posibila vanzare pestelui din nou dar la alte preturi !
   https://community.goodgamestudios.com/bigfarm/en/discussion/139945/mod-news-bulletin#latest
  IULYAN2120 @ ro 1
 • IULYAN2120 (RO1)IULYAN2120 (RO1) RO1 Postări: 88
  pe alte forumuri scrie de vineri la noi nimic .....
  IULYAN2120 @ ro 1
 • IULYAN2120 (RO1)IULYAN2120 (RO1) RO1 Postări: 88

  *************************
  BREAKING NEWS
  *************************


  Hey Big Farmers this is your Wascally Weporter, with the news you have all been so patiently waiting for!

  A message from our leader:

  I have an update about the fishing:
  next Wednesday it will be possible to sell fish directly again!
  Selling fish will be profitable right from the start with the smallest boats.
  With higher boat levels it won't be profitable in the worst fishing locations, but pretty good profits in the good fishing locations.
  With a full trawler fleet you can make more than 6 million cash a day through direct selling (without skipping and without spending gold)
  But with the contracts you will always earn more cash. 
  With the contracts you are able to earn up to 34 million cash per day (without skipping and without spending gold).

  PS: plus an additional 2 million per day with the restaurant


  We can also report that the market contracts are being reworked & as stated above, the update is currently planned for Wednesday, so we will be posting an Official Announcement before then with all the details - We just thought you might like to hear before the weekend. 
  IULYAN2120 @ ro 1
 • IULYAN2120 (RO1)IULYAN2120 (RO1) RO1 Postări: 88

  ************************* 
  REZUMAT STIRI 
  *********************** **


  Hei Big Farmers, acesta este al tău Wascally Weporter, cu vestea pe care tocmai ați așteptat-o ​​cu atâta răbdare! 

  Un mesaj de la liderul nostru:

  Am o actualizare despre pescuit:
  miercurea viitoare va fi posibil să vindem pește direct din nou!
  Vânzarea peștelui va fi profitabilă chiar de la început cu cele mai mici bărci.
  Cu niveluri mai mari de barca nu va fi profitabil în locurile de pescuit cele mai rele, dar profituri destul de bune în locurile de pescuit bune.
  Cu o flotă plină cu traulere puteți face mai mult de 6 milioane de bani pe zi prin vânzarea directă (fără a sări și fără a cheltui aur)
  Dar, cu contractele, veți câștiga întotdeauna mai mulți bani. 
  Cu contractele, puteți câștiga până la 34 de milioane de bani pe zi (fără a sări și fără a cheltui aur). 

  PS: plus un plus de 2 milioane pe zi cu restaurantul


  Putem, de asemenea, să raportăm că contractele de piață sunt în curs de revizuire și după cum sa menționat mai sus, actualizarea este în prezent planificată pentru miercuri, așa că vom posta o Anunțare oficială înainte de atunci cu toate detaliile - Am crezut că ți-ar plăcea să auzi înainte de weekend.
  IULYAN2120 @ ro 1
 • BGD_2 (RO1)BGD_2 (RO1) RO1 Postări: 458
  Mmmda. Ce iei pe mere mai pui ceva si dai pe pere. 34 de milioane la contracte pe zi, cand locurile de pescuit v-or fi in concordanta cu cerintele din contracte si binenteles cu o flota completa de traulere nu-i asa !?! BLEAH!!
  Niet, Night, Nein, A-ă. Eu am asteptat mai bine de o saptamana pentru a aduna toate scoicile-alea la contracte.

 • IULYAN2120 (RO1)IULYAN2120 (RO1) RO1 Postări: 88
  Mmmda. Ce iei pe mere mai pui ceva si dai pe pere. 34 de milioane la contracte pe zi, cand locurile de pescuit v-or fi in concordanta cu cerintele din contracte si binenteles cu o flota completa de traulere nu-i asa !?! BLEAH!!
  Niet, Night, Nein, A-ă. Eu am asteptat mai bine de o saptamana pentru a aduna toate scoicile-alea la contracte.

  salut si eu stau prost cu strindi si scoici .... 
  IULYAN2120 @ ro 1

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier