Acasă Romanian Goodgame Big Farm - Jocul Sugestii, laudă, critică

Premii competitia de cai pe masura eforturilor depuse!!

Am vazut ca se doreste acum realizarea unui top al preferintelor privind avatarele si decoratiunile oferite in campionatul cailor.
dar oare de ce n use face si o cercetare a cat de slabe sunt premile oferite versus efortul implicat.
Dezvoltarea unui cal este un fel de High End Product, care necesita cele mai scumpe, bune si greu de obtinut materii prime.
Am calculat si cred ca ma puteti crede pe cuvant, ca efectuand 5 antrenamente pe zi din maxim 6 disponibile, cu 3 cai in paralel, cu 2000 potcoave la fiecare antrenament, se poate ajunge pornind de la cai nivel 57 pana la un cal de nivel 135 in decurs de 48 de saptamani...adica cam 11 luni de zile (deci cam 1 an....si ma repet in varianta acestor antrenamente continue si aproape de limita maxima)
Dar pentru asta e nevoie de milioane de potcoave..la propriu...poate chiar zeci de milioane
Ca sa ajungi la un cal de nivel 135, ai nevoie de 32 de cai de nivel 57, iar dresarea unui singur cal , costa intre 60.000 si 120.000 potcoave (in fucntie de nivelul la care se afla)
Cate potcoave costa insa un cal de nivel 135..pai o simpla ecuatie matematica ar putea suna astfel:
Luam o medie de 90.000 potcoave pe cal..si vom avea
90.000*(32+16+8+4+2+1) = 90.000*63 = 5.670.000 potcoave...acum stiti cat trebuie sa strangeti pentru un asemenea cal...
si deci peste 11 milioane de potcoave pentru un cal de nivel 148!!!
Pentru multi jucatori..acestea sunt sume astronomice....
Pentru a asigura potcoavele necesare antrenamentelor mai sus explicate, e nevoie de 54 milioane scoci.pietre/cupoane la fiecare insula.
Si acest lucru 11 luni de zile!!..
ca sa faci 54 milioane de scoici/pietre/cupoane la o ferma temporara, vei cheltuit intre 200 si 400 milioane de dolari la o singura ferma in functie de tipul sau.
Asta inseamna ca la o medie de 300 milioane ori 11 luni ..inseamna cam 3,3 MILIARDE DE DOALRI ,ca sa poti avea potcoavele necesare pentru un "amarat" de cal de nivel 135.
Pe langa timpul implicat de 11 luni, cat efort trebuie depus pentru aceste 11 ferme insulare si cat efort trebuie depus pentru a strange acesti dolari?...si am facut calculele pentru un jucator mega ativ..si nu am luat goldul in considerare..ca daca il mai socotim si pe ala..efortul este si mai mare.....am socotit ce ar putea face un jucator cu super ferme si foarte activ. (cat gold a cheltuit ca sa le aiba...e partea a doua)
In aceste codnitii, stimata companie GGS, dumneavoastra veniti si dati pentru liga de diamant, unde este ELITA ELITELOR din acest joc si unde patrunde doar 20-30 jucatori pe sezon, veniti si dati 2 licente gold , o decoratiune ..care nici macar nu mai este este exclusiva pentru jucatorii din diamant si un amarat de avatar, odata la 50 de zile, adica de 6 ori intr-un an?????????
Si un jucator cat cheltuieste....???? am aratat mai sus!!!
Consider de bun simt, introducerea unor premii mai bune si mai potrivite pe masura eforturilor depuse pentru liga de diamant!!!
Pentru primii10 jucatori care intra si in galeria vedetelor, dorim niste premii pe masura...adica un cotet special sau o livada speciala sau ce vreti dvs, dar care sa rasplateasca aceasta munca enorma depusa!!
O decoratiune speciala pentru acesti 10 jucatori si un avatar special doar pentru ei...asa am simti si noi cu adevarat ca merita efortul
Multumim!!

clinn @ ro 1
Retired since September 2020
Leader of "My time"Comentarii

 • PlayerDana28 (RO1)PlayerDana28 (RO1) RO1 Postări: 138
  Sunt jalnice premiile actuale din diamant :(
  PlayerDana28 @ ro 1
 • rody-rodion (RO1)rody-rodion (RO1) RO1 Postări: 125
  de acord, multa munca, insula, vapor si pt aproape nimic.
  rody-rodion @ ro 1
 • tudor gheorghe (RO1)tudor gheorghe (RO1) RO1 Postări: 786
  sustin ca nu se mai merita sa cheltuiesti timp si bani pe cai , prea multa munca si prea mare cheltuiala pentru nimic :(

                                        
 • TomV (RO1)TomV (RO1) Postări: 211
  si pentru mine caii sunt cam de prisos
  cred ca multe noi lucruri ar putea fi adaugate pt a-i face mai interesanti
  sunt curios ce vor sa faca cu acel spatiu care e in constructie de ceva timp 
  ♔Royal Coop caută membri !
  ♖Căutăm jucători de orice nivel♖
  ♘Cerem bun simţ şi un minim de activitate♘ 
  ♗Donaţiile nu sunt o condiţie, doar participarea la cercetări♗
  ♕Trimite o cerere daca vrei sa intri-n gaşcă :P♕
  ♔Royal Coop♔

Lasati un comentariu

BoldCursivTăiat cu o linieOrdered listListă neordonată
Emoticon
Imagine
Aliniere la stângaAliniere la centruAliniere la dreaptaComutați vizualizarea HTMLComutați întreaga paginăLumini de comutare
Adăugați imagine/fişier