mesaj :P pt babalacul :)

deniyanca (RO1)deniyanca (RO1) Postări: 80
buna:)
am inteles ca, coop CASTIGATOAREA e in restructurare :pensive: si cauta jucatori noi . 
dar ii rog,mai ales pe babalacul,sa si vada fiecare de ograda lui :smile:  sa lase jucatorii acolo unde sunt,ca daca doresc merg ei de buna voie.sunt destuli jucatori fara coop.
asa ca domnule ,lasa-mi jucatorii in pace!
stii povestea cu corectitudinea,nu? doar tu ai postat-o :pensive: 
deniyanca @ coop JUST 

Comentarii

 • lady15 (RO1)lady15 (RO1) Postări: 26RO1
  Foarte tare !!!

  1. “Sa fii tu insuti intr-o lume care incearca in mod constant sa te faca sa devii altcineva este cea mai mare implinire.” – Ralph Waldo Emerson 
  lady15 @ ro 1
 • supergirl (RO1)supergirl (RO1) Postări: 98RO1
  chiar gretos, as spune :)
  supergirl @ ro 1:p
 • Gicuta6 (RO1)Gicuta6 (RO1) Postări: 127
  buna:)
  am inteles ca, coop CASTIGATOAREA e in restructurare :pensive: si cauta jucatori noi . 
  dar ii rog,mai ales pe babalacul,sa si vada fiecare de ograda lui :smile:  sa lase jucatorii acolo unde sunt,ca daca doresc merg ei de buna voie.sunt destuli jucatori fara coop.
  asa ca domnule ,lasa-mi jucatorii in pace!
  stii povestea cu corectitudinea,nu? doar tu ai postat-o :pensive: 

  Nu mi se pare nimic in neregula cu invitatia lui "babalacul",si nicidecum "gretos"se poarta aici in joc,ca dealtfel in toate jocurile de echipa.Daca esti sigura pe jucatorii din echipa ta nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji,mai ales sa trimiti atentionare(raspuns)pe forum si nu inteleg de ce trebuie pus la gazeta de perete o practica curenta de joc.
  Gicuta6 @ ro 1
 • babalacul (RO1)babalacul (RO1) Postări: 40RO1
  Şi se făcu lumină...
  Un vechi proverb egiptean spune:
  "E de mare cinste omul care ştie să tacă." sau mai pe româneşte: "Tăcerea e de aur".
  Iată dovada:

  Contul Landlord administrat de deniyanca.
  Deci... corectitudine zici?
  Cine e mai corect? Cineva care îţi face o ofertă de recrutare în mod direct sau cineva ca tine care administrează alte conturi. Hopa...  ce am scris? Administrezi un alt cont.
  Grav madam.
  A se face recrutări la nivelul cooperativelor mai mari nu e interzis de regulile jocului.
  O cooperativă când începe de la primul nivel are nevoie de noi recrutări şi apoi continuă cu recrutările până la atingerea unui număr maxim de jucători. Aşa se dezvoltă cooperativele din joc.
  Unele conturi vin altele pleacă şi atunci se fac noi recrutări.
  A administra contul altcuiva însă e interzis de regulamentul jocului iar tu nu numai că îl administrezi dar nu cred că ai nici acordul celui care l-a creat şi spre deosebire de tine eu cunosc mai multe date despre acest cont pentru că a făcut parte din prima cooperativă în care am fost şi eu recrutat chiar de mătuşa celui care deţinea contul Landlord, d-na Lavinia. De asta ai şi scris după dovada de mai sus "se poate...nu ştiu:)".
  Problema care se pune nu e neapărat legată de multi-account. Discuţia asta e în altă parte. Marea majoritate a jucătorilor o practică, unii din neştiinţă - pt că nu au citit regulile (aşa cum facem toţi) alţii cu bună ştiinţă - pt a-şi ajuta cooperativele şi implicit propriile ferme.
  Problema se pune la nivelul conturilor spion folosite de cooperative lipsite de fair-play, conturi spion ca şi cele care au încercat să distrugă cooperativa Castigatoarea, conturi care dădeau informaţii din interior şi porneau diferite campanii de denigrare cu scopul de a distruge cooperativa. În parte au reuşit... dar, poate tot răul spre bine... ne-am ales grâul de neghină. O vor păţi şi alţii... ori noi şi aşa cum suntem acum, tot suntem un ghimpe în coasta multor cooperative iar cu timpul vom renaşte chiar mai puternici.
  Deci repet întrebarea:
  Cine e mai corect? Cineva care îţi face o ofertă de recrutare în mod direct sau cineva ca tine care administrează conturi care pot deveni spioni pt alte cooperative?
  De altfel cine putea să-ţi aprecieze deosebita expunere pe forum decât cineva din veteranii, iepuraşul ggs şi supergirl.
  Acum înţeleg şi încrâncenarea ta în  misiunile împotriva celor din Câştigătoarea.
  Dacă voiai să intri în veteranii trebuia să baţi doar la poartă. Acolo primesc toate conturile ipocrite. Daa... nu m-ar mira să ai deja un cont acolo - greţos aşa-i? ;)
  Prietenii ştiu de ce.
 • supergirl (RO1)supergirl (RO1) Postări: 98RO1
  :))) gretos esti tu babalac si stii si de ce:)
  pe forum pozezi in tipul bun iar in coop faci calcule peste calcule, cat e ziua de lunga, dai afara playeri care nu ti-au facut baremul de puncte in misiuni , instigi si dezbini cooperativa ca intr-un final sa faci recrutari :))))))))))
  pacat de coop pe care ai pus-o pe butuci si sper din tot sufletul ca cei ramasi sa se trezeasca o data la realitate
    stima pt jucatorii adevarati de acolo...

  app..cine are prieteni stie:p
  te pupa jan  a
  supergirl @ ro 1:p
 • mariachi (RO1)mariachi (RO1) Postări: 7,851
  mesajele de recrutare nu sunt interzise. se pot trimite oricui doreste expeditorul. a incerca preluarea unor jucatori din alte cooperative este permis si cateodata chiar benefic. la fel, orice sef de cooperativa trebuie sa stie sa-si pastreze colegii. daca nu stie, ii va pierde. se intampla tuturor, inclusiv mie. nu poti tine nicaieri oamenii cu forta, si nu poti lua de nicaieri oameni cu forta :)

  in ce priveste acuzatiile de multi-account, ele trebuie trimise echipei de suport, nu inceput un scandal pe forum :)

  acest subiect se inchide deoarece este inutil.
 • imi cer scuze domnule babalacule,ca nu eram prezenta,ca sa pot sa- ti raspund,inainte sa inchida mariachi discutia,dar iti raspund acum :pensive: 
  in primul rand,eu nu ma laud cu corectitudinea mea  in stanga si in dreapta,cum o faci tu.
  in al 2 lea rand,am aflat cine a dezbinat castigatoare.,adica tu cu ideile tale marete :P
  si in al 3 lea rand,nu esti in masura sa faci pe cineva ipocrit sau scuze,cont ipocrit...ca pe tine nu te intrece nimeni :pensive: 
  si da...pt cultura ta generala,la urmatoarea competitie ma gasesti in veteranii.
  o zii cat mai placuta si linistita ...:P

  deniyanca @ coop JUST 
Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!